הודעה חשובה- שאלות בנושא זוגיות משפחה ווקבלה

Rinat 789

New member
כל זה מיושם ...אבל אי אפשר לשנות הורים....

זאת אומרת את ההורים שלי גם בנוגע לתאום....כל הזמן צריכה לעמוד על המשמר כי מה שאני מקבלת לעיתים קרובות מהם זה תחושה כאילו אני לא אמא טובה לדוגמא - השנה בתי היתה צריכה להיות במועדונית שהיתה אמורה לספק לה גם שעורי עזר ותמיכה רגשית. זאת בהמלצת יועצת ביה"ס והפסיכולוגית . אמי הפצירה בי לא לרשום אותה למועדונית בשל שפעת החזירים והדגישה בפניי שהמדובר בבתי היחידה (ובדיעבד בנכדתם היחידה) מכיוון שנלחצתי גם מדבריה וגם מהפרסומים אודות שפעת החזירים...בטלתי את השתתפותה של בתי במועדונית רק לאחר מכן , כשראיתי עד כמה זה קשה לבתי התחרטתי ....

keren kr

New member
צריכה להיות שלמה עם ההחלטות שלך

אני מבינה אותך. בת כמה הילדה? שפעת החזירים זה מאוד מדאיג , אבל איפה הגבול לדאגה, מבחינה עקרונית גם יותר בטוח לא ללכת בכלל לבית הספר , כי גם בבית הספר אפשר להידבק. את צריכה להיות שלמה עם ההחלטות שלך, ומותר לך גם לעשות טעויות , אין הורה שלא טועה. אם את רואה שיש הרבה דעות ואת לא מצליחה לקבל החלטה , אני הייתי מציעה לך במקרים כאלו דווקא לקבל החלטה של איש מקצוע. ההורים שלנו , לפחות גם ההורים שלי , בכל מה שקשור בילדים שלהם ובנכדים , מונעים גם מפחדים וחרדות , ולפעמים דווקא כן צריך לקבל החלטה שטומנת בחובה סיכון כלשהו. ואז צריך לקבל את ההחלטה ולהיות שלמים איתה, לפחות שתרגישי שלמה עם עצמך שזה היה הכי נכון שחשבת, ולא שתרגישי בדיעבד שאת מתחרטת כי קיבלת עצה שלא היית שלמה איתה.

pugile9

New member
עצה קצת ארוכה סליחה../images/Emo8.gif

שלום רינת במסגרת עבודתי אני מתפקדת גם כיועצת הנקה וזה מזכיר את עניין ריבוי הדעות והכבדתן על אמהות ,פעם חיינו בשבטים {שלא לדבר שהיינו כולנו מחוברים} ולכל שבט היו את ההרגלים שלו והחוקים שלו ולפיו פעלו הגברים ידעו בדיוק את התפקיד שלהם משנולדו ראו סביבם גברים שעושים את אותן הפעולות ומאמינים באותם דברים משחקים באותם משחקים ומובלים לאותה מטרה. וגם הנשים ידעו או יותר נכון הרגישו כי אנחנו בעלי הרגשה או מתוך הטבע ידו את תפקידן כי כל הנשים תפקדו באותה הדרך וכאחידות הזאת יש משהו שנותן ביטחון כל אחד פעל בתחום שלו למען התפתחות המטרה האחת שהיא טובת השבט.כך שלא הייתה שום בעייה לאם חד הורים כי ביתה תפקדה יחד עם כל הבנות . ולצערינו היום אין לנו ממי לקחת דוגמא משום שכל אחד חושב שהוא הכי חכם והוא הכי יודע ולכן מגיעות אליי אמהות שמאוד רוצות להיניק אבל שומעות מליון דעות שכמובן כל אחת אחרת ומספרות שהאמא אומרת שהוא רזה מדיי והדודה חושבת שהוא בוכה כי הוא לא עשה גרפס והחמה מעירה אותו כל שעתיים בדיוק בקיצור האם יוצאת מתוסכלת ולא מצליחה להרגיש ביטחון בבחירה שלה ונוצר קושי גדול סביב ההנקה אני מראפה לאמא למה היא צריכה לשים לב בהנקה מסבירה באילו מדדים היא יכולה בבית להעריך אם ההנקה נכונה ומציעה לה להגיע אחרי שבוע . בנתיים כדי להרגיע את כל שאר היועצים להגיד להם תודה על העזרה התמיכה שלכם והרצון שלכם לעזור זה מאוד יפה מצידכם ולא להשתמש בהם בלי לכעוס {הבורא משחק עם ליויתן} והעצה הכי חשובה שאני נותנת היא לבחור לכל נושא משהו מומחה ולא להשתגע מרוב דעות אז סליחה על הדוגמה הארוכה אם יועצת מציעה לך לשלוח אותה לחוג תשלחי אותה שפעת אפשר לחטוף בכל מקום חוץ מזה עכשיו יש לך אותנו בפורום המדהים הזה תבחרי בכל נושא וביחד ננסה להגיע לתוצאה הטובה ביותר אני מאמינה שבסוף כל דעותינו יהיו אחידות.בהצלחה

pugile9

New member
תוספת קטנה

אנחנו צריכות לשים את שני הדברים אחד מול השני ולשקול את טובת הילדה .ואם זה לטובתה ללכת על טובתה ולא ללכת על הרגעת הפחדים של הסבתא ולבקש מהסבתא לתמוך בך כי זה מה שהחלטת.

Rinat 789

New member
לבקש מהסבתא לתמוך??? פוגי את לא יודעת מה זה..

אמא שלי ואני לא מסתדרות שניםםםםםםםםםםםםםםם את הטבע שלה לא אוכל לשנות לצערי גם לא את הטבע שלי היא מאלו שמדברות ומדברות וטוחנות וטוחנות את הנושא מכל הכיוונים. סורי, אין לי סבלנות לזה. פעמים רבות אני מוצאת עצמי במצבים קיצוניים פשוט מנתקת את הטלפון לאחר שהיא מעצבנת אותי, לא לפני שאני שולחת לאוויר איזו שהיא מילת פרידה :(

וגם...

אמרת שנותנים לך הרגשה שאת אמא לא טובה, זה אומר שזה רוכב על הפחדים שלנו שאנחנו אימהות לא טובות, וכל יסורי המצפון וההחלטות כלפי הילדים, תמיד צריך לשים תשומת לב על המקום הזה שלא ליפול אליו, כי בסופו של דבר אנחנו יודעות מה הכי טוב בשבילהם. בקיצור.. לשמוע עבל בערבון מוגבל

Rinat 789

New member
תודה רבה נשמות...אכן תמיד צריך לברר זאת

וטוב שיש את הפורום הזה בו אפשר להתייעץ עם הורים , מומחים ולא בני משפחה שפועלים מתוך כל מיני חרדות קרן בתי כבר בת 11...

למעלה