הודעה מוקדמת לאחר פיטורין

מצב
הנושא נעול.

lazerman

New member

פוטרתי מעבודתי וקיבלתי מכתב פיטורין. משום מה במכתב רשום "סיום יחסי עובד מעביד" לתאריך של יומיים לאחר סיום העבודה בפועל (שאלה יומיים שרוצים שאבוא לסגור עניינים). זה בוודאי פחות מההתראה שמגיעה לי (חודש), אבל החברה ממשיכה לשלם לי משכורת במהלך החודש הזה, אבל מה - את הרכב ושאר התנאים הנלווים הם לא נותנים לי. האם במהלך חודש "הודעה מקודמת" אני זכאי לתנאים נלווים כמו רכב, או שמא רק לשכר הבסיסי. תודה

שיר ורד

New member
הודעה מוקדמת

פוטרתי מעבודתי וקיבלתי מכתב פיטורין. משום מה במכתב רשום "סיום יחסי עובד מעביד" לתאריך של יומיים לאחר סיום העבודה בפועל (שאלה יומיים שרוצים שאבוא לסגור עניינים). זה בוודאי פחות מההתראה שמגיעה לי (חודש), אבל החברה ממשיכה לשלם לי משכורת במהלך החודש הזה, אבל מה - את הרכב ושאר התנאים הנלווים הם לא נותנים לי. האם במהלך חודש "הודעה מקודמת" אני זכאי לתנאים נלווים כמו רכב, או שמא רק לשכר הבסיסי. תודה
הודעה מוקדמת
למעביד זכות לוותר על עבודתו של העובד בתקופת ההודעה המוקדמת. במקרה זה על המעסיק לכתוב שמועד סיום היחסים הוא בתאריך הפיטורים או כל תאריך שבין מועד הפיטורים ועד תום תקופת ההודעה המוקדמת. העובד זכאי לשכר הרגיל בגין תקופה זו, אך לא לתנאים נלוים , כמו רכב, ימי חופשה, תנאים סוציאליים. מצד שני, העובד רשאי להתחיל לעבוד מיד לאחר סיום יחסי עובד מעביד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה