חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ד דולציניה New member 29/10/05 #21 חבל, דני כבר חכינו../images/Emo6.gif השאלה אם אפשר גם לענות להם, באמת אני רואה כל מיני הודעות כאלה, אבל אני מתעלמת, כאן יותר מענין
חבל, דני כבר חכינו../images/Emo6.gif השאלה אם אפשר גם לענות להם, באמת אני רואה כל מיני הודעות כאלה, אבל אני מתעלמת, כאן יותר מענין
נ נֵנָה New member 29/10/05 #24 אופפה, הנה מודיעים לי שיש עכשיו חגיגה בסלקום, בואו נרוץ מהר, אולי עוד נספיק ... מישהו רואב את הקטעים של החמישיה הקאמרית? הם טובים, אוהבת לראות אותם... רואה אותם סימולטנית עם הגלישה אתכם... חבל, עוד שתי דגות זה נגמר...
אופפה, הנה מודיעים לי שיש עכשיו חגיגה בסלקום, בואו נרוץ מהר, אולי עוד נספיק ... מישהו רואב את הקטעים של החמישיה הקאמרית? הם טובים, אוהבת לראות אותם... רואה אותם סימולטנית עם הגלישה אתכם... חבל, עוד שתי דגות זה נגמר...
א אנימו New member 29/10/05 #26 ננה-ספרי מחר חוויות מהמסיבה../images/Emo6.gif מתארגנת להקשיב למושיק טימור.....במיטה. בטח ארדם לצליליו....
ננה-ספרי מחר חוויות מהמסיבה../images/Emo6.gif מתארגנת להקשיב למושיק טימור.....במיטה. בטח ארדם לצליליו....
א אנימו New member 29/10/05 #25 דולצי-../images/Emo45.gifוליל הטוב../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif
ד דולציניה New member 29/10/05 #27 לילה מנוחה מנהלת../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif
נ נֵנָה New member 29/10/05 #28 זהו, גמני כבר ישנה בישיבה ../images/Emo121.gif ומחר חכה לנו יום מלא פעילות וכיף עם הילדים והנכדים. אספר לכם חוויות בערב... קבלו את ננה בציור אחר גדול יותר ובצבעים יותר חיים... שבת שלום ולילה טוב לכם חמודות
זהו, גמני כבר ישנה בישיבה ../images/Emo121.gif ומחר חכה לנו יום מלא פעילות וכיף עם הילדים והנכדים. אספר לכם חוויות בערב... קבלו את ננה בציור אחר גדול יותר ובצבעים יותר חיים... שבת שלום ולילה טוב לכם חמודות
נ נֵנָה New member 29/10/05 #29 וואלה, תסתכלו בצד ימין של הציור, האם זה לא נראה לכם כמו אמיל זולה עם הרגליים הקצרות, שלא התפתחו בגלל תאונת נפילה שהיתה לו בילדותו...? בייייייי
וואלה, תסתכלו בצד ימין של הציור, האם זה לא נראה לכם כמו אמיל זולה עם הרגליים הקצרות, שלא התפתחו בגלל תאונת נפילה שהיתה לו בילדותו...? בייייייי
P p a l o m a New member 29/10/05 #30 ננה../images/Emo6.gif ה התאונה קרתה לחבר שלו טולוז לוטרק שגם היה חבר של ננה הכובסת וגם צייר אותה..........
ננה../images/Emo6.gif ה התאונה קרתה לחבר שלו טולוז לוטרק שגם היה חבר של ננה הכובסת וגם צייר אותה..........
ד דולציניה New member 29/10/05 #31 בוקר טוב כולם../images/Emo140.gif וברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים
P p a l o m a New member 29/10/05 #32 דולצי?? איפה היית ??יש לך המון חומר לקרוא עכשפ.............תהני לך
ד דולציניה New member 29/10/05 #33 פלומק'ה אני כבר עם רגל ו- 4\3 בחוץ ואני לא מאמינה שאני עוד כאן, קוראים לזה בלשון "פשוטה" שדות מגנטים עכשיו באמת בייייי
פלומק'ה אני כבר עם רגל ו- 4\3 בחוץ ואני לא מאמינה שאני עוד כאן, קוראים לזה בלשון "פשוטה" שדות מגנטים עכשיו באמת בייייי