הודעה לכולם!

איימיס

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

שם: עמית תאריך לידה: 20/06/89 עיר: לא בדיוק עיר, זה יישוב - קורנית דמות אהובה באו.סי: מריסה אוכל: בטטה. סתם, בטוח יש עוד אבל כרכע לא עולה לי בראש מוזיקה: היהודים, אביב גפן, איפה הילד, Keane, לד זפלין, פינק פלויד, בוב מארלי, בוב דילן, מאיר אריאל, Coldplay, Guns N' Roses, ארוסמית', רדיוהד, R.H.C.P, ברי סחרוף, שוטי הנבואה, משינה, מופע הארנבות של ד"ר קספר ועוד הרבה הרבה הרבה... פירסינג: באף ובאוזן למעלה (הליקס) מזל: תאומים דוסית:לא... בני עקיבא: מה אני אמורה לענות על זה?
ספר: וואי כל כך הרבה... יש אחד מדבים ששכחתי את השם שלו, לא משנה מידת נעליים : 36-37 (כן, יש לי רגל קטנה
) אהבה ממבט ראשון: ממש לא אהבה וירטואלית: בכלל לא הכי מוזר: שיש דב ז'ה וו מסטיק: אורביט מנטה יום בשבוע: שישי כמובן. אפשר גם חמישי כי גם בו אני לא לומדת
חיות מחמד: כלב
תכונה טובה: אצלי? לא, אני אדבר על איזה תכונות אני אוהבת - חוש הומור, שמחת חיים, שנינות, אדיבות, ביישנות, ביטחון עצמי, צניעות, פשטות ועוד כמה.. תכונה רעה: עצלנות, קינאה, ביטחון עצמי ירוד, רגישות יתר, תלות ועוד כמה... אתה מאמין בגורל: נראה לי שכן קור או חום: חום
חוף או הרים: וואי שאלה קשה... נראה לי חוף למרות שאני אוהבת את שניהם.. שוקו או קפה: קפה
שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב: "יקירתי" של אסף אמדורסקי ו - I Don't Wanna Miss A Thing של Aerosmith דבר ראשון בבוקר: לפתוח את העיניים דבר אחרון בלילה: לסגור את העיניים מה היית לוקחת לאי בודד: בלי כל ההתחכמויות? מוזיקה טובה, זה פשוט עושה את החיים טובים יותר
אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: ציפור כדי לעוף צבע שיער: שטני בהיר צבע עיניים: כחול - ירוק תחביבים: מוזיקה, חברים, טיולים, הופעות, לרוץ ועוד... שפות: עברית, אנגלית, קצת ערבית וקצת הולנדית (ממש ממש קצת) אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה בלי ספק
רגיש לדיגדוגים: לא כל כך, תלוי אם אני צריכה להשתין באותו רגע היום הכי גרוע בחיים שלך: לא זכור לי יום ממש ממש ממש רע, אבל היו כאלו... היום הכי טוב בחיים שלך: גם, היו הרבה כאלה אבל לא זכור לי אחד ספציפי חבר\חברה: יש דלוקה על מישהו: סביר להניח אם יש לי חבר את רוצה לגור במקום אחר: בנתיים לא אוהבת רכבות הרים: וואי זה כיף
פרי: אגס טעם גלידה: מממ נראה לי שהכול יהיה מספעק טוב בשבילי
צבע: שחור, כחול ולבן התנתקות: בגדול אני בעד שם לבת: אלה (במלעיל אבל
) שם לבן: אורי ערוץ אהוב: +yes weekend, yes דיסק אהוב: החדש של קולדפליי עד שיהיה לי שיגעון חדש מילה אהובה: מילה אהובה? איזה מן שאלה זאת? קרקר זאת מילה יפה ::::::::::האיש האחרון ש...:::::::::: הצחיק אותך: שכן שלי, חח הוא כל כך מסטול הלכת איתו לסרט: כמה חברים שלי.. צעק עלייך: המורה שלי שלח לך איימייל: בת דודה שלי אמר לך שאת חשובה לו: חבר שלי לשעבר ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...:::::::::: סרט מושכר שראית: בית השעווה סרט קולנוע: לא זוכרת... שיר ששמעת: Somewhere Only We Know/Keane שיר שניתקע לך בראש: בסוף תבכו/היהודים הדיסק שקנית: החדש של קולדפליי השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: גלגל את החלום/איפה הילד האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי מה עושה: ברגע זה? עונה על השאלון שכבר ממש אין לי כוח להמשיך אותו ושומעת מוזיקה... תוכנית טלוויזיה שראית: הפוך... סדרה מזה מוזרה ::::::::::ב-24 שעות האחרונות...:::::::::: בכית: לא צחקת: חח כן, היה יום מצחיק גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: פחית קולה הסתפרת: לא הרגשת טיפשית: אממ לא ממש התגעגעת למישהו: כן :::::::::: אי פעם... :::::::::: בכית על בת: בכי עם דמעות והכול? לא נראה לי בכית על בן: כן ניזרקת על ידי מישהו: כן מישהו בגד בך: כן
בן זונה נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: כן, לא היה לי מצב רוח לצאת היית מאוהבת: כן... ראית את הבית הלבן: אם הייתי ליידו? לא ראית את מגדל אייפל: גם לא ראית את הביג בן: גם לא עישנת: כן ואני לא אעשה את זה יותר, שונאת את זה שתית אלכוהול: חחח זאת נחשבת החולשה העיקרית שלי
שיחקת מונופול: חח כן מ-10 בלילה עד 6 בבוקר ולא סיימנו את המשחק ואפילו לא סיימנו את המשחק בכית על סרט: נראה לי שכן, לא זכור לי איזה היית על במה: כן אני במגמת תיאטרון נכשלת במקצוע: אווו כן... הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא... השם שלך הופיע בעיתון: לא ביקרת בארץ אחרת: כן עשית אמבטית קצף: כן... רכבת על פיל: חח לא אבל זה נשמע לי אדיר נשארת ערה כל הלילה: ברור פחדת מחושך: לא, אני מתה על זה זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא... יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: וואי לא יפה, לא, לא עשיתי את זה שיקרת: ברור נרדמת בשיעור: חח כן פגשת סלבריטי: כן, יעל בר זוהר מילצרה אותי ברישפון, נשבעת לכם עברת על החוק ונתפסת: לא שזכור לי... יאללה ביי, סוף סוף סיימתי יום טוב לכולם

שלי, אם זה מעניין מישהו...../images/Emo4.gif

שם: שָרִי (אפילו ניקדתי את זה...). תאריך לידה: 07/02/88 עיר: ירושלים דמות אהובה באו.סי: סת'. בחיים לא הייתה דמות בטלויזיה שהצחיקה אותי כל כך... אוכל: פופקורן, תותים, גבנ"צ וכל הממתקי גומי!!! מוזיקה: KEANE, COLDPLAY, THE SHINS,GREEN DAY טלויזיה: ALIAS, VERONICA MARS, SIX FEET UNDER, SCRUBS, THE O.C, PRISON BREAK פירסינג: לא... מזל: דלי דוסית: יאפ בני עקיבא: מה איתו?? ספר: מישהו לרוץ איתו, 100 חורפים, ה"פ (ברור!!!) מידת נעליים : 37-8 אהבה ממבט ראשון: בערך אהבה וירטואלית: לא... הכי מוזר: שכולם מתלהבים מקלי קלרקסון...טוב, בעצם זה לא הכי מוזר, אבל זה מוזר... מסטיק: מנטה חריף!!!!!!!!!! יום בשבוע: חמישי חיות מחמד: אין בכלל תכונה טובה: זה נורא קשה לחפש בעצמי את התכונות הטובות בלי שזה יראה כמו גאווה....אז....תסתפקו ברעות.
תכונה רעה: קצת אגואיסטית, חושבת מה יצא לי מכל דבר, איך אני יראה, וכו'...

אני בקצרה

שם: שרון תאריך לידה: 28.5.87 דמות אהובה באו.סי: סת אוכל: קוסקוס מוזיקה: קלי קלרקסון מירי מסיקה שיר ביטון
גרין דיי והיפ הופ פירסינג: כן בשפה התחתונה והיה בגבה (איך אני נשמעת פריקית אבל אני לא) מזל: תאומים צבע עיניים: חום בהיר שפות: עברית אנגלית ספרדית דיסקים:קלי קלרקסון ומירי מסיקה

shiri li

New member
כי אני מתחמקת משיעורים בפיזיקה..../images/Emo8.gif

שם: שירי לי תאריך לידה: 27/1 עיר:באר שבע. אתם לא רוצים לדעת
דמות אהובה באו.סי: שאלה שנשאלה כבר מלא... ראיין.. ולא כי בנג'מין מקנזי משחק (טוב, גם) אותו, אלא כי הוא פשוט דמות שכיף לצפות בתהליך שלה... אוכל: כל משהו שיש בו אפילו שתי טיפות שוקולד. מוזיקה: פיטר רוט, גרין דיי, יהודית רביץ, מוניקה סקס, ביטלס, ועוד כל מיני... פירסינג: אין. מזל: דלי. דתיה: שיניתי את זה ל"דתיה", כי דוסית זה די מעליב... אבל לא, אני לא זה ולא זה. אני חילונית לגמרי. בני עקיבא: לא. ספר: אמממ זה קשה. יש כל כך הרבה... אולי "אהבת איתמר" או "אלכס לרנר, דפי ואני" או "נשים קטנות" או "יונתן" או "אהבה אינדיאנית"... יש כל כך הרבה! מידת נעליים : 38 אהבה ממבט ראשון: כן ולא. מצד אחד, אני חושבת שאי אפשר להתאהב רק על פי חיצוניות, מצד שני - יש משו בכימיה ובויברציה שגורם לשני אנשים להתאהב פתאום... אהבה וירטואלית: יכול להיות. הכי מוזר: אממ... אני? מסטיק: מנטה יום בשבוע: עוד לא יודעת.. עוד לא התרגלתי למערכת ככה שדי קשה לדעת.. אבל נראה לי שחמישי או שישי... חיות מחמד: כלב תכונה טובה:בעצמי? אממ אני... די שנונה... חכמה.. לא יודעת, תשאלו מישו אחר...
תכונה רעה: יש מלא.. אין לי ביטחון עצמי, אני רגישה מדי, סגורה מדי.. עוד? אתה מאמין בגורל: אממ.. הייתי רוצה להאמין, אבל אני לא יודעת. קור או חום: קור...
חוף או הרים: חוף שוקו או קפה: שוקו שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב: אוהבת אוהבת? עוד לא התאהבתי. דבר ראשון בבוקר: שוקו. דבר אחרון בלילה: מחשבות... מה היית לוקחת לאי בודד: ספינה שתחזיר אותי. יאיי, כמה מקורי... :-\ אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: אממ... לא יודעת... צבע שיער: חום צבע עיניים: כחול עם עיגול של דבש מסביב לאישון. תחביבים: לשמוע מוזיקה, לכתוב, לנגן, לראות טלויזיה, אינטרנט... שפות: עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: לא סגורה על זה.. רגיש לדיגדוגים: כן היום הכי גרוע בחיים שלך: לא יודעת. היום הכי טוב בחיים שלך: גם לא. חבר\חברה: אין. בנתיים.
דלוקה על מישהו: לא רציני. את רוצה לגור במקום אחר: חחח שמעתם פעם על מקום שמה באמריקה, קליפורניה, קוראים לו... אורנג' קאונטי, אני חושבת? חח סתם.. אוהבת רכבות הרים: לא פרי: ענבים או שזיף טעם גלידה: וניל מקופלת... של גלידה באר שבע... בערך הדבר היחידי שטוב בעיר הזאת... :-\ צבע: כחול וכתום התנתקות: בעד. אני שמאלנית, וזהו. אתם יכולים לסקול אותי באבנים עכשיו. שם לבת: הגר, ליה. שם לבן: בן, יונתן. ערוץ אהוב: זה תלוי בתכנית, לא בערוץ דיסק אהוב: לא יודעת.. של פיטרוט אני חושבת.. מילה אהובה: מממ.. נמ. רגש: אהבה...? לא יודעת. ::::::::::האיש האחרון ש...:::::::::: הצחיק אותך: לא זוכרת. נראה לי אחותי. הלכת איתו לסרט: ההורים שלי ואחי.. :-\ צעק עלייך: לא זוכרת. שלח לך איימייל: גם לא. אמר לך שאת חשובה לו: גם לא. ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...:::::::::: סרט מושכר שראית: "יומני הנסיכה". דונט אסק..
סרט קולנוע: שראיתי אחרון? צ'רלי עם השוקולד הזה... עם ג'וני דפ המושלם..
שיר ששמעת: "לילה" של שלום חנוך שיר שניתקע לך בראש: חחח... טוב לא משנה.. הדיסק שקנית: פיטר רוט. השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: "שובי לביתך". האיש שהתקשרת אליו: אמא. מה עושה: מתחמקת משיעורים בפיזיקה, ביולוגיה ומתמטיקה... תוכנית טלוויזיה שראית: אחרונה? הפיג'מות נראה לי... חח.. אל תצחקו עלי..
::::::::::ב-24 שעות האחרונות...:::::::::: בכית: כן צחקת: גם. גרמת למישהו לצחוק: גם. קנית משהו: לא. אני אמנם רוצה, אבל אני לא גרה בניופורט.. הסתפרת: לא הרגשת טיפשית: כן. דיברת על מישהו שאת אוהבת: כן. אבל לא בנזוג וכאלה. התגעגעת למישהו: לא. :::::::::: אי פעם... :::::::::: בכית על בת: כן. חברה טובה, אני לא לסבית. בכית על בן: לא זוכרת. ניזרקת על ידי מישהו: כן. בכיתה ה' נחשב? מישהו בגד בך: לא שאני יודעת.. נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: אממ כן... היית מאוהבת: לא.. היו לי חברים וכאלה, אבל לא הייתי מאוהבת בהם.. ראית את הבית הלבן: בטלויזיה. ראית את מגדל אייפל: בתמונות. ראית את הביג בן: כשהייתי בת 5 עישנת: לא שתית אלכוהול: כן. שיחקת מונופול: כן...?! בכית על סרט: כן. היית על במה: אוייי.. לא כדאי לכם לדעת גם את זה...
נכשלת במקצוע: כן הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא השם שלך הופיע בעיתון: עיתון בצפר, בקושי. ביקרת בארץ אחרת: כן עשית אמבטית קצף: כן רכבת על פיל: לא נשארת ערה כל הלילה: כן פחדת מחושך: כן זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא.. יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: לא שיקרת: כן נרדמת בשיעור: לא פגשת סלבריטי: לא עברת על החוק ונתפסת: לא וואו אני לא מאמינה שבאמת עשיתי את זה... אז אם הגעתם עד לפה וקראתם את הכל, מקווה שמצאתי חן בעינכם..? חח לא חשוב... שירילי.

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה בפורום
(מצטערת שאני לא מגיבה על הסקר אין לי כל כך זמן עכשיו...)

למעלה