הודעה מנהלתית

PuRple winter

New member
כמו ששמת לב..

זאת לקחתי את זה למקום הקיצוני ביותר...זאת הייתה הקצנה צינית מכוונת להראות איך זה נראה בעיניי אחרים...חלקם לפחות..

eladi88

New member
תראה

יש משהו בדבריך... וגם לדברים האלה יש את המקום שלהם וזה נתון להחלטה של המנהלות אם להשאיר את זה כשרשור רגיל או לצרף את זה לשרשור של דברים שלא קשורים בגלל זה הם מנהלות. ואם כבר צבעים...אז כפי שאמרתי...כחול צהוב!!!!

PuRple winter

New member
נכון................ולא נכון...

הן מנהלות הפורום ובסופו של דבר הן המחליטות..אבל אני מאמין שהודעות על איומים של מחיקת הודעות הן די פסה וזמנם עבר מן העולם...אני שוב חושב שששרשור האוף מתאים אולי לדברים לא חשובים שלא קשורים ללהקה כגון "דנה אינטרנשיונל - מה יש שם למטה?!" אבל הודעות שאינן קשורות ללהקה ויש בהן טעם יכולות ואף צריכות להישאר בפורום הרגיל... ואני לא ירד לרמתך וימשיך עם הויכוח הזה על צבעי קבוצות...!!! (אההמ..ירוק!)

eladi88

New member
שמע

היא לא מאיימת....היא פשוט אומרת...[נכון שיר??] (
אהם-צהוב-כחול-אהמ
)

ההודעה לא תימחק, ממש לא.

יש לך את הזכות להגיד מה שאתה רוצה.. רק חבל שהשתמשת במילים כמו בולשיט, ו"אחד הדברים היותר מטומטמים", כי בעיניי זה לא. לא יודעת על מה אתה גדלת, אבל אותי חינכו שדעה של אחר היא אף פעם לא מטומטמת, גם היא נוגדת לדעתי. זה היה א'. ב. אני לא מתיימרת להיות דגולה, או דיקטטורית. הפורום הזה שלי בדיוק כמו שהוא שלכם, ובעצם שייך לכולנו, ומעצם היותנו קהילה מסוימת, אנחנו כן מדברים על דברים שלא קשורים לנושא הפורום ואני לגמרי בעד (ואתה יכול לראות את זה בזה שתיפתח שם למטה את שרשור האוף ותראה שגמאני משתתפת בו), אבל לפעמים זה כבר עובר את הגבול. תפתח את האוף של הסופ"ש. תראה כמה הודעות שלא קשורות לבית הבובות כתובות שם, אם כל אחד היה פותח את ההודעה שלו סתם ככה היה פה בלאגן עצום. מה שקרה זה שהיו באותו עמ' יותר מ-3 שרשורי אוף בערך, שהם שרשורים פרטיים ואישיים שלנו, ושרשורים עם שאלות\פינות\דיונים למיניהם נדחקו לעמ' הבאים, וחבל. אבל כמו שאמרת, "אנחנו גם בני אדם שיכולים למצוא עוד נושאים משותפים לשתף לדבר לצחוק ולפחד איתם ועליהם" ולכן קיים השרשור אוף. בדיוק בשביל הדברים האלו. כל עניין ההודעות אוף שימחקו אם לא יפורסמו בתוך השרשור הוא סה"כ על מנת ליצור אווירה מסודרת בפורום, ועם כל הכבוד- גם בשבילי חיים קלים יותר. שלא ישתמע מכך שזו טרחה בשבילי לנהל את הפורום, להפך. אני מאוד נהנית ונקשרתי פה לאנשיםואני אוהבת את הפורום הזה המוןןן, אבל גם לי יש חיים, ואני לא צריכה להגיע למחשב לשרשר הודעות כל חצי שעה. חאלאס, אני מדברת לאנשים בוגרים שאני יודעת שיבינו את הצורך בפורום מסודר (ולכן גם נוצר שרשור "שאלה קטנה") וכבר ביקשתי כמה פעמים לשרשר ולא לעשות בלאגן. לא עובד? זה יתחיל במחיקות. שרשורי אוף הם בשביל דברים שלא קשורים ללהקה באופן ישיר, ועם כל הכבוד, ובאמת מעניין אותי מה קורה לאנשי הפורום בחיים (כי אני מאווווד אוהבתותכם
),תאר לעצמך שטל היה פותח הודעה חדהש על הדימום שלו (?!), ואני על פיטר, ולירון על המחשב, ונופר עם השאלות ההזויות שלו, ומעין על הצ'אט, ודני מחו"ל. היה פה בלאגן עצום, וזה בעצם מה שקרה. בנימה אופטימית זו, שיהיה לכם סופ"ש מדהים

PuRple winter

New member
כמו שאמרתי..

גם אני לא מתכוון שכל אחד ייפתח פה הודעה בפורום על חיי הסקס הסוערים שלו עם החברה...או שטויות אחרות למינהם..ואני מאמין שאנשים פה מספיק בוגרים כדי להבין שזה לא מתאים לפורום עצמו אבל גם הודעות שהן לא קשורות להרכב אבל כן עשויות לעניין ולקשר את שאר חברי הפורום אחד לשני כן שייכות לפורום עצמו ולא לשרשור האוף שזאת לדעתי טרחה לאחרים..אני מאמין שאנשים מסוגלים להבדיל מה מתאים לכתוב בפורום עצמו וחשוב והכרחי ומה יכול להידחק לאוף... לגבי הדעה המטומטמת..צודקת הגזמתי בטיפונת..מה לעשות תהיי את שבוע עם המפקד שלי וגם את תתחילי להגיב בפראות על כל דבר קטן...לעומת זאת בולשיט זאת מילה לגיטימית לכל דבר..יש אפילו משחק קלפים כזה...:)

../images/Emo6.gif

המשחק הזה סתם משחק דפוק.באמת. כאילו, הכל ניחושים גם ככה. המממ, ואני באמת מאמינה כמוך שאנשים מסוגלים להבדיל מה שייך לאוף, ומה שייך להודעה חדשה\ניצלו"ש וזה באמת מה שקורה, אבל לפעמים (עם דגש על לפעמים, והפעם הזו היא גם חלק בה) אנשים שוכחים לעשות את ההבדלה הזו, והגענו למצב של כמה שירשורי אוף באותו העמ', בשביל הנוחיות שירשרתי את כולם לאותו אחד (מה טרחה בלהקליק על העכבר ולחפש את ההודעה המבוקשת קצת?!), אני באמת לא מבינה מה הבעיה, זה עובד בחצי תפוז, ובכל הפורומים שאני הייתי בהם עד היום. הפורום יותר מסודר, וידוע שכל מה שלא קשור לפורום הולך לשם.

eladi88

New member
חחחחחחחחח

הרגת אותי "תאר לעצמך שטל היה פותח הודעה חדשה על הדימום שלו (?!)" את עושה עבודה מצוינת שיר...אל תתרגשי יותר מידי מקצת ביקורת בונה

PuRple winter

New member
חס וחלילה לא אמרתי כלום...

לגבי זה שאת עושה עבודה לא מצויינת...אני חושב שאם זה היה פורום ללא ניהול טוב או שמדבר על יותר מדי שטויות אני ועוד חצי מהאנשים לא היו נמצאים כאן...זאת לא הייתה ביקורת על ניהול הפורום עצמו או על הפורום עצמו אלא תגובה ישירה להודעת "שלטון הפחד" שלך בתחילת העמוד...וב"מנהלת דגולה" לא התכוונתי לזלזל זה היה יותר כמו לגלוג כללי על רוב הפורומים בארץ בהם מתייחסים למנהל הפורום כאל איזה אל או משו כזה...סתם דבר שמשעשע אותי...

eladi88

New member
חחחחחחח רגע רגע רגע

מי מתייחס אליה כאילו היא אל?? חחחחחחחח היא בסה"כ באר שבעית!!
ובקשר למנהלת השניה...היא בסה"כ ראשל"צית....שזה עוד יותר גרוע...אבל נעזוב את זה עכשיו

talba3

New member
חחחח תיזהר אלעד אני עוד יעשה את זה

ואני ישחד את שיר שזה ישאר בלמעלה תמידד!!! בררהההרהרההה.. ובקשר לצבעים אני נאלץ להסכים הפעם עם הירוק!

talba3

New member
חחח אני ישרשר על הדם בפה!

וואי נראה לי אתה היחידי שלא מבין אותי

eladi88

New member
אה טוב

ונראה לי שאתה היחידי בכל הפורום הזה שלא יודע לשרשר!!! גם בהודעה הזאת שלך!!!

למעלה