הודעה למוצרלה

h a g a r a

New member
הודעה למוצרלה

מוצרלה יקירתי, מותר לקרוא לך כך? היות ושמעתי עליך מחמאות לרוב, בא לי ככה לנסות להתקיל אותך.חחחחח..... נראה אם גם בזה את טובה כמו שאר המתכונים. למרות שזה לא למאכל. סוכר להורדת שיער ! מכירה? יודעת איך מכינים. יודעת את המרכיבים אך לא תמיד מצליח. ( יודעת שזה בגדר סוד מקצועי). אז הרי לך אתגרון קטן. שאי ברכה ויום טוב.
אום תהיי טוב אתן לך עוד

h a g a r a

New member
מותק שלי

מתי בזמן האחרון קראתי לך כאפארה??חחחח אבל.... אבל גדול מאוד. את כל השיטות אני מכירה, אני מכינה את עיסת הסוכר לבד רק שלא תמיד זה מצליח. יש איזשהו סוד קטנטן כנראה שאף אחד לא מגלה. ואני עקשנית כמו תמיד אמשיך לנסות. דרך אגב מישהי רוצה רגליים, בית שחי ועוד??חחחחחח חן חן חמדתי ביי

h a g a r a

New member
חמדתי

האי פעם קראתי לך כאפארה? ובכן עכשיו זה הזמן חחחח ! אבל .... אבל גדול את הרקיחה אני מכירה ומכינה לבד רק שכל פעם יוצא משהו אחר. אם מה שיוצא אני מסתדרת. אלב יש כנראה איזשהו טריק קטנטן. דרך אגב, מישהו רוצה רגליים, בית שחי ועוד... חחחחחח חן חן רנה להת'

h a g a r a

New member
אופסי......

המחשב השתגע ... תקלה קטנה, ואני חשבתי שההודעה לא נשלחה. חחחחחחחחחחחחחח ועוד חחחחחחחחחחחחח

r66

New member
בעעעעעעעע...אין סיכוי שהדבר הזה

יתקרב לעור שלי. רק אחרי גיל שלושים החלטתי להסיר שערות ברגליים וגם על זה אני מצטערת

נירהמ1

New member
הגרה ורנה - את המתכון הזה לסוכר

כל אחד יכול לתת. אני עושה את הסוכר אותו דבר מרתיחה סוכר מים (מעט מאוד) ולימון. הבעיה היא איך לתת מתכון עם כמויות מדוייקות של סוכר, מים ולימון. יש לי סוכר מוכן במקרר. כל פעם שהוא נגמר אני מכינה חדש, אבל אני לא יודעת כמויות שמה הכל לפי העין. חוץ מזה, צריך לבשל אותו על אש קטנה שלא ייחרך ולהוריד אותו מיד כשהוא מקבל גוון זהוב כהה (לא חום, כי אז הוא כמעט שרוף). בפעם הראשונה צריך לעמוד ליד מי שמכינה את הסוכר כדי לראות בדיוק איך היא מכינה וגם את הכמויות (בערך) שהיא שמה. אם אזכור (אני חתיירית והראש לא מה שהיה פעם
), אמדוד את הכמויות בפעם הבאה.

h a g a r a

New member
1 - 0 לנירה

יודעת את המרכיבים. צודקת בקשר לאופן הכנה, אך לא תמיד מצליח כמו שאני רוצה. דרך אגב אני לא מסירה אותו עם בד. הכל עבודת ידיים טהורה ובזה אני מיומנת. תבורכי נירה על הרצון לעזור. ערב נעים ומקסים

מוצרלה

New member
הגרה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סוכר להורדת שיער?? אני???
אומנם פעם בחודש עוברת על הגוף והפנים שלי עם מכסחת דשא, אבל סוכר??? המתכון היחידי עם סוכר שיכולה לתת לך זה מה שקשור בעוגות
וחוץ מזה, בטח שאת יכולה לקרוא לי מוצרלה,הרי זה הוא ניקי,חוץ מזה, איך שלא תקראי לי אני אבוא
רק תקראי. ועכשיו ברצינות, פעם ניסיתי להוריד עם סוכר מהפנים, כשהייתי צעירה
,כל כך כאב, שאפילו לא התעניינתי במרכיבים של החולירע הזה. אפשר לבוא לעשות מפשעות,שחי ושפם???

h a g a r a

New member
חחחחחחחחחח

לא יפה להפיל אותי מהכסא..... כבר לא צעירה חחחחחחחחח בטח שאפשר לבוא ולא רק למריטות ....ביי דה וויי אני לא מכאיבה. כביש החוף מתאים???

מוצרלה

New member
מממממממממ כביש החוף אמרת??

אם אהיה שם,בטח אברח לים מרוב החום
סאמממממממו החום הזה
(אופס.. לא יפה לקלל). בכל אופן, כשאומרים "לא מכאיבה" בדרך כלל זה כואב
לא רוצה !!! הולכת למלא דלק במכסחת דשא שלי להמשיך לבד מפשעות, על הקו של התחתון
תשאירי לי פלפל אחד
(או אפילו שניים
)

h a g a r a

New member
הלו הלו

לא חייבים לברוח לים, יש בריכה משגעת. ובחיי שאני לא מכאיבה, בעדינות ובלי כאבים ( בדיוק כמו שהיה לי בחדר לידה. נשבעת !!!) איזה דלק את ממלאה, 96 או סולר ? עדיף נטול , לא?? חחחחח לא נראה לי שאשאיר לך פלפל, סליחה דארלינג אבל היום הפלפלים ירוקים. סולחת ??

מוצרלה

New member
טוב הגרה ,התחלת איתי רע !!!!

לא משאירה לי פלפל??? ועוד הוא ירוק????
טוב נו נוותר לך הפעם, יש לי ברירה? חחחחחח אני ממלאה סולר, יותר זול ויותר אריכות ימים,מוסיפה גם נטול עופרת

h a g a r a

New member
יודעת מה?

לך אני אכין משהו ספיישל תוצרת בית מהתחלה ועד הסוף הטוב. פסטל בשר בבצק עלים, משהו יאמי יאמי (בצק עלים תוצרת בית של חמתי שתחייה עד 120). מבטיחה לבוא? ערב טוב לכולם אני ללכת לנקות ת'בית שלי עכשיו.

r66

New member
הגרררררררררררררררררררה ../images/Emo3.gif אני

מתה על הפסטלים המרוקאיים...... אני רוצה אני רוצה אני רוצה.... תוכלי להעביר מתכון - של הבצק בעיקר, אני מתה להכין אותו. פליזזזזזזזזז
נתחלף... אתן לך ליקרים

h a g a r a

New member
חחחחחחחחחחחחח

טוב..טוב..טוב... גם את תקבלי, נשבעת !!!!!! הבצק של חמתי, ושוב שתחייה עד 120, חמתי המקסימה. אבל צריכה לנסות להעלות אותו על הכתב. קצת מסובך לכתיבה עם כל הקיפולים. נראה מי שיעיז לקנות בצק עלים אחרי הנסיון עם זה. השבת לאחר שעורי הבית שאקבל מהמורה סעדיה חחחחחח... אשב לכתוב אותו. ודירבלק שאשמע שקנית בצק עלים מוכן. שומעת אותי???? יאללה, מה את מפריעה לי באמצע השטיפה....חחח
אה.. איזה ליקרים??

r66

New member
מבטיחה קרוס my ../images/Emo23.gif לא קונה

בצק עלים בחיים
ליקרים זה אני
מתה על ליקרים ומכינה כלל מיני - דובדבנים, שזיפים, סלק, נענע, לימונענע, גרניום, לימונית, לואיזה, צימוקים, סילאן, פיטנגו, אננס, אפרסקים........

מוצרלה

New member
הגרה,את יודעת מה???

מכיון שהתרשמתי שאת יודעת לבשל את הדברים שאני אוהבת,מקבלת את ההצעה של הפסטלים. עכשיו רק צריך לפנות זמן ולהגיע אליך.

h a g a r a

New member
אהלן וסהלן

יאללה עכשיו נראה אותך מגיעה, ביי דה וויי יש איתי עוד חברת פורום ותיקה וחמודה. שבת מקסימה ונעימה

למעלה