הודעה מיוחדת לתושבי כדור הארץ - תקשור

AEOLIAH

New member
להתמזג עם אור עם אבא\אמא אלוהים

ככה אני מרגיש שהוא האבא הרוחני שלי ואני הבן שלו וביום מן הימים אני אחזור להיות יחד איתו לגמרי ואהיה חלק ממנו

atlas13

New member
קודם כל זה יפה מה שכתבת..

אבל כרגע, אתה כאן - ונכון, אלךוהים אוהב ומסתכל עלינו - אבל מה אתה עושה בזמן הנוכחי?פשוט מחכה שתהיה חלק ממנו? או שאתה פשוט מנסה להבין אותו - ואם אתה בנו - כמו אב ובן אמיתיים - הם מחבקים אחד את השני בבוקר - ויוצאים לעבוד.

לאחר מכן - אחר כך -הארב נפגש עם בנו - מידי פעם, ומדברים על מה שהבן עשה במהלך היום..

לאן כל זה נעלם? אנחנו לא פשוט מחכים בצד - אנחנו יוצרים, אנחנו חווים דיעות, אנחנו נפגשים, אנחנו מכירים אנשים, אנחנו עובדים - וזה כיף להתחבר עם עוד אנשים ולא רק לשבת ולקרוא בתנך ולהגיד - אבא שלי הוא הבורא ואני חלק ממנו - ולסכם את כל חייך בזה - יש כאן גם את הקטע של "
להשתחרר" מאבא - ולמצוא את מה שאתה אוהב לעשות, מה שגורם לך אהבה ואושר - ולא סתם להתפלל "לחיבורו" כל היום -זה בזבוז זמן.

רותי 11

New member

פשקרב

New member
הייתי מאד מאד רוצה לראות איך....

האדון המכנה את עצמו "מרקי ציון מלול" עושה "השתלטות מסונכרנת על ערוצי הרדיו והטלוויזיה שלנו"

הרשו לי לקבוע כאיש מקצוע - "שטויות במיץ עגבניות"

אבל מה כן - כשרון פנומינלי לא להגיד כלום באמצעות כל כך הרבה מילים

atlas13

New member
מה הקשר לנושא שלמעלה לבין מה שכתבת?

כי אני לא רואה כל קשר.

רותי 11

New member
המשך התקשור

זוהי הסיבה בגינה המבחנים שעליכם לעבור הם מבחנים עצמיים. לא לשנות את הזולת כי אם לשנות את עצמכם. לא להילחם בשליליות של האחר כי אם לנקות את שליליותכם שלכם. זהו אתגר קשה במיוחד לבני משפחת האור הרגישים בחושיהם הפנימיים לעוול, להרס ולחוסר הצדק הנעשים על פני האדמה. קל לראות את הרוע בחוץ ובכל זאת עליכם להתמקד בראש ובראשונה בניקיונכם העצמי. להסב את קוציכם לעלי כותרת, לשתול זרעי אהבה בגינות שכניכם, ולהפיץ את ריחות הבשמים באוויר ממנו החברה נושמת – זוהי משימתכם. יחד עם זאת עליכם לזכור, אהבת אמת לפרח עוברת דרך אהבת הקוץ.

הנשמה הגדולה המקורית שנבראה על ידי הבורא העליון הייתה נשמה אחת. לאורך הזמן נשמה זו ביקשה לראות את עצמה טוב יותר ולכן התפצלה לאינספור חלקים. כפי שהבורא ברא אותה, כדי לראות את עצמו באמצעותה ולהזדווג עימה, כך התפצלה הנשמה לחלקים על מנת להתבונן בעצמה ולהזדווג עם עצמה. בדרך זו אתם יכולים ליהנות מהיופי המרהיב שבכם על ידי התבוננות ביופיו של הזולת ולהתבונן באפלה שבכם על-ידי ראייתה באחר. אנו מודים בכל יום לחלקינו האפלים שבזכותם ביכולתנו לראות את היופי המרהיב שבנו.

עליכם לזכור שהכל הוא אתם ונמצא בתוככם. כי במקור כולנו חלקים מהנשמה המקורית הגדולה ועשויים ממנה. לכן נדרשת כנות עצמית מרבית על מנת שלא להפקיע מעצמכם את השליליות שאתם מגלים בזולת ולהפקיד אותה בכספתו. כנות עצמית ועבודה פנימית יסייעו לכם לצעוד בנתיב המלכים.

אנחנו, ישויות אור, באנו לסייע לכם לעבור את מבחניכם הקשים. אנו מבקשים לתת למסרים לדבר בשם עצמם. מוח האדם אוהב לקטלג בין טוב לרע באמצעות דימויים וכותרות ולהחליט לפיכך אם להאמין במשהו או לא. אנו מבקשים שתהיו קשובים למהותכם הפנימית בבואכם להחליט האם להאמין לנו או לדחות אותנו. הבחירה היא שלכם. אהבתנו נתונה לכם.

מסר זה הועבר בידי הקואליציה העליונה של עובדי האור.

כמה נקודות שיש לשים לב אליהן.

אני לא ארחיב את הדיבור בנושא המסר יותר מידי ארצי וכנראה מגיע רק ממוחו של ה"מתקשר" ולא מעבר לכך.(זו דעתי בכל אופן).

"זוהי הסיבה בגינה המבחנים שעליכם לעבור הם מבחנים עצמיים. לא לשנות את הזולת כי אם לשנות את עצמכם. לא להילחם בשליליות של האחר כי אם לנקות את שליליותכם שלכם. זהו אתגר קשה במיוחד לבני משפחת האור הרגישים בחושיהם הפנימיים לעוול, להרס ולחוסר הצדק הנעשים על פני האדמה. קל לראות את הרוע בחוץ ובכל זאת עליכם להתמקד בראש ובראשונה בניקיונכם העצמי. להסב את קוציכם לעלי כותרת, לשתול זרעי אהבה בגינות שכניכם, ולהפיץ את ריחות הבשמים באוויר ממנו החברה נושמת – זוהי משימתכם. יחד עם זאת עליכם לזכור, אהבת אמת לפרח עוברת דרך אהבת הקוץ.

הנשמה הגדולה המקורית שנבראה על ידי הבורא העליון הייתה נשמה אחת. לאורך הזמן נשמה זו ביקשה לראות את עצמה טוב יותר ולכן התפצלה לאינספור חלקים. כפי שהבורא ברא אותה, כדי לראות את עצמו באמצעותה ולהזדווג עימה??!!, כך התפצלה הנשמה לחלקים על מנת להתבונן בעצמה ולהזדווג עם עצמה. בדרך זו אתם יכולים ליהנות מהיופי המרהיב שבכם על ידי התבוננות ביופיו של הזולת ולהתבונן באפלה שבכם על-ידי ראייתה באחר. אנו מודים בכל יום לחלקינו האפלים שבזכותם ביכולתנו לראות את היופי המרהיב שבנו.

עליכם לזכור שהכל הוא אתם ונמצא בתוככם. כי במקור כולנו חלקים מהנשמה המקורית הגדולה ועשויים ממנה. לכן נדרשת כנות עצמית מרבית על מנת שלא להפקיע מעצמכם את השליליות שאתם מגלים בזולת ולהפקיד אותה בכספתו. כנות עצמית ועבודה פנימית יסייעו לכם לצעוד בנתיב המלכים.

אנחנו, ישויות אור, באנו לסייע לכם לעבור את מבחניכם הקשים. אנו מבקשים לתת למסרים לדבר בשם עצמם. מוח האדם אוהב לקטלג בין טוב לרע באמצעות דימויים וכותרות ולהחליט לפיכך אם להאמין במשהו או לא. אנו מבקשים שתהיו קשובים למהותכם הפנימית בבואכם להחליט האם להאמין לנו או לדחות אותנו. הבחירה היא שלכם. אהבתנו נתונה לכם.

והמבין יבין....

atlas13

New member
"מסר זה הועבר בידי הקואליציה העליונה של עובדי

עשית מאנשי האור עבדים?

" השתלטות מסונכרנת על ערוצי הרדיו והטלוויזיה"

"השתלטות" המושג אינו קיים בלקסיקון יצירי האור.

UNIVERS1

New member

".....פוטנציאל האלוהות נמצא בכל אחד ואחת מכם. כל אחד ואחת מכם הוא אלוהים קטן. על כן פחדיכם מצחיקים אותנו לעתים קרובות. מנקודת מבטנו אנו רואים פילי ענק הקופצים בבהלה למראה מקק קטן שמתקרב לעברם....."

ואוו.....

atlas13

New member
אני אוהב משפטים חסרי תוכן:)

ממש כמו ילדי האנדיגו, הירח, ועבודת האלילים של לסגוד לעצים.

לכן.. אתה תמצא כתבות מפוצצות ב"אתם ילדי המחר" ו"אתם עידן השחר החדש" "אתם ילדי האור" וככה מתבזבזת לה הודעה שלמה "לעולם" - מבלי שאתה מבין על מה מדברת הכתבה - אבל אתה מתלהב מאיך שהיא מנוסחת ע"י "מתקשרת תורנית"..

למעלה