הודעה מאוד חשובה

the papercut

New member
הודעה מאוד חשובה

אני איתי ביום זה אחרי שנים של הכחשה אצא מהארון בעוד כמספר שניות כולם ידעו שאני הומו אני מודה שאני הומו!*!*!*!*!!**!!*!**!*!!@!@!@! אנא בבקשה תשלחו את הודעה זאת לכול הרשימה חוץ ממני מורדוק המשוגע הודעה זאת אינה מדוברת אליי הודעה זאת על משהו אחר שילחו את זה לכול הרשימה שלכם באייסיקיו

olly v

New member
מה זה אמור להביע?!

ותרגום מדוייק - WTF=what the fuck? שתבין להבא....

the papercut

New member
זה הודעה שחבר שלי ...

הוא יצא מהארון תמיד ידעתי שהוא הומו אבל לא משנה אז הוא מספר לכול העולם שהוא הומו אז חשוב שכול העולם ידע

olly v

New member
אוקיי....../images/Emo153.gif

כל אחד והחברים שלו... שיהיה לו בהצלחה.

../images/Emo6.gifחחחח האנשים של היום...../images/Emo60.gif

אבל לדעתי לא היית צריך לפרסם את זה בפורום... זה בלי קשר... וגם זה לא ממש מעניין אף אחד...

Deore

New member
בלי להעליב...

אבל זה בכללללללללל לא מעניין. ואני חושב שתפוז כבר פתחו פורום לדברים לא מעניינים ובטוח שיש גם פורום לקהילה ההומו/לסבית.

olly v

New member
חיחי...

תפוז פותחים פורום לכל דבר אפשרי...."פורום ילדים חולים" הכי הרג אותי...

Deore

New member
זאת אומרת שהמנהלת...

בפורום ילדים חולים חולה כל הזמן?

V i k o

New member
מזל טוב!

אני ממש שמחה בשבילך.... אתה אמיץ ההאא.... אני אוהבת הומואים... איפה אתה גר? תמיד חלמתי לידיד הומו....

NiKi†a

New member
ושוב..טוווווווווווווווווווב../images/Emo4.gif

אנשים מוזרים.

מאוד מוזרים....../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

תמיד חלמת לידיד הומו?! למה לעזאזל... יש לי ידיד הומו והוא מאוד מעצבן עם הדיבור שלו וההתנהגות שלו... אז למה שתירצי דבר כזה?.... טוב.. כל אחד והבעיות שלו....

the papercut

New member
אני לא הומו

אבל חבר שלי כן לי בכלל קוראים רן ולו קוראים איתי

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו יכול בבקשה להסיבר לי מה החברים ההומואים שלכם קשורים לפורום חינקין פארק???? לא שיש לי משהו נגדם...

למעלה