הודעה חשובה
חזרתי בתשובה

התולעת1

New member
נסכם כך

באחד הירחונים העולמיים יצא שאחד המדענים אומר, זה מופיע בחוברת ``ניצוצות``, שלמעשה, הוא רואה את המצב היום של האיפוס של אנשי המדע בעצם בעולם אחר התשובה של בריאת העולם, הנקודה הראשונית, ההתחלה, ההשגחה בכלל כל הדברים האלה, הוא אומר, למעשה הוא רואה את כל המדענים מטפסים על הרי הבערות, להגיע לפסגה ולהתבונן מה יש מעבר לפסגה. והוא אומר, יגיע היום שהם יגיעו עד למעלה, משלחת שתשרד ותגיע עד מעל וכשתציץ מעבר להר תמצא כמה חרדים שיושבים שמה ואומרים ``נו, הגעתם סוף סוף?``.

זיקוקית

New member
עדיין לא מצחיק, להיפך.

אתה שולח אותי לטקסט ארוך כאורך הגלות ואני מחפשת בו את הבדיחה המובטחת וכל כמה שאני מתעמקת בו יותר אני רק שוברת את השיניים יותר ומתייסרת ביסורים ומכאובים הרבה. יש אנשים שאוהבים להשיג דברים בדרך המכאובים והתלאובות. אני לא נמנית על הקהל הזה. אם יש לך משהו חכם להגיד, בבקשה דבר לעניין.

גידי פ

New member
אותי הבדיחה הראשונה דווקא הצחיקה

ואני ממש לא מצדד בדמגוגיה העלובה של התולעת. כיף להתווכח על בריאה ואבולוציה, אבל בטח לא עם קרציות כאלה נוסח אמנון יצחק.

גידי פ

New member
אני גם לא מבין מה התולעת עושה פה

הוא מנסה לגרום לנו לגלות את האור? או סתם נהנה לבלבל לנו את המוח?

זיקוקית

New member
שאלת

איך הטבע, ששואף תמיד לאי-סדר ולפירוק מתמיד, בונה מתוך עצמו מערכות כאלה מסודרות
השאלה הזאת דווקא כן מתאימה לפורום אבולוציה. על פי מודל מאד מקובל היום התחיל היקום במצבו הנוכחי מאיזשהו פיצוץ של חומר אשר מרגע הפיצוץ ועד היום רק הולך ומתפזר בחלל ריק, אך בכל זאת מתפתחים בו מבנים בלתי כאוטיים. יתכן שעקרונות הדרוויניזם פועלים גם כאן, וזה יופי של אתגר לפורום אבולוציה. ברוך הבא בצל קורתנו הדלה. אנא הישאר אצלנו ואל תפתה אותנו להתפזר לפורומים אחרים. למה אני עונה לך בשירשור הזה
מוטאציה

גידי פ

New member
תודה

לדעתי יותר חשוב שהדיון יהיה פורה ולא מפוזר, מאשר להיות נאמן לפורום זה או אחר. מה שקורה כאן בפועל הוא שבכל פורום נוצר דיון נפרד בסוגיה, וחבל. חבל לי גם שגולשים כמו תולעת1 מורידים את הרמה של הפורום הזה. הוא כל הזמן מנסה להראות לנו כמה שאנחנו טיפשים ומסית את הדיון מנושאים מעניינים באמת.

אין טעם בשכנוע של אף אחד../images/Emo45.gif

יש דבר מעניין בפורום. כמו שבפורום אחרים יש אזהרת "טרול" אצלכם יש אזהרת "שייך לבריאתנים". כל מי שמגיע לפורום צריך 10 לחשים והשבעות חילוניים שהוא לא שייך לגזע הנורא של "הבריאתנים". היתה פה שאלה שלא רצו לענות עליה עד שהגולש לא הסביר שהוא לא "בריאתן". מה הפחד ומדוע אזהרת הקרב
"בריאתנים". כל מי שמאמין באלוהים בפורום הזה דומה ל
או טרול
?
שמואל ב' (כבר לא הולך לדרשות של אמנון יצחק
)

זיקוקית

New member
אתה מסיק מסקנה נמהרת

אין כאן רצף קבוע של מבקרים. יכול להיות שבמקרה הגיעו מבקרים רק אחרי שהוא (לא
) הצהיר שהוא לא מה שהוא לא. מכאן ועד לפחד ובהלה זה הכל מעשה ידיך להתפאר

זיקוקית

New member
יפה. הסתכל בהופעות בפורום בכלל

ותראה שלא היתה בו נוכחות גדולה באותו יום

SilentMike

New member
תראה.

כל מי שנתקל אי-פעם בבריאתן פעיל, יודע טוב מאוד למה הוא לא רוצה שום עסק עם בריאתן.

למעלה