הודעה מנהלתית

הודעה מנהלתית ../images/Emo150.gif

טוב, נהיה פה קצת (הרבה) בלאגן בפורום. אני מוצאת את עצמי יושבת ומשרשרת הודעות בלי סוף. יש פה שירשור אוף אחד גדול, וכל הודעה שלא קשורה לנושא של הפורום ותיכתב מחוץ לשרשור הזו, פשוט תימחק ללא אזהרה. לא יודעים אם לכתוב הודעה חדשה או פשוט לשים את ההודעה שלכם בתוך האוף
תמצאו שרשור שכבר ענו עליו (אפילו מהעמוד השני) ותנצל"שו. הודעות מהעמ' השני והשלישי יכולות לקפוץ כל עוד הן פורסמו 72 שעות לפני. כמו כן, קיים גם שירשור שאלה קטנה. כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם מעולם- לשם :) עוד משו אחרון, קיימת כאן הפינה "החוליה החלשה" ונוצר פה מעין ויכוח שסתם מכער את האווירה בפורום ומחקתי את כולו. אני ממש מבקשת, לא לרוחכם הפינה? אל תשתתפו. אני מבינה שקשה לכם "להחרים" שירים וכאלו, גם אני חושבת בצורה דומה, אבל בלי יותר מדי הערות מיותרות. תנו למי שרוצה להשתתף, להשתתף במשחק הזה בשקט. גם כל הכבוד וזה, יש לנו פינה חדשה בפורום:) זהו, עד כאן.. לשאלות, טענות וכו' וכו', אני במסרים.. סופ"ש נפלא לכולם.

SaRgE

New member
מה קשור?!

דיי להתנשאות!
גם בין השחורים יש משכילים!

SaRgE

New member
יש הבדל, אני יודע למה התכוונתי

ויש רעיון מאחורי מה שכתבתי

בוהוו... איזה פחד ../images/Emo7.gif

לכי תטילי את איימתך במקום אחר!! בוהו ): סתם מותק, את לגמרי צודקת... באמת :] אוהבת המווון.. אופיר

PuRple winter

New member
בולשיט ...דעת יחיד! כנסו...

טוב סליחה קצת על הבוטות...אבל קצת דמוקרטיה וחופש הדיבור ולא דיקטטורה וכך אני מקווה שתאפשרו לי להגיב בלי הרבה תגובות שנאה...מי שמסכים שיתמוך מי שלא זכותו להביע דעתו בכל עת.. לדעתי מה שאמרת כרגע זה בולשיט אחד גדול...אולי אתם לא מבינים מה הכוונה של פורום...או של קהילת "מעריצים" או אוהבי מוסיקה מסויימת לדורותיה.. הנושא של הפורום הזה או של הקהילה הקטנה והמתפתחת לטובה(וכל אשר הבא מוזמן בברכה) הוא כמובן להקת בית הבובות המעולה ללא עוררין..לא משנה ממתי הוא מכיר אותה אם זה מתקופת קולומביה כמוני וכמו עוד כמה מעטים בפורום או עם זה בזכות גלגל"צ שהחליט לתת להם רק לאחרונה את תשומת הלב המגיעה להם למרות שהדיסק יצא כבר בינואר שעבר... מטרתו של פורום כל פורום הוא להפגיש בין אנשים ללא הבדלים של דת גזע ומין אשר יש בינהם נושא משותף אחד ומקרה שלנו כמו שכבר הזכרתי בית הבובות...בכל מקרה פה אני יתחיל להסביר את ההתנגדות שלי לדברי המנהלת ה"דגולה" שלנו...אז נכון שרוב ההודעות בפורום אמורות להיות קשורות בבית הבובות בכל הקשר שהוא אפילו הטיפשי או האבסורדי ביותר..אבל אנחנו קהילה ויש מקום גם לתת לאנשים שאוהבים את בית הבובות לדבר פה בינהם על נושאים שלווא דווקא חייבים להיות קשורים לבית הבובות כי אנחנו קהילה של אוהבי בית הבובות (כמובן שזה חלק בלתי נפרד מהלהקה) אבל אנחנו גם בני אדם שיכולים למצוא עוד נושאים משותפים לשתף לדבר לצחוק ולפחד איתם ועליהם..ולכן אני לא מסכים עם הדיקטטורה ה"כאילו" מאיימת הזאת שכל הודעה שתוכנה לא יהיה קשור בצורה מסויימת לבית הבובות תימחק כי זה פשוט בולשיט ..ושוב סלחי לי על הבוטות אחד הדברים היותר מטומטמים ששמעתי לאחרונה..במיוחד בפורומים ברשת... אני רק מקווה שההודעה הזאת לא תימחק מכיוון שהיא אינה נוגעת ישירות ללהקה... ושיהיה לכולנו חורף סגול....

eladi88

New member
תראה.....עם כל הכבוד....

צריך שיהיה פה קצת סדר... אי אפשר שעל כל דבר קטן יפתחו שרשור... אז המנהלת הדגולה [כן כן..דגולה!] עשתה דבר פשוט... שרשור OFF [חחחחח שדרך אגב שיר....גנבת אותו להדר...] שכל מה שלא קשור לשם.... ושרשור שאלה קטנה...שמה שכן קשור....ולא דורש יותר מידי התייחסות ותגובות....יכתב שם... ושיהיה לכולנו חורף כחול-צהוב אללה מכבייייייייי [גל
]

PuRple winter

New member
אני לא מדבר על..

זה שאנשים יבואו ויתחילו לכתוב כאן...היי אלעד ממצב אחי..ת'בא נצא לדפוק ת'ראש היום? אבל יש כאן שירשורים שלא קשורים ללהקה וכן יכולים להתפתח לדיונים ולדברים אחרים שמקשרים בין האנשים..ואני לא חושב שצריך בשביל זה את ה"שרשור המיוחד" ומי שלא ייכתוב שם ייענש וייצטרך לעמוד בפינה עם הראש בקיר...ותזהרו כי מי שיעשה את זה 3 פעמים גם יהיה מנודה מהפורום...אווו..
ועם כבר צבעים אז החורף הזה כרגיל יהיה שטוף בירוק...ביחד עם הסגול הרגיל...

אוי אתה לוקח דברים

בחוסר פרופורציה בצורה מוגזמת
מישו אמר שמחיקת הודעה זה "עונש"?! מישו הזכיר נידוי!? אני יודעת שאתה מקצין אבל אתה לוקח את זה למומות רחוקים לגמרי.

למעלה