הודעה חשובה !

ChEnmka

New member
אני....../images/Emo45.gif.

שם: חן פרץ ואני מגדירה את עצימ כחברת פורום התאומות אולסן בתפוז כי: אני מנסה לענות למה שאני יכולה ולהשתתף בסקרים, ולהגיב, ולעזור כמה שיותר!!! ונראה לי שזה כל מה שצריך לכתוב...

R ָ V ָ D

New member
על הפורום

אני רוצה להגיד משהו שבטוח יבואו אליי בתלונות אבל אני בכל זאת הגיד.... אז ככה: את הפורום עוזבים אנשים לא מכוון שהם רק הפסיקו לאהוב את התאומות אלא בגלל שרק התוכניות צער גידול בנות, טובות השתיים ומרי קייט ואשלי מארחות ואז במשך השבוע אין מה לכתוב עליהן. גם הן בנתיים עובדות על הסרט שעדיין לא יצא ואין כמעט מה לדבר עליו וגם לא נותנים מספיק פרסום עליהן (אני מתכוונת לזה שהסרטים שלהן בקושי משודרים בארץ,התוכניות שכן משדרים ישנות, וגם תמונות ורכילויות לא מפרסמים כאן). מה שאני מנסה להגיד זה שאת התאומות כן מכירים בארץ אבל לא משדרים ומפרסמים עליהן דברים ואז אין הרבה על מה לדבר. וזה לא כמו סדרות דרמה או כמו המורדים (שעכשיו כולם עזבו גם בגלל ההיתלהבות...) שיש לזה המשך וזה משודר כל יום. אני אישית אוהבת את התאומות ורואה סרטים שלהן ואת התוכניות שמשודרות אבל הפסקתי להיכנס בגלל שלא היה לי מה לקרוא כאן ובמה להיתעדכן תקראו!!! מחכה לתשובות... הלילוש (זה השם שלי פשוט הכינוי הזה הוא של אח שלי בפורום שלו ההיאבקות ואין לי כוח לשנות)

את צודקת.....

אין מה לבוא אלייך התלונות כי את פשוט....צודקת! אין יותר מה לעשות בפורום אין על מה לדבר כמעט, וככה זה כנראה יהיה עד שיצא הסרט הבא או הסדרה של התאומות. מה לעשות...

כן אני רואה המורדים אבל פיספסתי..

מלא פרקים!!!!!!! אני פשוט שוכחת!!! אני בת 12 מרעננה... רוצה לדבר במסרים?

למעלה