ההודעה לא תימחק, ממש לא.
יש לך את הזכות להגיד מה שאתה רוצה.. רק חבל שהשתמשת במילים כמו בולשיט, ו"אחד הדברים היותר מטומטמים", כי בעיניי זה לא. לא יודעת על מה אתה גדלת, אבל אותי חינכו שדעה של אחר היא אף פעם לא מטומטמת, גם היא נוגדת לדעתי. זה היה א'. ב. אני לא מתיימרת להיות דגולה, או דיקטטורית. הפורום הזה שלי בדיוק כמו שהוא שלכם, ובעצם שייך לכולנו, ומעצם היותנו קהילה מסוימת, אנחנו כן מדברים על דברים שלא קשורים לנושא הפורום ואני לגמרי בעד (ואתה יכול לראות את זה בזה שתיפתח שם למטה את שרשור האוף ותראה שגמאני משתתפת בו), אבל לפעמים זה כבר עובר את הגבול. תפתח את האוף של הסופ"ש. תראה כמה הודעות שלא קשורות לבית הבובות כתובות שם, אם כל אחד היה פותח את ההודעה שלו סתם ככה היה פה בלאגן עצום. מה שקרה זה שהיו באותו עמ' יותר מ-3 שרשורי אוף בערך, שהם שרשורים פרטיים ואישיים שלנו, ושרשורים עם שאלות\פינות\דיונים למיניהם נדחקו לעמ' הבאים, וחבל. אבל כמו שאמרת, "אנחנו גם בני אדם שיכולים למצוא עוד נושאים משותפים לשתף לדבר לצחוק ולפחד איתם ועליהם" ולכן קיים השרשור אוף. בדיוק בשביל הדברים האלו. כל עניין ההודעות אוף שימחקו אם לא יפורסמו בתוך השרשור הוא סה"כ על מנת ליצור אווירה מסודרת בפורום, ועם כל הכבוד- גם בשבילי חיים קלים יותר. שלא ישתמע מכך שזו טרחה בשבילי לנהל את הפורום, להפך. אני מאוד נהנית ונקשרתי פה לאנשיםואני אוהבת את הפורום הזה המוןןן, אבל גם לי יש חיים, ואני לא צריכה להגיע למחשב לשרשר הודעות כל חצי שעה. חאלאס, אני מדברת לאנשים בוגרים שאני יודעת שיבינו את הצורך בפורום מסודר (ולכן גם נוצר שרשור "שאלה קטנה") וכבר ביקשתי כמה פעמים לשרשר ולא לעשות בלאגן. לא עובד? זה יתחיל במחיקות. שרשורי אוף הם בשביל דברים שלא קשורים ללהקה באופן ישיר, ועם כל הכבוד, ובאמת מעניין אותי מה קורה לאנשי הפורום בחיים (כי אני מאווווד אוהבתותכם
),תאר לעצמך שטל היה פותח הודעה חדהש על הדימום שלו (?!), ואני על פיטר, ולירון על המחשב, ונופר עם השאלות ההזויות שלו, ומעין על הצ'אט, ודני מחו"ל. היה פה בלאגן עצום, וזה בעצם מה שקרה. בנימה אופטימית זו, שיהיה לכם סופ"ש מדהים