הודעה חשובה!!!

NATI AND BAR

New member
הודעה!!

אני באמת בשוק ששמעתי את הדבר הזה שאין לכם טיולים שנתיים והכל בגלל הטקס עצמו.. נכון שזה לא היה מתאים לדבר בניכם ולצפצף על הטקס עצמו כאילו לא קיים אבל זה ידוע אצל כולם!! ואם המתורגמנית לא היתה ברורה ולא היו רואים אותה אז אפשר לדבר אחד לשני אבל תלוי איך הצורה ניראת שבה אתם משוחחים!! ונוסף לכך.. בטוח על בטוח שהשומעים דיברו בניהם זה תמיד כך.. אין בן אדם אחד שלא דיבר בטקס עצמו.!! ועל כך זה חוצפה שלשומעים יש את הטיול ויש את ההנאה ולחירשים אין!! אני במקומי היתי נלחמת ומורדת עד שאקבל את הזכויות שלי כמו שיש לשומעים!! כמו שיש לכל בן אדם! כל בן אדם והזכויות משלו!! ובאמת כל הכבוד לנתנאל על האומץ שלו ועל הגבורה שלו אך.. אני מקווה ששאר הילדים עוזרים לך בכך.. ושלא תקבל את העונש אני מקווה!! כי זה יכול להחמיר את המצב יותר ויותר גרוע!! עדיף שאחד ממכם יגש למורה או למנהלת וישוחח איתה בנחת אולי כך זה יועיל אני בטוחה בכך!! מקווה שתקבלו את מה שמגיע לכם כי זה באמת מגיע!!!

לתלמידי תיכון מקיף יהוד!!

אני בעצמי למדתי במקיף יהוד, הביה"ס נחשב לאחד מהבתי הספר הטובים בארץ ורמת הלימודים בו גבוהה, מה גם שהוא מציע רמת לימודים גבוה לחירשים וכבדי שמיעה, ואת זה מציעים רק בבתי ספר מועטים בכלל בארץ, קחו זאת בחשבון קודם כל.. שנית, ניהלתי שיחה עם אתי לפני כמה ימים, בשיחה אתי פירטה יותר, והאמת שאני לא מסכים עם התנהגותכם, העיניין שאתם צריכים לפתח תרבות התנהגות בוגרת יותר, אתם כבר לא ילדים קטנים, אתם כעת מתבגרים ועושים השנה בחינות בגרות ראשונות, כך שכבר אין לכם הזכות להתנהגות ילדותית (מצטער חבר´ה
).. העיניין בטקסים\הצגות וכו´ שהם באים ללמד,לבטא דברים ואף להפנים לקחים, שמי יודע אם הייתם מקשיבים אז אולי היו מחלחלים לתוככם, הלא כן?! שלישית, אם בהצגה המתורגמנית הוצבה בזווית לא נכונה ולא מתאימה לכם ע"מ שתוכלו להבין מה שקורה בהצגה, הייתם צריכים להודיע למורה האחראית או לריקי צור (שהיא אישה נפלאה ובאמת שתורמת לתלמידים!!) ובטוחני שאם הייתם מסבירים כיאות היו מטים לכם אוזן קשבת.. אני גם לא מסכים עם העונש, הוא מאוד חמור יחסית למה שעשיתם, אבל מרד? או השבתה לא יעזור לכם, בשיטה כוחנית בביה"ס לא משיגים הרבה , חוץ מהתייחסות אליכם כפרובלמתיים (בעייתיים) וזה באמת לא רצוי לכם
הצעתי לאתי שתארגן עצומה בין השכבה שלכם, כדי לבחור כמה נציגים שהם ידונו עם ריקי על הבעיות ורק להם יהיה הזכות לדבר (כי אי אפשר לדבר עם כולם, אלא רק עם כמה נציגים) ובפגישה עם ריקי, תגידו שאכן ידוע לכם שמה שעשיתם לא היה בסדר ושאתם מבקשים הפחתה בעונש, ותציעו עונש חינוכי יותר עבורכם ש-2 הצדדים ירוויחו ממנו, למשל ניקוי בביה"ס (כמובן שאחרי שעות הלימודים או בשעות החופשיות) או פרוייקט עזרה לזולת, ככה תרוויחו כמה דברים: * יכולת התארגנות טובה ופתרון בעיות..(זה תורם בעתיד,תאמינו או לא..) * הממסד (ריקי והמנהלים) יתרשמו ממכם לטובה ומבגרותכם.. ובעתיד תמיד יטו לכם אוזן קשבת, כי אם תוכיחו שאתם בוגרים אז תקבלו גם יחס זהה מצידם.. *גם תלמדו לקח
זו רק הצעה עבורכם, ואני מקווה שתיישמו אותה, כי זה אך ורק לטובתכם!! כשהכל יסתיים לטובה (בעזרת השם!!) ספרו... והערה לסיום!! כבר הבהרתי שאני מבקש שבפורום תגיבו בצורה נאותה, זה שלא מחקתי או שהמרחפת לא מחקה לא אומר שאנחנו מסכימים עם זה (לקחתי בהשאלה ממך המרחפת
) ולהבא אנחנו באמת נמחק, הפעם לא מחקנו כי הדיון הזה היה מאוד חשוב! לזכור דבר אחד חשוב, התבטאות לא הולמת לא מזכה ביחס אדיב מאחרים, אלא רק גוררת יחס שלילי.. לא חבל??

תקשיב דני..

אני באמת מסכימה עם כל שאמרת, אבל הבעיה היא שבהתחלה, לאחרי שדיברנו בזמן ההצגה וריקי שמעה על זה ומייד נתנה עונש מבלי להציב לנו אזהרה שזה תהיה הפעם האחרונה או לא משנה מה וכך זה לא מקובל עלינו וממש לא מתאים שהיא תתן עונש ככה מבלי לשוחח עימנו ולהגיע להסכם מסודרת וכך שהופתענו מריקי צור אז כך מבלי שהזהרנו אותה, נתנאל כבדי שמיעה תלה בכל לוחות המודעות וזה עם החתימות שלנו (רק בדף אחד) ושאר הדפים הוא תלה בכל לוחות המודעות כמו שאמרתי מבלי לדבר קודם וזה כמו שהצעת, לא עשינו ככה כי גם ריקי לא עשתה ככה ושמנו לב שזה ממש לא התקבל עליה ואמרו שהיא התעצבנה נורא וקרעה את הדף שנתנאל שם מתחת לדלת של המשרד שלה אז כך כמו אנחנו אז שתבין איך אנו הרגשנו!! ובסוף ריקי זימנה את שכבת כיתת י´ לכיתה ושוחחה עימנו ודיברנו על ההתנהגות ואנו הגבנו בטח כמו שצריך וכל זה ובתום לפני השיעור היא ביקשה שרק כמה נציגים יבואו אליה בשיעור (לא יודעת מתי בדיוק) ונדבר איתה... וקבענו שאולי אני, שלומי אסרף, עידו ומורן נהיה הנציגים שניגש אליה... מקווה שזה יסתיים לטובה
ממני אתי´לה לנקרי

קודם כל! בהצלחה בדיון עם ריקי!

שנית בדיון עם ריקי תעלו את כל הבעיות ביניכם לבינה, וכך תלבנו את כל הנושאים.. זכרי, בצורה בוגרת תשיגי את מטרותייך (ולא בצורה ילדותית, גישה כזו לא תובילך לשום מקום אלא רק תובילך לצרות.. וזה מניסיון
גם אני הייתי צעיר פעם
)

זו לא פעם ראשונה../images/Emo70.gif

רציתי להוסיף משהו, בקשר למה שאמרת על התרגום. אז ככה, זו לא פעם ראשונה שעושים לנו בעיות עם התרגום, בתחלת השנה יצאנו להצגה, שכבת י"א, והמתרגמת רצתה לעמוד בצד הבמה, והיא עמדה במקום שהיה בו בדיוק אור, וראינו אותה מצוין, פתאום בא איזה מישהו והעמיד אותה בקצה של הבמה, והיא לא יכלה לזוז, אז בסוף היא ירדה מהבמה ועמדה שם בחושך. וכל החרשים התלוננו על כך אבל אמרו להם שאין מה לעשות. וכך קרה שקובנו החרשים ישבנו בהצגה, משועעמים למוות ומתוסכלים.אגב זה לא מקרה יחיד זה כבר קרה כמה פעמים, וכול פעם שיש הצגה בבית ספרנו אנו החרשים לא רוצים לבוא כי משעמם לנו ואנו לא מבינים כלום. וזה לא בסדר... זה כול מה שרציתי להוסיף...

למעלה