הודעה לו inbale...

דיאנה1

New member
אנחנו מהאיזור - חסר עוד זוג אחד!

גם אני מוכנה לארח אצלי - ברעננה. אשרת - תשלחי לי הגבלות אם יש לך (ימים, תאריכים, שעות) וברגע שיהיה עוד זוג - נקבע עם אמנון. שירלי של תומר - אני מניחה שאת תעדיפי להצטרף לקבוצה הדרומית אז לא לקחתי אותך בחשבון. אם בכל זאת את רוצה לעשות אלינו טיול אז כבר יש לנו 3 זוגות ואפשר לקבוע!

הולך!

אני וירון נצטרף אלייך ואל אשרת. זה מספיק חשוב
תקבעו לערב, אם אפשר...שירון לא יפסיד יום עבודה, טוב?

נו..מי מתקשר אלי לקבוע../images/Emo35.gif....../images/Emo43.gif

אנחנו מדברים על תחילת פברואר 2002 בשעות הערב בימי שני (4 או 11 בפברואר)... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

דיאנה1

New member
יש!!! גם לנו מתאים בערב

אשרת - זה בסדר שזה יהיה אצלנו? ככה יחסך לנו הבלגן של לדאוג לבייביסיטר לגדולה. (מבטיחה עוגה טעימה...)

דיאנה, גם חברים שלנו שגרים לידך

מאוד מעוניינים להשתתף בסדנא כזו אז אם זה גם אתם וגם הם אז אנחנו גם נצטרף! אז תרשמי אצלך עוד שני זוגות! ורותי, אני מצטערת אבל חברים... את יודעת... ולגבי מועד אז כמובן ערב רק שאני מבקשת לא ראשון או רביעי שאלו הם הערבים בהם אני לומדת. תודה, שירלי.

בעקרון שעות הערב מתאים לנו

אני היום אדבר עם בעלי לבדוק איתו כי הוא בד"כ עובד עד הערב. אני מניחה שאני יכולה להביא את יעלי נכון? היא תהיה בת 3 חודשים וכפי שפעם כבר ציינתי אין לנו אף אחד קרוב שאצלו אפשר להשאיר אותה או מישהו שיבוא להשגיח עליה (וכמובן אני גם מניקה ). אני רק מקווה שערבי הגזים יעברו עד אז כך שהיא תהיה רגועה ונוכל להפנות את מלוא תשומת לבנו להרצאה של אמנון. (הערבים בהחלט משתפרים)

דיאנה1

New member
בטח שיעלי מוזמנת! מי כמוני יודעת מה

זה להיות צמודה לתינוק שרק יונק. חוץ מזה, על מי נעשה הדגמות?
(סתם, לא להבהל, אמנון מביא בובת תינוק להדגמות) שלחתי לך אימייל עם הפרטים.

רוצה גם! אני לא מבטיחה שבעלי יהיה

בארץ, אבל אם לא - אני אבוא עם המטפלת (אחרי הכל, היא עם מיכל רוב היום) תודיעי לי אם זה בסדר ואם כן - מתי ואיפה. תודה.

למעלה