הודעה חשובה !

boli bop

New member
הודעה חשובה !

בעקבות הערועים האחרונים של הסידרה "מורדים" הרבה ילדים עזבו את הפורום ואני מאוד מבולבלת כמו הרבה ילדים כאן. לכן, רציתי שכל מי שחושב שהוא חבר בפורום והוא תורם לו וממש חלק בלתי נפרד ממנו שישרשר לכאן ובסוף נראה מי נשאר בפורום הזה ! עוד דבר אחד לפני שאתם מסיימים לקרוא את ההודעה: אני גם אוהבת את מורדים וחולה על לואיסנה אבל אני לא יפסיק לגלוש בפורום הזה כי אני עדיין מגלה עניין בתחום של התאומות. לכאן אנא מכל מי שמגדיר את עצמו כאחד מילדי הפורום של התאומות אולסן בתפוז שישרשר לכאן תשובה. וככה היא הולכת: להלן דומא שלי: שם:רומי משפחה: וינטר אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז מפני ש: אני עוזרת לילדים ששואלים שאלות ועונה להן, משרשרת כל דבר שאני יודעת על התאומות ומשתתפת בכל האירועים החשובים בפורום ! שרשרו לכאן גם אתם הודעות כאלו שאתם חברים גאים בפורום שלנו !!!!!!!! *הצעה שלא ממש קשורה אבל אני חושבת שיהיה נחמד אם: נמציא לפורום שלנו סיסמא. לדוגמא: פורום התאומות אולסן בתפוז - הפורום המנצח! או, פורום התאומות אולסן בתפוז - פורום ה
(בית) שלי ! (אח שלי הציע). בכל אופן... עכשיו כשאתם לקראת סיום ההודעה יש לי כמה מילים לומר לכם: בבקשה, תגיבו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממני רומי

אני../images/Emo70.gif

שם: שי חסוי (שיוש החמודה) אני חברה בפורום: משתתפת, מציעה, מדברת וסתם מכייפת

ruth yehuda

New member
אני כותבת את זה כדי שתדעו ש...

אני בחיים לא אפסיק להעריץ את התאומות
ובטח שלא בגלל תופעה חולפת כמו המורדים
אז: שם:רות משפחה: יהודה אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז מפני ש: אני עוזרת לילדים ששואלים שאלות ועונה להן, משרשרת כל דבר שאני יודעת על התאומות ומשתתפת בכל האירועים החשובים בפורום ! אני משתתפת מספר 2 1.רומי 2.רות תצטרפו
אני מצרפת תמונה שתראו כמה התאומות חמודות...

T N T girl

New member
גמני ../images/Emo70.gif גמני ../images/Emo70.gif גמני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראו , אין לי פוקס קידס ...
אז אני לא יכולה להגיד כלום בקשר לזה ...
אבל עם כל הכבוד לסדרה הזאת ועכשיו כולם מעריצים וזה ... זה לא סיבה לא להעריץ את התאומות
אני לא אומרת לכם מי להעריץ ומי לא - אבל אני בטוחה שהמורדים לא גרמו לכל האנשים שעזבו להפסיק להעריץ את התאומות
זה ברור לכולם שאפשר להעריץ גם וגם
למי שלא הבין מה הייתה הכוונה שלי - עם כמה שהמורדים זה סדרה טובה וזה ( לפי מה שאמרו לי ) אני לא חושבת שיש סיבה להפסיק להעריץ ת´תאומות
כאילו הערצה לא נגמרת סתם ככה
לפעמים כן ...
אבל לא יכול להיות שרק בגלל שאנשים התחילו להעריץ "המורדים" הם הפסיקו לעריץ ת´תאומות
|
משו פה לא נראה לי ...
אבל אם כבר , אז כבר : שם : עמר ברעם . לא הבנתי ת´קטע השני כ"כ ... אבל בכל מקרה אני נשארת כאן בפורום ומעריצה ת´תאומות כי אני חושבת שהן חמודות ויפות ( למרות שאני לא חושבת שהן משחקות משו משו ... ) מאד
הן ממש יפות
אני נהנת לראות תמונות שלהן ולגלוש בפורום ולהשתתף בדיונים, להחליף תמונות לדבר וסתם לעשות חיים
( למרות שהפורום מתתתתתת בכל החופשה הזו
כך שיש עוד מקום לשיפור ...
חחח
צ´או
ומקווה שלא עוד אנשים יעזבו כאן ת´פורום ...
יוווווווו

מריה12

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: מריה משפחה: לא משנה אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז מפני ש: כל מידע שיש לי או כל תמונה שמישהו צריך, ויש לי אותה אני משרשרת אותה, מצייתת לחוקי הפורום, ונהנית פה הרבה

RinRan

New member
../images/Emo41.gifand now me../images/Emo41.gif

שם: קארין
משפחה: חסוי
אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז מפני ש: אני אוהבת את התאומות ומשתתפת הרבה בפורום וגם מאאאאד נהנית כי יש פה כאלה אנשים נחמדים שלא כמו בפורומים אחרים (אהם אהם פורום דוליז..)

אני ../images/Emo68.gif

באמת הרבה ילדים עוזבים את הפורום... אני מאוד אוהבת את התאומות ואני גם אוהבת לראות המורדים... אבל אצלי הערצה זה לא דבר שבא והולך מהר כל כך....
הדר

boli bop

New member
יופי !

תמשיכו עד כאן אני רואה שהרבה ילדים הגיבו תמשיכו להגיב בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brit14ney

New member
לכולם ../images/Emo26.gif

שמי: קארן אני חברה בפורום התאומות אולסן בתפוז: אני בערך 24 שעות בפורום הזה אני כותבת הודעות עונה, מגיבה ,משרשרת ועוד.... נ.ב יש לי פוקס קידס אני רואה המורדים אני לפעמים נכנסת לפורום המורדים בתפוז אבל אני בכל זאת מעריצה את התאומות אולסן וכל מי שאומר שהוא כבר לא אוהב אותן בגלל שיש את המורדים, אז(לכל מי שלא ידע) אפשר לאהוב גם את המורדים וגם את התאומות, כמו שאני למשל אוהבת גם את בריטני ספירס וגם את התאומות אולסן

mandy

New member
אני לא עוזבת...מה פתאום!!!

לדעתי, לא צריך לעזוב פורומים או להפסיק להעריץ מישהו אחד בגלל מישהו אחר! אני מעריצה גם את התאומות, גם את הבקסטריט בויז וגם את ג´ניפר לופז! ואני לא מוותרת על אף פורום! אפשר להיות בכולם באותו זמם ולא חייבים להעדיף אחד על פני השני, יש מקום לכולם
...אז:
שם:מנדי (שם פורום!)
משפחה: אממ אולסן?
אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום כי:אני מעריצה את התאומות וכיף לי לדבר ולקרוא הודעות של מעריצים שלהן ולהתעדכן במה שקורה איתן ולראות תמונות וכו´ וכו´...וחוץ מזה- האנשים כאן הכי נחמדים מכל הפורומים שביקרתי!!!
באמת!

גם אני

שם: יונתן הדר אני חושב שאני חלק מהפורום בגלל שאני כל יום נכנס לפעמים פעם אחת (למרות שאני לא כותב כל כך הרבה) משתתף כל פעם שיש לי מה להגיד מעריץ את התאומות וזהו

אני בפורום../images/Emo70.gif

שם: שרה שם משפחה: פריד או.קיי תקראו עד הסוף. מאז היום הראשון שנכנסתי לפורום, קיבלתם אותי הכי יפה שאתם יודעים. אני מגיבה כמעט לכל שרשור, מוסיפה הודעות ורעיונות לפורום ואתם מקבלים אותם באהבה לטוב ולרע. בזמן האחרון, ילדים עוזבים אותנו, כי הם כבר לא מתיניינים בתאומות. אנחנו כמו חברים, הפורום הזה גיבש אותנו. אי לא אומרת שזה לא בסדר להיות חבר גם בפורום אחר, אבל לנטוש חברים, בגלל תחומי עניין שונים, זה כמו נטישה. אני לא מהטיפוס שנוטש, וגם אם אני אפסיק לאהוב את התאומת היום, מחר, שנה הבאה, או בעוד חודש, אני לא אפסיק להיכנס לכאן, כי אתם כמו משפחה בשבילי. לסיכום: אני לא עוזבת את הפורום בכל מקרה, הפורום הזה הוא ה
שלי ושל כולנו. נ.ב. אני מקווה שאתם מרגישים כמוני, שלא תעזבו בשביל בחורה עם קצת יותר חזה מהתאומות.

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo7.gif איזה נאום מרגשששש../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ייאי..... גמני לא עוזבת אתכם.... יש בליבי פינה חמה לתאומות אולסן.... אני עדין אוהבת אותן.... למרות שאני אראה קטנטנות.... או המורדים.... או בכלל..... לא נראה לי שאני אוכל להגמל מכם.... ומהן.... אז..... תצתרכו לסבול אותי בינתיים!
לאב יה!

אני!!!!!!!!

שם: שרון שם משפחה: וייסנר אני פה מכיון: כמובן שאני מעריצה ואוהבת מאוד את התאומות אולסן, כיף לי כאן, אני פוגשת כאן חברים, ולומדת הרבה (אתרים, ועוד...). אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום מכיון ש: אני משתתפת בשירשורים, עונה על סקרים, עונה על שאלות, נכנסת לצ´אט כמעט כל יום ובכלל-פעילה בפורום הזה. לא נראה לי שאני יעזוב כי נורא כיף לי כאן ואני כל הזמן נכנסת להתעדכן. וחבל שאחרים יעזבו. אז מקווה שאף אחד לא יעזוב... אז זהו פורום תפוז ובעיקר הפורום הזה, פורום התאומות אולסן הוא פורום מאוד חמוד ומענין. כולם כאן נחמדים ומקבלים יפה ילדים. אז ב
ע-נ-ק-י-ת לכל הפורום,

doosie

New member
../images/Emo142.gifאני../images/Emo142.gif

שם: הדס אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז מפני ש: אני אוהבת את האנשים כאן, שמחה לעזור ולשתף אתכם בכל מיני דברים.

mk a o

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:עדי שם משפחה: אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז כי: טוב האמת אני לא ממש מגדירה את עצמי ככה, בגלל שאני די חדשה פה בפורום ולא יוצא לי הרבה להגיב ולשרשר דברים.... אבל ברגע שיהיה לי זמן(ולא יהיו לי כל כך הרבה שעורים לחופש) אז אני אהיה הרבה יותר מעורבת...

karin agajany

New member
אני!!!!!!!

האמת שאני לא מוצאת הרבה זמן, אבל כמעט כל הפעמים, ואני משתדלת שכולם, שאני נכנסת לאינטרנט, אני נכנסת לפורום, אני גם מאוד אוהבת את המורדים, ובמיוחד את לואיסנה (כמו רומי), אבל זה לא דבר כמו הרבה דברים, שיגרום לי לא להיכנס לפורום, ובמיוחד לא לאהוב את התאומות!!!!

karin agajany

New member
ושכחתי את העיקר - הפרטים...

שם: קארין אגאג´ני (מסובך לא?...) אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן: נאי מתה עליהן כמעט כל יום אני מנסה להיכנס (טוב זה תלוי באח שלי...) ואני משתתפת ומחווה דעה

אני../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

שם: אריאלה אביר אני מגדירה את עצמי כחברה בפורום התאומות אולסן בתפוז מפני ש: אני קוראת את כל ההודעות שנכתבות בפורום ומנסה לעזור לכל ילד ששואל שאלה
ועוד דבר, אין לכם מה לדאוג שאני אעזוב כי אין לי פוקס קידס אז עד דצמבר (שה"מורדים" יתחילו להיות בערוץ 10) אני לא אוכל לראות את הסדרה. אולי אז אני אעזוב... או ש
ל-א

למעלה