הודעה לכולם...

Idan91

New member
הודעה לכולם...

מאחר שפורומינו פתוח כבר כמה ימים, אני מרשה לעצמי לפתוח שרשור חברי הפורום... כל אחד מכם בתורו מוזמן לכתוב פרטים כגון:שם, גיל וכל דבר שנראה לכם נחוץ... אני יודעת שיש כרטיס אישי, אבל נו.. בואו נהיה מגובשים קצת...

Mr Boggy Man

New member
Ok here i am

קוראים לי מר. בוגי מאן (בלה) אתם יכולים לקרוא לי בוגי או Dude או דברים כאלו
תחביבי הם גרפיקה למרות שאין לי שום חוש גרפי, חוץ מתלת מימד. מחשבים בעיקר תיכנות וmirc. המקצוע החזק שלי הוא לשון (בלה).

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

וול וול, אני מניחה שאני אכתוב כאן פשוט מאוד מה שיש בכרטיס שלי בניסוחים קצת שונים, הא? שיהיה...
אהמ. אז... קוראים לי לין (*חיוך ביישני :]*), ואני נערה ממוצעת בת כמעט 15 (כמה עצוב) מכפר סבא. אני אוהבת להקשיב למוזיקה ולשיר, והזמרות האהובות עלי הן אלאניס מוריסט, פינק, ובזמן האחרון גם זמרת יפנית כלשהי, אל תשאלו, אבל אותה לא כמו השתיים הראשונות. אממ.. אוהבת את מכושפות (מנהלת הפורום - 402) ועוד סדרת אנימה יפנית שאף אחד לא מכיר בשם "The Slayers", במיוחד לשתי דמויות שאם אני אשאר בפורום אתם עוד תשמעו עליהן הרבהההה
. אממ... וזהו, פחות או יותר... מקווה להשתלב =] לין

גלי®

New member
כמו שכתוב בכרטיס שלי , שמי גלי ,

אני מ"הזקנות הגולשות" ... מחוברת לנט באינפוזיה... חולה על בעלי חיים בכלל , ועל חתולים(יש לי עדר קטן משלי)בפרט ...

עכשיו אני

שם: גלי
מגורים: הרצליה -דיה דיה-
כיתה: יא (יאק)
תחביבים: מוזיקה -רוק ישראלי (אביב, כנסיית השכל, אינפקציה, שייגעצ,ברי,ירמי קפלן, עיברי לידר ובן ארצי), דברים נוסטלגים- כמו אגדות (אני בפורום הזה לא?), פיות שדונים וכו´ ארבע ההסכמות, נוער מרצ לפעמים פעם ב..שיש פעולה או שיש לי כוח לפעולה..אהממ מה עוד? בעליי חיים אני צמחונית =בשר זה רצח.. זהו נראה לי.. תודו שעשיתי את זה הרבה יותר יפה ממכם?
לילה טוסט!

Outlast

New member
בהחלט, בשר זה רצח...

ועכשיו- אני אוסי, בת 15.5. אוהבת מוזיקה, קריאה, כדורגל ו... או, וול, עוד הרבה דברים. בגלל שהמחשב שלי החליט סופית שהוא שונא אותי, אני כותבת מביתה ובאדיבותה הרבה של מנהלתכם היקרה... אה, אני גם מנהלת פורום (פרסומת בהחלט לא סמויה)- הישרדות, 407. וקיבלתי היום פלאפון חדש, מזל טוב לי!

almog4

New member
ועכשיו אני

אלמוג, זקן הפורום באמת (30 ומשהו) לא תמיד באינטרנט, אבל כשנמצא אז נהנה גם מהפורומים וכמו שאפשר לראות בכרטיס שלי אני נמצא גם בפורומים אחרים שנוגעים בחיים שלי, כמו למשל יוצאים בשאלה, בעלי חיים, גאווה, תרבות ישראלית, והסטוריה (הפורום שלא מופיע ברשימת הפורומים משום-מה, מס´ 433). ובקשר לאגדות האורבניות - אוהב את הרעיון. (לדעתי בכלל יש לי זכות ראשונים על כמה מהן...) אלמוג

גלי®

New member
מה אתה אומר , ילד ? שלושים ומשהו?

כמה זה ה"משהו" הזה ?

אוקיי......

* שם: קוטג´ (ליאת) * גיל:..לא בטוח שאני רוצה לפרסם... * בית כלא: רמת גן * הבית השני שלי: סנטר, כיכר.. אם אתם רוצים לדעת משהו תשאלו.... קוטג´

אז ככה......[../images/Emo104.gif]

אני יעל, אבל כוללללם קוראים לי יעלית, אז אני אשמח אם תקראו לי ככה גם
. אני כמעט בת 14 (ב9.6. היום המאושר), גרה בעיר פשע מסויימת בשרון
, מכורה לכדורגל, כדורסל ואינטרנט... אוהבת מוזיקת ראפפפפפפפפפפ וקצת קצת רוק, מכורה גם לפורומים...שורצת במגרשי כדורגל וכדורסל...בעצם אפשר להגיד שאני מין טום-בוי

את כמו בתדודה שלי! עכשיו אני... ../images/Emo9.gif

אני נועה, בת 14 וחצי (כן כן בחודש שעבר חגגתי יומולדת וחצי, אז מה אם זה קצת פריקי?) מהצפון.. (צפונית). אני לא ראיתי את הסרט "אגדה עירונית", אני אוהבת אגדות שטויות (אוי סליחה, אורבניות) וגם אגדות ילדים... דיסני..
זייהו.

V a n

New member
ועכשיו תורי....

קוראים לי סיוון אני ממש קטנה, בת 14.... גרה באילת חובבת רוק ומטאל, אוהבת במיוחד את מרילין מנסון (החומר הישן!), אוזי אוסבורן (גם הישן!!) ו-Nightwish. אוהבת לעשות... אמ... הרבה.. בעיקר לצייר, לכתוב ולשמוע מוזיקה עד שהשכנים דופקים בדלת ומבקשים להנמיך..... זהו, נראה לי פורום ממש מעניין, אני אוהבת סיפורים מצמררים כאלה
-Van-

עטלף77

New member
טוב נו...... ../images/Emo151.gif

אני גל חכמון מחדרה. אני תלמיד (
) כתה י´ב וגולש להנאתי בפורומים של תפוז. אני מנהל את פורום מתגייסים ומשצי"ם בתפוז. אני משחק כדורסל ב´הפועל בית אליעזר´ ומנגן בקלרניט. עוד משהו?

אז ככה:../images/Emo141.gif../images/Emo29.gif

קוראים לי פרח חצות עוד מעט בת 22. אוהבת אגדות, בעיקר אורבניות, יש כמה בהודית שאני מקרה, אני אפרש יום אחד ואכתוב כאן. מעריצת באפי וציידת הערפדים וגם מכושפות. וזהו

למעלה