הודעה לאור (אם היא פה בכלל)

מ א ג ר ט

New member
ועוד סקר:

מי הייתם רוצים לראות בתור קרולי בסרט בשורות טובות אם בכלל. אין לי יותר מדי הצעות, אבל חשבתי על איזה שחקן בריטי חמוד כזה. משהו כמו קולין פירת' רק שהוא יצטרך גם לדבר...

The Mad Hatter

New member
קולין פירת' נחמד מידי.

הוא הגרסה האנטיפתית של אזירפאל. הייתי חושבת שאלן ריקמן יתאים, אבל הוא מבוגר מידי. לדעתי יצטרכו שחקן אלמוני-או לפחות מאלה שרק הבריטים מכירים. אני לא מסוגלת לחשוב על אף שחקן שבאמת יתאים לתפקיד שלו. אבל אזירפאל זה טיפה יותר קל. לא חסרים שחקנים בריטים רכרוכיים.

מ א ג ר ט

New member
כן...

יו גרנט... לדוגמא. שמעתי שהוא מתחתן או משהו כזה... ובכל אופן: כחלק מסגידתי לאומה הבריטית (שותה תה עם ביסקויטים אחרי הצהריים, מדברת במבטא בריטי...באנגלית. יש גבול) אני חושבת בכל אופן שהבריטים פשוט יותר מוכשרים: יש הרבה יותר אמנים- מהמוסיקה, המחול הקולנוע וכמובן גם ספרות... הם יותר מוכשרים, מה אני אעשה... ואלן ריקמן תפוס. זה ל כך שינה את איך שאני רואה אותו בסרטים עכשיו... יש צורך במנוע חיפוש של שחקנים לפי קטגוריות...

limilu

New member
יו גרנט (נוטינג היל אאל"ט?)

נשמע לי מתאיםם יותר שהוא ישחק את אזירפאל.

מ א ג ר ט

New member
אולי

אני ואבא שלי היינו שמחים לראות את יו גרנט משחק רוצח שכיר או משהו. כן, הוא שיחק בנוטינג היל.

Athaclena

New member
אין לי שמץ של מושג

אבל אם כבר יש פה רעיונות לסקרים, למה הסקר עוד לא השתנה? וזו שאלה ממש קשה...

Athaclena

New member
רגע, יש לי רעיון!

הזכירו את אלן ריקמן אז חשבתי עליו, וחשבתי על DOGMA, שם הוא הופיע (הMETATRON המתוקי), ואז פתאום חשבתי על הרע שמה. זה שלובש חליפה לבנה ויש לו קרניים קטנות? אולי הוא היה בעל זבוב, אני לא זוכרת. בכל מקרה, לדעתי הוא יתאים בול.

Athaclena

New member
בדיוק מצאתי ובאתי לשים...

אפילו הסבר על הדמות. והוא היה אזראל, לא בעל זבוב. הנה

keynant

New member
ג'ייסון לי גאון...בכלל, כל הסרטים..

של קווין סמית' טובים, והוא מופיע בכולם(אאל"ט...) לגבי לליהוק-כמה שיותר ממונטי פייטון-ככה יותר טוב...

מ א ג ר ט

New member
מצאתי!

השחקן שלדעתי יתאים. ראיתי אותו באיזה סרט והחלטתי שהוא צריך להיות קרולי... איידן גילן. לא יודעת, הוא פשוט נראה לי מתאים...

smadarbi

New member
מי זה אידן גילן?

בכל מקרה - רופרט אוורט יכול להיות קרולי מקסים

מ א ג ר ט

New member
מי זה?!

מי זה רופרט אוורט? בכל מקרה חיפשתי בגוגל תמונה שלו כדי שתבינו. מצאתי איזה עמוד עם כמה תמונות, כי דווקא לא מצאתי בדיוק את התמונה שחיפשתי...

מ א ג ר ט

New member
רגע, שלא תבינו לא נכון

זה לא 'אתם לא יודעים מי זה כאילו דעעעעע?!?!?!' אלא מי זה בעצם רופרט משהו.

ויימס

New member
רובי דואניאס!

לא, סתם. תמיד דמיינתי את קרולי כמו רובי דואניאס, רק ירקרק ועם משקפי שמש במקום משקפיים רגילות...

למעלה