*הודעה לצורך פריקת אגרסיות*

Karina85

New member
*הודעה לצורך פריקת אגרסיות*

אני משתגעתתת טליטל/רותמוש/נובה/שירלי/אילתי - אתן יודעות למההה!!!

talytal

New member
אפשר להוסיף קצת אגרסיות להודעה שלך?

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההה!
או, עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב. אוף, היה יום פשוט מגעיל היום. טוב שיש את יום ראשון לצפות לו.

rifkin1

New member
גם אני יכולה להצטרף???

בהחלט יום מגעיל, חוקי מרפי שלטו!

talytal

New member
וקארינוש מתוקה...

בעניין הטייפ (אני לא מוצאת את ההודעה ברשמי... אפילו אני נאבדתי במעמקי האשכולפלצת ההוא), מה שמצחיק זה שחשבתי על זה היום כשהתחילה להתרוצץ שמועה שאחד המרצים מנסה לגרום לשבירת שביתה... חשבתי לשלוח MP3 עם חברה שלי שבכל מקרה הייתה הולכת, ולהקליט את ההרצאה... ואז חשבתי, למה שקארינוש לא תעשה את זה? אז טלפתיית נשמה זה כבר קטן עלינו.

kapit5

New member
../images/Emo9.gifאחרי שהוצאתן אגרסיות

אפשר בכל זאת לאחל לכן יום נעים? אז....מקווה שהיום יפתח לכן ברגל הנכונה ובכיוון הנכון...

eilati27

New member
האם יש לך שמץ...

על מה לעזעזל הקימו פה שרשור פריקת אגרסיות?!?! מה קרההההה?

a d i d a s 2 1

New member
מאיפה לי לדעת...

איזה מצחיקה אני יודעת על מה אני הייתי צריכה לפרוק אגרסיות... ואת מה איתך?

eilati27

New member
אני באתי רק כדי להרגיע רוחות

ברוך ה' אחרי הרבה (מאוד!!!) זמן ללא שינה טובה... אתמול ישנתי בן - .... !!!! חבל על הזמן.. קמתי עם מצב רוח של טייגר!

eilati27

New member
מאמי שלי!!!

א. בחיים אל תכעסי כ"כ.לא יפה לך מקסימה שלי!!!! ב. רשמת שאני יודעת למה... אבל משום מה אין לי מושג... מה קרה חיים שלי????????? במי צריך להכנס... את יודעת מה קורה שהצד ה"ערסי שלי" יוצא ביחד עם הצד המג"בי חחחחחחח... תני שם וכתובת יהיה בסדר...!!!! ממי תכתבי לי מה קרה... אני מחכה... בינתיים שיהיה יום מקסים בכל זאת! אוהבת אותך

Karina85

New member
כפרותתת

לא לזו הכוונה חחח אין צורך להכנס באף אחד... התכוונתי לבעיות לו"ז מסויימות שמטרידות אותי... !!!

חולית5

New member
קארינוש' מה קרה ממי???

ד"א הפורום הרשמי לא בא לי טוב בכלל .... פתאום הכל לא בא לי !!!!!!!!!!!!!!! מצב רוח חרבנה
. מעניין מה מצב רוחו של הג'קו ????

rifkin1

New member
חוליתה

מקווה שהכל בסדר אצלך וגם אצל ג'קו ושהוא קורע את התחת בעבודה על הדיסק.

Karina85

New member
מה העניינים מאמוש???

מקווה שמצב רוחך השתפר מאז שכתבת את ההודעה... היום ראיתי בדרך לעבודה מישהו רזה גבוה עם קוקו זיפים ו... קרוקס כתומות. אם הוא לא היה עובד בחנות פלאפל הייתי עוצרת לוודא שזה לא הוואקו... חחח

talytal

New member
מצחיקולה אחת

חשבתי שאת עובדת עליי! אולי ג'קו פתח חנות פלאפל ולא סיפר לנו?
וואו, לא חשבתי שאני אי פעם אגיד את זה, אבל אני אשכרה מתגעגעת לקרוקס הכתומות. וגם לאודי. איפה אודי? אני רוצה פפרצי שלו.
נ.ב. אל תשימו לב אליי, עבדתי היום יותר מדי שעות רצוף, המוח שלי יצא לחופש.

rootteem1

New member
די אודי החמודי באמת יצא מהתודעה!

מישהי מכירה פפראצ'י של כלבים??

למעלה