הודעה לכולם...

מקרה=מכירה, הדיסלקציה חוגגת

אני פשוט עושה 5 דברים ביחד, עימכם הסליחה

casperit

New member
למרות שאני לא כאן הרבה...

יעל, בת 14 וקצת מחיפה.. כותבת בעיקר בפורום לחיי האהבה, אממ אוהבת טלויזיה, סרטים, מחשב ועוד...אממ מעריצה את שיין ווסט (שהוא לא מישהו מווסטלייף) ואת יהודה לוי מלחיי האהבה... אוהבת לחיי האהבה, פאוור פאף, קטנטנות... אממ... יעל

j i m m y

New member
טוב, היי !

אני כאן במיוחד בשביל להקשיב ! שמי עמוס, אני מנהל את פורום TOOL, הלהקה האגדית ביותר שקיימת עכשיו
אני בן 24.. ו.. זהו !

HoNeY14

New member
I´m here 2../images/Emo118.gif

היי כולם!!! אני דנה(כולם מוזמנים לקרוא לי דני
) אני אוהבת אגדות אורבניות ואגדות בכלל(מי פה לא?!) אני אוהבת קטנטנות וכל מיני דברים לפעמים אני לא מגיבה אבל תדעו שאני פה!

green lantern

New member
קוראים לי שי ואני עייף

*לך לישון שי*(במקום אנחנו אוהבים אותך שי)... הבעיה היא שהרגע התעוררתי... הכינוי שלי למקרה שתשאלו (ותאמינו לי אתם תשאלו) הוא שם של גיבור הקומיקס האהוב עליי... אני בן אוטוטו 14 ואני מנהל 3 פורומים בפרדס שלנו (קומיקס,אנימורפס,טלויזיה) אני קורא קומיקס ומכור לפורומים... ואני גאה להגיד שאני הגולש הראשון בפורום הזה ולמען האמת עוד מלפני שהיה לו מנהל (או לייתר דיוק לפני שהיה רשום שיש לו מנהל).. אני חובב של אגדות ומיתוסים וגם יש לי כמה צ´יזבטים בכיס (תפסיקו לזוז)... אם אני נראה לך מוכר אז אולי מ: קומיקס אנימורפס טלויזיה רעיונות מטורפים (שגם אותו ניהלתי כמה פעמים) פיות שדונים וכל השאר תפוז משוב וגלשתי קצת במשחק נוסטלגיה (בד"כ גלי היא זאת שעזרה לי) בשאלה קטנה מתחילים להבין את הפואנטה?

bubibu

New member
ואני BUBI

בת 25 מרגישה כמו בת 15 סטודנטית, שניה לפני התואר (ומשתייכת למשפחת הצימחוניים)(ושואלת את עצמי שוב ושוב- למה האינפורמציה הזו רלוונטית לעזאזל?!?)

Idan91

New member
תואר במה?

וברור שרלוונטי לציין צמחונות, מייד את מקבלת הערכה על כך... *אוכלת חיות שכמותי*- אבל לא במקדונלד´ס וברגר קינג (נו... מתעללים בפרות, מנצלים ילדים במדינות עולם שלישי וכו´...)

d@r121

New member
ואני זה...

דור או בכינוי d@r121 שיכול להיות שראיתם בפורום סלולארי
(117) או לחילופין בטלוויזיה (כפי שציין שי 109) בכל אופן אני אוטוטו 5* (לא מגלה ולא מגלה) בכל אופן תוכלו להשיג אותי במסנג´ר [email protected] או במסרים או במייל [email protected] רק לא לנג´ס

oren*

New member
אני אורן

מנהל את פורום עיצוב גרפי יחד עם גל (מספר 171) וגם את פורום תחבורה ציבורית (מספר 394). אוהב מאוד סיפורים מסתוריים ואגדות אורבניות.

למעלה