הודעה לעיתונות בחצות (
עתידי?)

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
ג'נה
(עונה 7 + עתידי)

לדעתי שחקנית נהדרת שאם כבר אולי היו צריכים ללהק לתפקיד הדוקטור הבא.
אבל קלרה היתה צריכה לסיים את תפקידה בנפילה אל קו הזמן של הדוקטור.

Lhuna1

New member
ג'נה

אני בטוחה שהיא תמשיך לפחות עונה עם הדוקטור הבא.
היא הייתה רק חצי עונה! קשה לי להאמין שגייסו אותה רק לתפקיד של חצי עונה. מוזר מידי.

AvivZ41

New member
עם כמה שאני אוהב את מאט

אני שמח שהוא עוזב. הגיע הזמן לדעתי. 3 שנים זה מספיק והוא עשה את שלו כדוקטור.
אני חושב שמאט סמית' היה דווקא אחד הדברים הטובים של הסדרה הזאת והיה אחלה דוקטור. אבל 3 שנים זה מספיק, אם הוא היה נשאר לעונה 8 ואולי גם לספיישלים שנלווים לה העניבת פרפר שלו הייתה כבר יוצאת לנו מכל החורים. אני מת לדעת מה יהיו המילים האחרונות שלו ואם ההתחדשות שלו תהיה עצובה כמו טננט, או דווקא שמחה ולא קרה כלום כמו אקלסטון.

Ayelet 363

New member

אז שוב יהיה לנו ספיישל כריסמס עצוב?
אני לא מצליחה לחשוב על אף ספיישל של חג המולד שלא היה עצוב אפילו קצת לדעתי.

זה גם קצת מוזר, כי עד לא מזמן חשבתי שאני רוצה שהוא יעזוב, כי יהיה לי מעניין לעבור את זה ולתהות מי יחליף אותו (בעבר אמנם לא הכרתי את הדוקטורים קודם, אבל ידעתי בערך מתי אקלסטון יתחלף, על טננט ל אגיליתי כל כך מהר, אבל גם ראיתי כבר תמונות של מאט סמית'), אבל הבנתי שיהיה לי הרבה יותר עצוב מזה. רק מלשמוע על זה נהיה לי ממש עצוב.

Ayelet 363

New member
ועוד משהו

קצת עצוב לי שאמרו את זה בהכרזה ולא שמרו על זה בסוד עד אותו הרגע, למרות שזה משהו שקשה לשמור בסוד. למרות שכך אני יכולה להתחיל להתכונן לזה שהוא עוזב.

Outplay

New member

אוף! כל כך לא מגיע לנו!

מבין השלושה אין ספק שהוא הדוקטור הטוב ביותר, מעניין מי יחליף אותו והאם יצליחו לשמור את זה בסוד עד ההתחדשות (פחחח) . בעצם, לא פחחח. האמא בHIMYM נשמרה בסוד במשך שנים, אז הלוואי שגם זה יהיה ככה.
הלוואי שקלרה תעזוב ביחד איתו!
אני מיציתי אותה לגמרי. מקווה שמופאט לא יעזוב.

מוגלי7

New member
האמא בHIMYM לא הייתה קיימת עד הרגע האחרון

אז לא היה כזה קשה לשמור אותה בסוד חח.

Outplay

New member
זה לא מדויק
עתידי לHIMYM

היוצרים בעצמם אמרו שצולמה במהלך אחת העונות הקודמות סצנה של האמא עם טד והילדים, שכמובן צולמה מראש לפני שהילדים יתבגרו. הסצנה הזו תהיה בעונה הבאה וטד אמנם ישוחק ע"י ג'וש רנדור אבל בסצנה הזו הוא ידובב ע"י בוב סאגט

KiShKooSh

New member

תקשיבו זה עולם אחר.
דוקטור כבר לא יכול להשאר כבר זמן רב כדוקטור ולא ימאס,
הקהל מהיר יותר דורש יותר ובהחלט, יותר חסר סבלנות.

ומאט החזיק לא רע במצב דיי בעייתי.
טננט היה אהוב עד מאוד, יש אפילו מחשיבים אותו אהוב יחד עם טום בייקר, ולבוא אחריו זה לא קל.
ואני גם לא מחובבי מאפט, כן ראיתי את ההודעה ואני לא ארחיב או ארעיל,
אבל דעתי היא באמת שהוא הוציא מהסיטואציה בהחלט את המיטב,

וגם עם הזמן התגבש לו דוקטור מאוד מקסים.
אבל הוא באמת כבר זמן מסויים עומד על קצה הלשון לומר שהוא כבר נמאס, והוא כבר דיי עבר את הגבול הזה.
הוא הבין כבר שהוא צריך ללכת כדי להשאיר רושם טוב ולא מאוס, אבל נטו רצה להשתתף בספיישל 50 (ואי אפשר להאשים אותו בזה).

אז אחלה זמן לצאת

MonicaF

New member
לי קשה עם הפרידות האלה

אני מקווה שלא יגיע שחקן שיגרום לרדת מהסדרה.

מוגלי7

New member
עצוב
(
סוף עונה 7)

מת על מאט. (see what I did there?)
אבל בסופו של דבר זו המשמעות של דוקטור הו - שינוי.
מה שכן, אני עוד לא מוכן לשינוי מלווה. אם הם כבר השאירו אותה אחרי שהיא נכנסה לקו הזמן של הדוקטור (שזה היה ה-רגע להוציא אותה מהסדרה), אז שתישאר כבר להיות עם הדוקטור הבא. עדיין לא הודיעו כלום על עתידה ג'נה-לואיז קולמן בסדרה אז אני אופטימי.

ailag

New member

(סליחה על הפוסט המוצלב עם הקבוצה בפייסבוק)

אני לא יודעת להגיד אם מאט הדוקטור הראשון או השלישי שלי, כי ראיתי אקלסטון ואז טננט עד אז, בזרזיפים קטנים. אבל עונה 5 היא הראשונה שבאמת התחלתי לראות מסודר, וכבר מהפרקים הראשונים זאת היתה התמכרות.
ספציפית הקליק קרה בשתי סצנות: מאט ב fish custard וקארן ב why did you say five minutes? ושניהם עזבו אותנו בעונה 7..

(אלא אם מישהו מחשיב את חג המולד כעונה 8, ואם כן, יאללה, קטנוניים)

ומהטיזר הראשון זה היה ברור, ועצוב.
זה היה ברור בגלל השיער, ובגלל שחברים שלו הספיקו לעשות כל כך הרבה סרטים והצגות, בגלל שכבר איזה שנה שנתיים הוא אמר שהוא יקח את זה "שנה אחת כל פעם" (עד שהתחיל להגיד "לתמיד" כשהצהובונים עיוותו את הציטוטים האלה) ולאחרונה חזרו לניסוח הזה. בגלל שהוא דיבר על כמה שזה מתיש, ובין השורות, שוחק. גם היתה קצת הרגשה שחלק מהריווח בפרקים הוא למנוע שחיקה שכבר התחילה ולתת לו את החופש לשחק בעוד דברים.

אבל מה שחשוב, הוא נהדר. וזה מה שעצוב. בגלל אצבעות הדגים (סצנה כל כך רצינית באיך שהיא מטופשת), בגלל איך שהוא בכה לאידריס שלא תלך, בגלל איך שהוא "נבח" על איימי בפרק הפלש, בגלל איך שהוא דיבר עם ריבר בין מפלרטט למתבייש, בגלל שבכנס ההוא כל האורחים סיפרו שהוא מקצועי בטירוף ומשכמו ומעלה, ועובד מאוד קשה - גם כשבכלל אף אחד לא שאל עליו..
וכשהוא הגיע הוא היה מרשים. הוא עשה מעל ומעבר (הוסיף לעצמו עבודה סתם כך, למשל) נתן יחס אישי גם למעריץ ה-700 שמבקש חתימה (וכן, זה לפי הטאמבלר של אחד האחרונים בתור).. ובראיונות עם מעריצים, וזה היה ברור יותר בכנס אבל זה ברור נורא גם במקומות אחרים, לכל מעריץ הוא יודע לתת תשובה מתאימה. מעריצה היתה בטוחה שלא יזכור אנשים בגלל העומס, הוא זכר את שמה ("את רואה??"). ילד שואל שאלה, הוא מחזיר את השאלה אליו. מעריץ ביקורתי מבקר את הדאלקים החדשים, הוא מצטרף אליו.
והמיתוג שהוא עשה לדמות, וכמה ששומעים בראיונות שהוא הוסיף לו. וכל הפאזה הזאת של הדוקטור ה"11", שזה סיפור מובנה שאני לא יודעת איך מופאט תכנן כשלא ידע כמה זמן מאט ישאר, אבל אני בטוחה שיסגור אותו כאילו ידע. לכל שחקן יש את המשבצת שלו בתמונה שמרכיבה את התוכנית.
וזאת היתה משבצת נהדרת.
ועצוב לי.

May2112

New member

אני ממש בשוק שעד שממש התחלתי לאהוב את מאט ואת המשחק שלו ואת הדוקטור שלו (ברמה שהתחלתי שוב את כל העונות שלו כדי לתת לו הפעם צ'אנס נורמלי נטול דיויד) הם מחליפים לי אותו!
ראיתי את ההודעה הזאת היום ברכבת (חח הפלאפון שלי מודיע לי על דברים שקשורים לדוקטור) ובערך התחלתי לבכות..
מהתגובות ראיתי שהרוב חושבים שהגיע הזמן שלו, אבל דווקא עכשיו הוא הגיע לגיבוש מוחלט של הדוקטור שלו ויהיה ממש קשה לראות אותו עוזב.. אולי זה לטובה איכשהו כי אני אזכור אותו דווקא ככה אבל עדיין ><

BloodyRose

New member
טמקא הורסים לי הכל
?

והנה אני, מנסה ככל יכולתי להימנע מכמה שיותר ספויילרים לנובמבר - והנה טמקא באים ומפרסמים בגדול שמאט סמית' עוזב את הסדרה בנובמבר.

טמקא - תמותו.

לא יודעת על איזו הודעה לעיתונות אתם מדברים פה בשרשור, כי כאמור אני מנסה להימנע מספויילרים, לכן בבקשה אל תגיבו אם מדובר על משהו אחר....

ailag

New member
אי אפשר להתחמק מזה

אבל לטמקא היו טעויות בכתבה הזאת - תסתכלי בתגובה שלי שם לפירוט :) (אני לא יודעת אם את רוצה לדעת למה בדיוק הטעויות נוגעות)

טמקא צריכים למתו בכל מקרה

כי הם נוראיים ומעצבנים, ודוחים ועוד שמות "חיבה" רבים.

והנה יש עוד סיבה לשנוא אותם- הם הורסים לנו סדרות טובות!
המזל שלי הוא שהם כבר מעצבנים אותי זה זמן מה, לכן אני אפילו לא נכנסת לשם אז אין סיכוי שהם יצליחו להרוס לי משהו :)

timetraveler900

New member
למה? למה עכשיו?

ממש התאהבתי בדוקטור הזה. לקח קצת זמן אבל יש לו מקום מיוחד אצלי בלב...

ממש חששתי כשהודיעו על העזיבה של דייויד והייתי ממש שבורה כי הוא "הדוקטור שלי". פחדתי שיביאו מישהו שלא ידע להעביר את הדמות של הדוקטור בצורה ראויה וטובה.
התבדיתי.

אבל אני לא יכולה שלא לחשוב ככה עוד פעם.. שינוי הוא אמנם חלק מהסדרה אבל תלוי בידיים של מי הוא.

דרך אגב, אמא שלי מתקשרת אליי היום באמצע היום ואומרת לי שבYNEY יש כתבה על כך שהשחקן של הדוקטור עוזב. היא אמרה לי שזה פורסם היום בצהריים. אני אמרתי לה שזה פורסם אתמול בלילה
.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4387179,00.html

למעלה