לא נראה לי שיש כזה פורום. אני לפחות לא שמעתי עליו, אז אין טעם להסביר.
N NiKi†a New member 13/9/03 #21 לא נראה לי שיש כזה פורום. אני לפחות לא שמעתי עליו, אז אין טעם להסביר.
° °•°•roteMami•°•° New member 13/9/03 #22 ../images/Emo6.gifחחח חינקין...../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif
L LPּOBSESSEDּGIRL New member 13/9/03 #24 נו באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התכוונתי ללינקין-ולא לחינקין!!!! זה יצאה בלי כוונה.... עם אתם כבר נכנסתם להודעה הזאת אז תראו את התמונות....:::
נו באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התכוונתי ללינקין-ולא לחינקין!!!! זה יצאה בלי כוונה.... עם אתם כבר נכנסתם להודעה הזאת אז תראו את התמונות....:::
° °•°•roteMami•°•° New member 13/9/03 #26 ../images/Emo60.gifאנחנו יודעים שזה יצא בלי .. כוונה! אבל זה עדיין מצחיק!! ובקשר לתמונות... חחחחחחח... נקרעתי מצחוק אולי שעהההההה הוא באמת נראה כמו טוב טוב הגמד! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........
../images/Emo60.gifאנחנו יודעים שזה יצא בלי .. כוונה! אבל זה עדיין מצחיק!! ובקשר לתמונות... חחחחחחח... נקרעתי מצחוק אולי שעהההההה הוא באמת נראה כמו טוב טוב הגמד! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........