הודעה חשובה לBOW

skinheadil

New member
U SUCK

Spicley that topgay1 yanu mha ha keta man.. ata tambal go work with yaldim bha gam help them to write.. coz ya graff look the same u make the city a ugly and not better place.. think about it.. change it.. make it better... or go suck dick... peace...:()

Sorry420

New member
הודעה רצינית מאד.

זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאני באמת בוכה מצחוק על המחשב, הרבה פעמים חייכתי, אפילו גיחחתי קלות - אבל היום השבר שיא

top one

New member
שמע אחי לא מכיר אותך אתה לא מכיר אותי אז ....

למה אתה ישר יורד עלי עשיתי לך משהו?.. ואם כן אז אני סליחה סבבה?.. אני לא בא לריב עם אף אחד אם לא הבנתם את זה. אני עושה גרפיטי כי אני מאוד אוהב את זה, זה התחביב שלי זה מה שאני עושה ואם אתם חושבים שאני מכער את העיר אז אני יפרוש סבבה עם זה מה שעושה לכם טוב אז אני פורש אז אני מצתער עם עשיתי ביפ למישהו הוא כיערתי לו תעיר אני פורש וזהו
נ.ב אתם מעוד רעים. פייסססס!!!!!!!!

nile one

New member
באמא שלי אתם כאלה זונות סתקלו נישבר כבר אפילו

לטופ החופר הזה ממכם...סתם אחי חח....אתם חבורה של מיתלהבים הומואים כאילו משעמם לכם בחיים שאתם יושבים מול המחשב ויורדים על אחרים יא מושפלים אתם כאלה משועממים חסריי חיים אם זה מה שאתם עושיםם nile ציצים=]] ( . ) ( . ) טחח

seil1

New member
אבל למה אתה מצפה לעזעזל?

באמת שכבר נשבר הזין למה אתה מצפה??? פותח שרשורים סתם ועוד אחרי זה מתעצבן מזה שאנשים מתעצבנים...ואתה התחלת לדבר לא יפה אז למה אתה מצפה? אתה דיברת לא יפה אז דיברו אליך באותה הצורה... אז פשוט תסגרו תעניין ותפסיקו לחפור ולדבר לא יפה,גם ככה לא יצא מזה שום דבר! peace!

acab123

New member
חחחח אתם כל כך רעים יו זה לא יפה בכלל מצדכם!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sekor

New member
חחח יוו זה קורע אותי

אם אתה פורש בגלל מה שאומרים לך זה כבר מראה שאתה בחיים לא תהיה רייטר טוב.

CHEAK

New member
היום המיוחל הגיע

הגיע הזמן שתפרוש...באמת, זה רק יעשה טוב. להרצליה במיוחד. toy/p one

pig man

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

eon2

New member
עלק זה אחותך רואה פיג'מות יא נקניקק!

חחחחחח מה קורה אחי!

למעלה