הודעה לו inbale...

הודעה לו inbale...../images/Emo43.gif

אז היום הייתי בקפלן (הבאתי לחדר הלם בבוקר גברת שהיתה זקוקה להיפוך....)ולא פגשתי אותך. אולי בפעם הבאה... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

דיאנה1

New member
אמנון - אם אתה כבר כאן, שאלה: אפשר

לארגן קורס עזרה ראשונה מיוחד לתינוקות? עם דגש על בעיות שעלולות להיות בגיל הזה ואיך להתמודד איתן, ובלי דברים שלא קשורים לתינוקות, למשל התקפי לב בגילאי 35+ - נושא חשוב בפני עצמו אבל עדיף לי את הזמן הזה בהרצאה להקדיש לדברים שקשורים לתינוקות, הנשמה והיימליך המיוחדים לתינוקות וכו´. אם כן - איפה מארגנים כזה דבר ואיך? הייתי מעדיפה כמובן מישהו שיגיע אלי בתנאי שאני אצליח לארגן עוד כמה הורים. ידוע לי שיש קורס כזה בממ"ש למשל אבל זה רחוק לי. תודה.

בבקשה ליצור איתי קשר....../images/Emo43.gif

לטלפון 739081 - 057 . יש לקחת בחשבון שאני "מלא" עד אמצע ינואר 2002 ...אבל בשמחה אערוך לכם השתלמות אצלכם בבית. פרטים לגבי התוכן ניתן לראות באתר שלי. כמובן שאדגיש נושאים שחשובים לכם יותר. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

לחיצה עם העכבר......./images/Emo43.gif

על השם שלי תביא אותך ל"כרטיס האישי" שלי בתפוז... אבל בכ"ז - בן 48 נשוי ואב לארבעה עובד בחב´ מוטורולה תקשורת ישראל בע"מ ומתנדב בכמה ארגונים : ויצ"ו (אוסף בגדים משומשים עבורם) ומד"א שם אני משמש כחובש רפואת חירום, נהג אמבולנס, תורן מוקד ומאמן החייאה. כרגע משתדל מאד , ואשמח אם תעזרו לי, לארגן תרומת טסיות דם עבור חן אלגזי - ילדה בת 4 וחצי חולת לוקמיה. התרומה עצמה אורכת כשעתיים , אינה מסוכנת , אינה מפחיתה מאיכות חייכם כלום (מוציאים דם, מפרידים את הטסיות העודפות שלכם ומחזירים חזרה)ומייד אחרי ההתרמה הגוף חוזר לתפקוד רגיל ונורמלי. אנא !!! התקשרו לבי"ח בלינסון טל´ לקביעת תור: 9377023 03 / 9376052 03 אני חושב שזה מספיק לא?? הרבה בריאות
אמנון מרגלית

מעל ומעבר../images/Emo122.gif

חשבתי שאתה מהנהלת הפורום בגלל התפוז בכל הודעה שלך... וראיתי את בקשת העזרה שלך, אותה אני כל כך מכבדת ומעריכה את המאמץ, רק שלמיטב ידיעתי למניקות לא מומלץ לתרום דם ולכן אאלץ לוותר.

תפקידו של התפוז....../images/Emo43.gif

בהודעות שלי זה לאפשר לי לאתר במהירות את ההודעות שלי כי הפורום הזה ואחרים שאני גוךלש בהם מתקדמים כל כך מהר שההודעות "עפות" למטה תוך שעה ולך תאתר אותן.... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

בבקשה ליצור איתי קשר....../images/Emo43.gif

לטלפון 739081 - 057 . יש לקחת בחשבון שאני "מלא" עד אמצע ינואר 2002 ...אבל בשמחה אערוך לכם השתלמות אצלכם בבית. פרטים לגבי התוכן ניתן לראות באתר שלי. כמובן שאדגיש נושאים שחשובים לכם יותר. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

דיאנה, גם אני מעוניינת בקורס כזה

ואפילו שזה במקום מגורייך שקצת מרוחק לי אולי בכל זאת אעשה מאמץ. אז קחי אותנו בחשבון ב-
שירלי.

שירלי ושאר תל אביביות

אנחנו עשינה קורס עזרה ראשונה לתינוקות בבלפור בתל אביב דרך טיפת חלב. הם מקיימים קורסים כאלה בתדירות די גבוהה.

יש גם במרפאת הילדים...

ברמת אביב ג´ (המרפאה של קופ"ח כללית אבל הסדנא פתוחה לכולם) אם זה מעניין אותך אני יכולה למצוא את הטלפון.

inbale

New member
../images/Emo13.gif

בלילות תודה לאל אני לא שם....אבל אני באמת אשמח לפגוש אותך.

הי, גם אנחנו מעוניינים בקורס כזה

אנחנו מגבעתיים ואזור רמת גן - גבעתיים - ת"א יתקבל בברכה... נשמח להיות מיודעים אם מתארגנת קבוצה.

לא צריך "קבוצה"....../images/Emo43.gif

מספיק לארגן כמה זוגות (3 או יותר) ואני בא להדריך אצלכם בסלון... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה