טוב הגרה הרווחת רק עכשיו הפנמתי את ההזמנה חחחחחחחחח אבל שומרת לעצמי את הזכות חחחחחחח
מ מוצרלה New member 10/7/04 #28 טוב הגרה הרווחת רק עכשיו הפנמתי את ההזמנה חחחחחחחחח אבל שומרת לעצמי את הזכות חחחחחחח
נ נירהמ1 New member 8/7/04 #11 מוציייייי ../images/Emo6.gif חחחחחחח - לא צריך בדיחות, מספיק לקרוא את ההודעות שלך וליפול מהכיסא, במיוחד את השורה האחרונה: "אפשר לבוא לעשות מפשעות, שחי ושפם???".
מוציייייי ../images/Emo6.gif חחחחחחח - לא צריך בדיחות, מספיק לקרוא את ההודעות שלך וליפול מהכיסא, במיוחד את השורה האחרונה: "אפשר לבוא לעשות מפשעות, שחי ושפם???".
מ מוצרלה New member 8/7/04 #13 חחחחחחחח ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif נירה נשמה שלי, אין עליך רוצה גם שחי,שפם גבות??? אני אמלא את המכסחת בפול דלק
חחחחחחחח ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif נירה נשמה שלי, אין עליך רוצה גם שחי,שפם גבות??? אני אמלא את המכסחת בפול דלק
מ מוצרלה New member 8/7/04 #17 נירה, אל תזוזי ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif זה לא יצא טוב בקו של המפשעות, לא לזוז
נ נירהמ1 New member 8/7/04 #18 ../images/Emo6.gifחחחח - לא זזה הרבה בחום הזה יושבת מול המחשב ליד המאוורר (המזגן התקלקל - תמיד בקיץ, בימים הכי חמים הוא מפסיק לעבוד).
../images/Emo6.gifחחחח - לא זזה הרבה בחום הזה יושבת מול המחשב ליד המאוורר (המזגן התקלקל - תמיד בקיץ, בימים הכי חמים הוא מפסיק לעבוד).
W wan New member 8/7/04 #19 הסוד הוא../images/Emo6.gif מלח לימון ולא מיץ לימון. אך אין לי מתכון מדוייק.
א אוהבת טיולים New member 10/7/04 #29 נירה רוצים מתכון מדויק אנא מדדי בפעם הבאה פלייייז גברים קישטאאאאאא
נ נירהמ1 New member 10/7/04 #30 מבטיחה למדוד - אבל ייקח זמן../images/Emo39.gif אני גם חתיירית וגם לא שעירה. אבל אולי אעשה זאת במיוחד בשבילכן.
מבטיחה למדוד - אבל ייקח זמן../images/Emo39.gif אני גם חתיירית וגם לא שעירה. אבל אולי אעשה זאת במיוחד בשבילכן.