הודעה חשובה

Nofar RHCP

New member
אני לא מביה איך אפשר להוריד שירים

או יותר נכון יצירות של להקה כמו פינק פלויד... זו פשוט חוצפה!!!! מילא בריטני שפירס אנערף אבל פינק פלויד??? מי שמוריד שירים הוא איכסה!

oribarak

New member
לא לכולם יש תקציב של מיליון

אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אלבומים, ביזבזתי החופש להורים שלי יותר מדי כסף ואני לא אבקש מהם כלום יותר, לזמן הקרוב..חוץ ממגבר לגיטרה...קניתי חוברת של החומה ב190 שקל...משהו בסט וזה שאני לא קונה דיסקים לא ימנע ממני לשמוע מוזיקה סליחה שאני אומר את זה.

melancholy man

New member
לא יודע

למעט מאוד אנשים יש תקציב לקנות את הכל בבת אחת, אני יודע שגם לא היה (ואולי עד היום אין לי), אני כן יודע שלאסוף לאט לאט את כל האלבומים שאני רוצה (ואחרי כמעט 20 שנה של רכישת אלבומים אני עדיין משלים את האוסף, משימה שכנראה לעולם לא תגמר) זו משימה מאוד מהנית אני לא בטוח שהיית כל כך נהנה מאוסף האלבומים שלי, אם כל אלבום היה מגיע בתוך שעה בלי מאמץ. זה לוקח זמן לאסוף תקליטיה/דיסקיה ראוייה וזה שווה את המאמץ, מעבר לזה שאין מה להשוות באיכות וזה אפילו בלי לגנוב כלום.

oribarak

New member
נכון אני מצדיק אותך

אבל לי אין עכשיו כסף לקנות דיסק שלהם...יבוא יום והוא יבוא בקרוב ואני אקנה...אבל עד אז אני לא אשמע פינק פלויד?משימה בלתי אפשרית

אני לא רוצה להישמע צדקני

יותר מידי, אבל תכלס, הגענו למצב שזאת נהייתה אלטרנטיבה ואנשים שכחו שלהוריד זו גניבה, גם אני עושה את זה-אומנם הרבה פחות מפעם-אבל אני מודה לפחות שאני " גונב " כן! אני גונב!...וגם אתם!(מי שמוריד). ואתה אומר את זה כאילו מישהו נותן לך אלטרנטיבה חוקית... וזה בלי קשר, שלקנות אלבומים, כמו שאמרו מעלי, זה יותר מהנה אמיתי, איכויות יותר גבוהות. וכו' וכו'...

holo

New member
להוריד שירים זאת לא גניבה

במיוחד אם אתה מוריד שירים בודדים. אתה רוצה לשמוע שיר מסויים מתוך אלבום ולא את כל האלבום.. למכור דיסקים צרובים זאת גניבה אם כבר

One Echoe

New member
חח...

אל תצחיק אותי... וואי, אמרת את הדבר הכי מצטדק שיש, עם זאת-דבר כ"כ לא נכון!... כל שיר מוגן בזכויות יוצרים, של מילים, מוזיקה, מבצעים, מלחינים וכו'... כל קובץ כזה זו עבירה על החוק... ומי שעושה את זה-לפחות שיודה שהוא גונב. כן.

brotos

New member
חברי פינק פלויד מודים לך

בלי ההודעה הזאת שלך, מי יודע אם היה להם כסף בשביל קצת אוכל, קצת לחם ותה, בשביל איזה חדר פיצפון בשכונת עוני בלונדון או בכלל, קצת לשים בצד, בשביל עתיד נורמלי לילדים. בלי ההודעה הזאת, מי יודע אם הם היו מצליחים לגמור את החודש. טוב לדעת שיש עוד אנשים טובים! ועכשיו ברצינות (גם הפיסקה הראשונה הייתה ברצינות, תלוי בנקודת המבט): אין סיבה מוסרית לא להוריד פינק פלויד. אם יש אז זה מבחינת החוק. זה הכל.

Nofar RHCP

New member
טוב צודק...

לא הייתי צריכה לכתוב את זה.. אבל לדעתי, כשמעריכים להקה/אומן לא מקשיבים למוסיקה שלו בצורה לא חוקית... אני לדוגמא אני פריקית של רד הוט צ'ילי פפרס.. ואם אני רוצה לשמוע ת'שירים שלהם אני אעשה את זה בצורה חוקית לחלוטין מתוך כבוד ללהקה עצמה (יש לי 8 אלבומים שלהם)... גם פינק פלויד אני מעריכה אותם מאוד ולכן אני לא צורבת/ קונה צרוב שלהם עדיף לי כבר לא לשמוע (למרות שבמקרה שלי לחברות שלי יש אז אני שומעת אצלם).... ולגבי הקנייה של הצרובים זה לא רק גניבה זו חוצפה! למה שאנשים אחרים יעשו כסף על מה שאומנים עושים... קחו לדוגמא את רד הוט מי שמוכר צרוב בעצם עושה כסף על מה שהם מרגישים.. כי הם שרים מהלב.. כנ"ל פינק פלויד הם כותבים ת'שירים שלהם מתוך הלב ושמישהו אחר ירוויח על זה, זה ממש חוצפה!

One Echoe

New member
לצרוב דיסקים,

זה הרבה יותר חמור מגניבה...מפני שמישהו עושה כסף על חשבון מישהו אחר. עדיף כבר להוריד מהאינטרנט, ממש עדיף...אם אתם מתלבטים אם לצרוב או להוריד, תורידו. ושמעי...אין קשר לברטני ספירס, אם מישהו אוהב אותה הוא לא צריך לקנות דיסקים שלה? ... בידיוק כמו שאמרת על פינק פלויד או על רד הוט. ובסדר, אני מסכים איתך, אבל מה לעשות שהמחירים של הדיסקים דיי יקרים, ולפעמים לאנשים אין כסף...זה אכן יותר אמיתי לקנות דיסקים, אבל אנשים בחיים לא יגיעו לסיפוק מוזיקלי אם ישמעו רק מה שהם קונים, אני לפחות... אני לא מצדיק את זה, ממש לא...אבל ככה זה פשוט... אני רוצה שיגיע היום שלא יהיה אפשר להוריד. אפילו שאני נהנה מזה. (למרות שאני בקושי מוריד כבר, אבל כן משתמש בקבצים שהורדתי)

melancholy man

New member
טוב חברים, זה נגמר כאן

כבר יש כאן הודעות שהן על גבול הצורך במחיקה, בואו נפסיק עם זה. אפשר כמובן להמשיך במסרים האישיים אבל לא מעל גבי הפורום. הנושא מיצה את עצמו במילא.

melancholy man

New member
זה לא היה אליך

זה היה לגבי כל השרשור. ואם מישהו היה עובר על החוק ההודעה כבל לא הייתה כאן, היו כמה הודעות על הגבול, אני פשוט לא רוצה לראות לאן זה ימשך.

למעלה