הודעה לכל האנשים החדשים

suki da yo

New member
הודעה לכל האנשים החדשים

פתאום שמתי לב שבכמה הימים האחרונים נכנסו כה אנשים שאני לא מכירה (יכול להיות דהזיכרון שלי גרוע...) וחשבתי שיהיה נחמד אם הם יציגו את עצמם, רק כמה מילים על עצמם ועל הדרך שהם בחרו. ואם יש כמה חברי פורום ישנים-נושנים שרוצים לעשות את זה גם, מה טוב. אני איילה, אני קצת לפני גיוס, ואני ויקאנית כמעט שלוש שנים.

מיכל328

New member
רעיון נחמד מאד!

אני מיכל, סטודנטית ללימודים קלאסיים והיסטוריה של אירופה באוניברסיטת בר אילן. לומדת, קוראת ומתעסקת בוויקה כ-5 שנים פחות או יותר. אני בעיקר עוסקת ב- Eclectic ו-Celtic וויקה. אני לאחרונה הקדשתי את עצמי לאלה מוריגיין, ועושה הרושם שהדגדה קצת מקנא ורוצה שאני אקדיש את עצמי גם אליו... גרתי בארה"ב כ6 שנים אז אני ממש גרועה בטרמינולוגיה הוויקאנית בעברית... חוץ מזה - אני המעריצה הכי הכי גדולה של מדונה (מעריצה מגיל 4) ואני גם מאד מאד מאד אוהבת את "היהודים"! חחח... טוב קצת סטיתי מהנושא... זהו לבינתיים! מיכל

suki da yo

New member
:)

נחמד שמישהו הקשיב לי:) לא משנה, אני יודעת שססבי שמות זה לא הדבר המועדף פה בפורום:) בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום, אני בטוחה שיש לך הרבה ללמד וללמוד, כמו כולנו, ואני שמחה שאת פה:)

Vendetta

New member
טוב, אין לי ממש הרבה מה להציג...

אני מתעניין מאוד בתיאולוגיה ובדתות שונות, וראיתי את הפורום המעניין הזה אז החלטתי לכתוב בו. אני לא פאגאן, אלא אגנוסטיקן, אבל בתור כזה אני לא פוסל את הרעיון של ריבוי אלים על הסף. :)

gwizard

New member
agnosticism

ההגדרה של אגנוסטיקן זה לא מאמין אך גם לא שולל (בניגוד לאטאיסט), לא ? יש עוד כמוך בישראל ? מוצהרים ?

מה זה "מוצהרים"?

הם יצאו מאיזה ארון? אתה מצחיק אותי לפעמים. יש אנשים שהם אגנוסטיקנים והם אפילו לא יודעים מה המילה הזו אומרת. אני פוגש הרבה כאלה. גם אם הם יודעים מה המילה הזו אומרת, הם לא מגדירים את עצמם עם הכינוי הזה.

gwizard

New member
זאת בדיוק הכוונה

אלו המכירים במונח ומשתמשים בו. לזה קראתי "מוצהרים".

Vendetta

New member
כן

אני נתקלתי בהרבה אנשים באינטרנט שמגדירים את עצמם כאגנוסטיקנים, ואני מניח שיש עוד רבים. כמובן שיש הרבה יותר אנשים שעונים להגדרה של אגנוסטיקנים, אך אינם מגדירים את עצמם ככאלה מכיוון שאינם מודעים למשמעות המושג או מכיוון שהם פשוט לא מוצאים טעם בכך. אני חושב שצריך להבדיל בין שני סוגים של אגנוסטיקנים: הסוג הראשון הוא של אנשים שמגדירים את עצמם כאגנוסטיקנים מכיוון שהם אינם בעלי השקפה דתית מסויימת ולא בטוחים לגבי מהות האלוהות (אם קיימת כזו בכלל, ואם קיימת מה טיבה ומה אופייה), אך כן מתעניינים בדת ותיאולוגיה, לעיתים במטרה למצוא השקפה דתית כלשהי שמתאימה להם; והסוג השני הוא של אנשים שפשוט לא איכפת להם וזה לא מעניין אותם, והם גם אלו שבדרך-כלל לא מגדירים את עצמם כאגנוסטיקנים למרות שהם עונים להגדרה.

gwizard

New member
זה בדיוק מה ששאלתי

אגב, לאיזה מהסוגים אתה משתייך ? אני מניח כי לראשון, הרי אתה כאן בפורום זה

Cry My Name

New member
אני יותר מהצללים בפורום

אני יותר מהקוראים. אני אליס :) נחשבת יחסית חדשה עם העניין של וויקה, שנתיים. ועוד כמה מילים על עצמי: מכורה לרוקי, שומעת הרבה פאנק ואנטי פינגווינים :)

gwizard

New member
אנטי פינגווינים ?!

למה הכוונה ? זה איכשהו קשור ללינוקס, אולי ?

suki da yo

New member
שלום אליס:)

אני אוהבת את האנשים שמציצים צללי הפורום. לא יודעת למה, אבל תמיד חנראה לי שפורום שחוץ ממשתתפים יש לו גם קוראים סמויים הוא פורום קצת יותר שווה:) אז ברוכה הבאה:) פאנק זה funk או punk?

Sfahmnoon

New member
סבב שמות! סבב שמות!

רביב, בן 16 (כמעט 17), לומד על אסטרו, משועמם, ואוהב שפמנונים יותר מהאדם הממוצע.

Sfahmnoon

New member
אוהב כתחביב

אוהב לראות אותם בטבע, ללמוד עליהם, ולגדל אותם. ניסיתי לאכול פעם אחת, וחוץ מזה שהרגשתי מאוד מאוד מוזר עם הרעיון, לא היה לי טעים.

Nizzan Cohen

New member
כן סבב שמות ! ../images/Emo13.gif

אני ניצן כהן
, בן 15 (אזמה אם אני קטן ?). ועוד לא יודע בעצמו מה הוא, אבל הולך בדרך אינדיווידואליסטית

למעלה