די כפרה!
וואקו פתח חנות פלאפל????????. אוי יש לי חשק לפלאפל פתאום.. חח בשתים עשרה בלילה=] אולי נבקש ממנו להביא קצת לחולון??... למפגשש.. שאת לא תהיי בו.. חחח.. סתםםםםםם אוף איתך! למי הוא יקרוץ וילחץ את היד?????????????? יהיה לו חסר למי לעשות עיניים!!!! ומה הבעייה אני שואלת שוב????????... נארגן לדנילה ביקור בית קטן.. גם אילתי מוכנה להתנדב.. יהיו עוד כמה בטוח!!!! נו באמת קטרינה???????. את מעדיפה את דן על ג'קו???????? ג'קו יתחיל לקנאאאא ככה בוגדים בו???????? אל תהרגי אותי לאחר שאני אסיים לגמור את התגובה פליזי!! למרות שהיה לי היום יום בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כי אני עדיין רוצה לקבל סולאים לסוף שנה, להיות ביום ראשון בחולון ולנסוע לאילת ביום שלישי יואו יזה באסה!! אני שונאת מתמטיקה!!! אני רוצה להגביר פיזיקה ולא יכולה אופיייייייי אין לי מה להגביררררר בעעעעעעעעעעעעע הייתי היום בכנס משעמם טיחו על איזה פרויקט תקוע שכמעט שלא הגעתי לפגישות שלו ולא סיימתי את העבודה שהייתי צריכה לעשות.. קיצר קיבלתי תעודה מבר אילן על זה שהשתתפתי בפרויקט הזה אבל תכלס לא היה שווה לשרוף את כל אחר הצהריים בשביל זה ולקקות שם ארבע שעות..