הודעה חשובה לO BOY

הודעה חשובה לO BOY

O BOY אני חייבת להגיד לך משהו בשיא החוצפה שלי!! אז עכשיו תקשיב לי ותקשיב לי טובב!!! קראתי את כל ההודעות שלך בפורום ואתה ממש לא צודקקקקקקקקק אתה מטעה אנשים... ולעזעזל מכנסי דפוק אותי? כמה פרכות אתה רוצה שניראה? בים הולכים עם בגד ים ומי שמתביישת ללכת עם בגד ים ורוצה ללכת עם מכנס או משהו כזה שתתבייש ללכת עוד יותר עם מכנסי "דפוק אותי" בגלל אנשים כמוך ש"מבינים" בצו האופנה עושים את הבנות יותר פרכות ממה שהן ואת הגברים חרמנים יותר ממה שהם!!! אז תפסיק עם ההצעות שלך כי הן ממש דפוקות וחסרי טעם!! בן אדם ילך לפי צו הופנה שלו!! ואני הייתי בשוק ושם יש יותר דברים נורמלים בשתי שקל מאשק דיזל וכל החנויות החארות האלה שמוכרים מכנס מכוער ב400 שקל לי יש את ההזדמנות ואת הכסף לקנות לכולם פה בגדים ואני בכל זאת לא קונה בחנויות עם פירמות כי זה סתם בעעעעעעעע אז אל תקשיבו לו ואחותך שתיהיה בריאה שתלבש מה שהיא רוצה כי ם אני יראה את אחותי במכנס "דפוק אותי" הייתי מביה לה שתי דפיקות עם הראש בקיר!! לך תלמד איך להתלבש!!!

../images/Emo6.gif

פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו סטמה....

../images/Emo6.gif

חחחחחחחח........איזה מסכנה........ רק חבל שהדעה שלך לא מעניינית אף אחד אז יאללה.......תעשי פרסה ואופי מכאן

i l0ve u

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי.. פרכה...חח מזכיר לי משו עזבו חח כותבים פרחה י'עמה אחת! ומה בדיוק את רוצה מאור? שקל?צומי? יש מסרים בימינו U KNOW... פרכה שכמותך חחחחחחחחח

סתומהההההההההה

טוב נו אין מה לעשות בת 15 עדיין לא מבינה מהחיים שלה!! חפיף דליל כפרע את תגדלי ותביני מה הבעיה של העם הזה ומה הקשר לצו האופנה!!! כי בגלל פרחות או איך שרושמים את זה הנוער והדור ניראה איך שהוא ניראה... לכי תבכי לאמלה שתקנה לך מכנסי דפוק אותי ופירמות בקניון כפרע אולי ככה תרגישי יותר טוב... ועוד שתגדלי תיראי שבגדים שמיצרים בישראל הרבה יותר יפים ובייתים מאשר פירמות שמגעים מפאקיסטן!!! אז יאללה שמה עלייך *** ועל כל הפרחותתתת ופרחה אחותך ממי
כי אני האחורנה שיהיה פה פרחה!!!

מה נסגר איתך?

את לא מעניינת אף אחד את לא קולטת
גם כן כל הערסיות האלה.....גועל נפש

i l0ve u

New member
אההממ *שיעול*..14 אני מבקשת....

אני רואה שיש לך הרבה מה להגיד אה? אין לי מושג איך כל זה מתקשר להודעה שני רשמתי אבל חפיף.. העיקר שאמרת מה שרצית ושאת מרוצה..נכון? אז עכשיו תעבי בבקשה את המחשב נשמה ותחזרי ללמוד לשון..

i l0ve u

New member
תעזבי*

באימא שלכם איזה כיף זה לראות את קובי כל הזמן על המסך
<אפילו שזה מצויר כזה...

una chiqita

New member
תשמעי אתה לא צריכה

לרדת פה על אף אחד את מדברת על לכי תתבגרי.. בעצמך תגדלי כמה שנים ותביני שאת לא צריכה להתערב בחיים של אנשים ושכל אחד יעשה מה שטוב לו אז אל תבואי לפה ותשפטי אנשים ! אם הפורום לא נראה בעינייך אינך חייבת להשאר פה! זאת ממש חוצפה לבוא ולהתחיל להאשים פה אנשים שאת לא מכירה!

ובקשר למותגים!

זו זכותך המלאה לא לרצות לקנות מותגים אף אחד לא מכריח אותך! נכון? יופי טופי. אני אוהבת לקנות מותגים וזה לא בגלל שאני צפונית[ או כל הסטיגות שמדביקים לכאלה שאוהבים מותגים] או משהו כזה זה בגלל שמותגים הם יותר איכותיים ולא נהרסיים אחרי שבוע את מבינה? אם את לא אוהבת לקנות מותגים אז סבבה לך אף אחד לא אומר לך לקנות... ובקשר למכנס דפוק אותי אם את לא רוצה אל תלבשי וגם ראיתי בתמונה שלך שגם את לא ממש נזירה .. בייייייי

למעלה