יעל, בת 14 וקצת מחיפה.. כותבת בעיקר בפורום לחיי האהבה, אממ אוהבת טלויזיה, סרטים, מחשב ועוד...אממ מעריצה את שיין ווסט (שהוא לא מישהו מווסטלייף) ואת יהודה לוי מלחיי האהבה... אוהבת לחיי האהבה, פאוור פאף, קטנטנות... אממ... יעל
*לך לישון שי*(במקום אנחנו אוהבים אותך שי)... הבעיה היא שהרגע התעוררתי... הכינוי שלי למקרה שתשאלו (ותאמינו לי אתם תשאלו) הוא שם של גיבור הקומיקס האהוב עליי... אני בן אוטוטו 14 ואני מנהל 3 פורומים בפרדס שלנו (קומיקס,אנימורפס,טלויזיה) אני קורא קומיקס ומכור לפורומים... ואני גאה להגיד שאני הגולש הראשון בפורום הזה ולמען האמת עוד מלפני שהיה לו מנהל (או לייתר דיוק לפני שהיה רשום שיש לו מנהל).. אני חובב של אגדות ומיתוסים וגם יש לי כמה צ´יזבטים בכיס (תפסיקו לזוז)... אם אני נראה לך מוכר אז אולי מ: קומיקסאנימורפסטלויזיה רעיונות מטורפים (שגם אותו ניהלתי כמה פעמים) פיות שדונים וכל השאר תפוז משוב וגלשתי קצת במשחק נוסטלגיה (בד"כ גלי היא זאת שעזרה לי) בשאלה קטנה מתחילים להבין את הפואנטה?
וברור שרלוונטי לציין צמחונות, מייד את מקבלת הערכה על כך... *אוכלת חיות שכמותי*- אבל לא במקדונלד´ס וברגר קינג (נו... מתעללים בפרות, מנצלים ילדים במדינות עולם שלישי וכו´...)
דור או בכינוי d@r121 שיכול להיות שראיתם בפורום סלולארי
(117) או לחילופין בטלוויזיה (כפי שציין שי 109) בכל אופן אני אוטוטו 5* (לא מגלה ולא מגלה) בכל אופן תוכלו להשיג אותי במסנג´ר [email protected] או במסרים או במייל [email protected] רק לא לנג´ס