מי הייתם רוצים לראות בתור קרולי בסרט בשורות טובות אם בכלל. אין לי יותר מדי הצעות, אבל חשבתי על איזה שחקן בריטי חמוד כזה. משהו כמו קולין פירת' רק שהוא יצטרך גם לדבר...
הוא הגרסה האנטיפתית של אזירפאל. הייתי חושבת שאלן ריקמן יתאים, אבל הוא מבוגר מידי. לדעתי יצטרכו שחקן אלמוני-או לפחות מאלה שרק הבריטים מכירים. אני לא מסוגלת לחשוב על אף שחקן שבאמת יתאים לתפקיד שלו. אבל אזירפאל זה טיפה יותר קל. לא חסרים שחקנים בריטים רכרוכיים.
יו גרנט... לדוגמא. שמעתי שהוא מתחתן או משהו כזה... ובכל אופן: כחלק מסגידתי לאומה הבריטית (שותה תה עם ביסקויטים אחרי הצהריים, מדברת במבטא בריטי...באנגלית. יש גבול) אני חושבת בכל אופן שהבריטים פשוט יותר מוכשרים: יש הרבה יותר אמנים- מהמוסיקה, המחול הקולנוע וכמובן גם ספרות... הם יותר מוכשרים, מה אני אעשה... ואלן ריקמן תפוס. זה ל כך שינה את איך שאני רואה אותו בסרטים עכשיו... יש צורך במנוע חיפוש של שחקנים לפי קטגוריות...
הזכירו את אלן ריקמן אז חשבתי עליו, וחשבתי על DOGMA, שם הוא הופיע (הMETATRON המתוקי), ואז פתאום חשבתי על הרע שמה. זה שלובש חליפה לבנה ויש לו קרניים קטנות? אולי הוא היה בעל זבוב, אני לא זוכרת. בכל מקרה, לדעתי הוא יתאים בול.