הודעה חשובה לO BOY

coolel

New member
שלום

יש פה מדי פעם הרבה הודעות של אנשים שמדברים על שלא צריך לקנות מותגים ובלה בלה בלה. ואז כולם מתחילים להסביר להם למה אתם קונים מותגים או למה אתם לובשים מה שבאופנה וכו' למה?!?! אתם לא צריכים לתרץ לאף אחד למה אתם אוהבים ללבוש מותגים - זו זכותכם. או למה אתם מתלבשים לפי האופנה ומשתמשים במושגים של "אין" ו"אאוט" - זה נורמלי לגמרי ואין שום צורך להסביר למה. למה? ככה! כי בא לכם ללבוש מותגים! ומי שלא אוהב את הרעיון הזה - לא חייב להכנס לפורום הזה...

O Boy

New member
זאת דעתך - סבבה...

כל אחד והדעה שלו! יאללה, תרגיעי ודחוף

O Boy

New member
לא אני אמרתי את זה...

אבל אני לא מתנגד להצעה

מאיה1983

New member
חחחחחחח גדול

קראתי את כל השירשור. חברים, אל תרדו כל פעם מחדש לרמה של אנשים שבאים לפה בשביל מטרה אחת- ללכלך. זה פשוט טיפשי איך שנגררים לדברים שאנחנו אומרים שהם לא מעניינים אף אחד ובכל זאת אנחנו מדברים עליהם. תראו לה שההודעה שלה לא מעניינת אף אחד ופשוט אל תגיבו. זה הכל.

NItzan b

New member
לא רוצה להכנס לריב אבל....

היא די צודקת... מי קונה בגדים בקרוקר??????? בגדים מכוערים בהון תועפות.... וחוץ מזה מי אתה שתחליט מה אין ומה אאוט.....

O Boy

New member
אני אמרתי לקנות בקרוקר??????

איזה שקרים רצים כאן

NItzan b

New member
אני לא יודע כלום מזה...

זה מה שהיא אמרה... אבל הקטע שזה לא משנה איזה םירמה קונים בגדים זה בגדים... וחוץ מזה שבגד יפה ישאר תמיד יפה.... ואם זה משתנה לפי מה שאנשים אחרים חושבים אז זאת סתם צביעות ולא טעם טוב........

בעיקרון אתה צודק...

אבל האמבה הזאת סתם מריצה כאן שקרים... אף אחד לא אמר לקנות בקרוקר (בעעעע... איזה חנות דוחה...), והוא אף פעם לא ניסה להכתיב לאף אחד מה "אין" ומה "אאוט" (אוי... אני שונא את המושגים האלה..
) אנחנו מנהלים פה דיונים בצורה יפה, ואף אחד לא מכתיב לשני איך להתלבש...

למעלה