הודעה חשובה

melancholy man

New member
הודעה חשובה ../images/Emo150.gif

במהלך סוף השבוע נאלצתי למחוק שתי הודעות שבקשו עזרה או הציעו עזרה בהורדת קבצים מהאינטרנט, להזכירכם, לפי תקנון הפורום (סעיף 9), אין לשוחח על הורדת קבצים, סעיף דומה קיים גם בתקנון האתר. אני מבקש בעיקר מהותיקים בפורום לא להגיב להודעות כאלה שכן אז גם הועותיכם תמחקנה.

brotos

New member
צודק, ונצל"ש

ישבתי לי בחדרי אפוף העשן, האזנתי לאומה-גומה, ובמוחי עלה רעיון מבריק. מה זה מבריק, מדהים. לא, לא, אלוהי! בכל אופן, אפשר להקים קומונה נספחת-פורום שתהיה קומונה חברתית. היא תהיה סגורה (או פתוחה, לא מזיז לי), ונוכל לנהל שם שיחות שאי אפשר לנהל בפורום (גם עכשיו, שציף בחופשה והרסן קצת הותר). ושאף אחד לא יחשוב שאפשר יהיה לדבר שם על הורדות! הורדות זה פויה ואיכסה ביכסה!

brotos

New member
יש כבר קומונת פ"פ, אגב

הנה כאן. (יותר מידי !!!!- כאלה ו"פינק פלויד אדדדדיייררררה ושולתתתתת!!!! {זה לא שולטת, כלומר שולט+ת-סיומת נקבה?}. אבל חוצמזה הכל שם מת).

melancholy man

New member
לדעתי זה מיותר

בכל מקרה, החוק (של המדינה) נשאר זהה בפורום וקומונה, ההבדל הוא שמנהל פורום זוכה להגנה של תפוז (ולכן מחויב לתנון האתר) בעוד מנהל קומונה לא (לא זכאי להגנה משפטית והאחריות היא שלו באופן בלעדי), לכן לו הייתי מנהל קומונה כזו, ואין לי כוונה להיות כזה, אולי ציף, או מי מחברי הפורום האחרים, ירצה, לא הייתי ממהר לעבור שם על החוק, אפילו מדובר בקומונה סגורה. מעבר לזה, לפורום יש יתרונות שאין לקומונה (מאמרים, שאלות נפוצות, גלריות, אינדקס קישורים ועוד) פתיחת מקום נוסף לדיונים, זה אולי רעיון טוב לפורומים ענקיים שהדפים בהם מתחלפים במהירות, לא כל כך לפורום הזה.

brotos

New member
מממ... לא יודע

קודם כל, לא אמרתי שהקומונה תשמש כמאורת מחבוא עבור עברייני הורדות. זה, כך אני מקווה, ברור. שנית, אני לא יודע אם היית מעורה בעסקי הפורום בימיה של ציףציף (אם אני זוכר נכון, אז לא ממש), אבל היא לא ממש הרשתה לנו, ילדי הגן, לדבר שיחות פרטיות על הא, דא ומוצטא-דה. בכל אופן, אפשר לנסות. לא יילך, נחתוך. וחוצמזה, אנחנו לא פורום ענק? הא? עכשיו נעלבתי.

melancholy man

New member
בתוכן כן במספר משתתפים?

לא יודע עד כמה גדול... אגב בעניין שיחות אישיות, התפישה שלי אומרת, שבתוך שירשור אפשר לדבר על הכל (בגבולות חוקי הפורום, תקנון האתר,בלה בלה בלה...) אבל שרשור חדש פותחים רק בנושא הפורום, כלומר פינק פלוייד ומה שקשור למוסיקה של הלהקה. אגב, אני קורא את הפורום מאז יומו הראשון כמעט (עוד מימיה של יעל, המנהלת הראשונה...), פשוט לא תמיד היה לי מה לכתוב.

melancholy man

New member
זו התפישה שלי

ולחודשים הקרובים, אני כאן. (אלא אם כן כמובן ציף תבקש ממני לעשות משהו אחר...)

melancholy man

New member
מה שכן

ובזה אני חושב שאני כן דומה לציף, ענינים של ניהול ותהיות לגבי ניהול, אני מבקש להעביר במסרים אלי.

brotos

New member
אגב

את הרעיון לקחתי מפורום ביטלס. כך שהוא לא מקורי או משהו. כלומר, זה כבר נוסה, ונראה לי שבהצלחה. העניין עם קומונה כזאת, זה שהיא תהיה סגורה (ואם תמשיך לעצבן, לא נכניס אותך!), כך שאפשר להכניס רק את הגרעין הקשה והפנאטי של הפורום.

תקשיבו למ"מ (במיוחד אתה, ברוטוס)

וחשד שקראתי היום והוא בגדר שמועה בלבד: בספר של מייסון יש תמונה מהקלטות WISH - עם סיד. האמנם?

brotos

New member
מה, באמת?

כשלג דאשתקד. כקליפת השום. הכל הבל הבלים, אלף.

brotos

New member
מתחמק, הא?

אין לי בעייה למנות כאן ועכשיו את כל הפנאטים!

למעלה