הודעה לכל האנשים החדשים

magick smile

New member
גם אני חדשה

קוראים לי סהר, אני בת 14..... רקדנית... אוהבת את הנסון אני תועה ביער, לא כל כך בטוחה מה היא אמונתי.. מה שכן אני מאמינה מאד בכישוף, וככל שאני לומדת יותר על הוויקה, אני יותר מתחברת אליה... אהה... ואני גם משכתבת את ההיסטוריה ;) אני לוקחת סיפורי ילדים עם מכשפות רעות והופכת אותם למכשפות טובות... כבר עשיתי את עמי ותמי ;) חחח... אל תצחקו עלי...

morania

New member
היי... :)

גם אני קוראת סמוייה שלכם.. (בעצם כבר לא כל כך סמוייה ) :) בכל מקרה.... לא יודעת בקשר להנסון (מה !? מה הם קשורים עכשיו ?!) אני מורן, בת 17 חוקרת ועוסקת בשונות כבר בערך 3 ומשהו שנים.. ולא מגדירה את עצמי.. מה שכן מתעניינת בוויקה, כישוף, סיאנסים, נקרומנסרים, טבע אסטרולוגיה, גלגולי נשמות ועוד... דברים באים אלי בתקופות -יש שיותר ויש שפחות הייתי רוצה להכיר עוד אנשים כאלה. חחח כמוכם /כמוני... שמתעניינים כי .... אני עשיתי את הכל עם עצמי ועוד עם אחד או אולי אפילו 2 במשך כל הזמן הזה... ו... נראה לי שהגיע הזמן שלי לצאת קצת מהבועה להכיר ולשמוע דיעות ואנשים חדשים שיחדשו לי ו.. זהו.. צריך לא ?! אז... יש איזה שהוא מפגש פאגאנים / וויקאנים ישראלים וכדומה בזמן הקרוב ? אם כן אני אשמח לשמוע עליו :) (גם לקרוא יהיה טוב ) ביי ביי ויום טוב ~ !

Dia Leoghann

New member
הסתכלו בלוח ארועי הפורום

מדי כמה זמן נוספים ומתחדשים שם ארועים למיניהם.

magick smile

New member
תתפלא לשמוע שהם עוד פעילים

ועוד איך... אבל זה לא הנושא שלנו.... :) אני עכשיו חגגתי שנה שאני עוסקת בזה... אבל אני רק לומדת, הכל תאורתית... אני חייבת לציין שמאד התלהבתי מהפורום, שיש בו רמה אמיתית, לעומת פורומים אחרים שהייתי בהם... אני נהנית לצבור פה מידע ודעות חדשות.

למעלה