הודעה מפורום FR שקשורה גם לכם

giladz

New member
הודעה מפורום FR שקשורה גם לכם

אני יותר רוכב FR מאשר XC אבל מדי פעם ביוחד כדי לרכב עם חברים רוכב מידי פעם XC (עם השנטי) וגם בניתי עכשיו אופנים שמתאימות גם לרכיבת XC . קומם אותי לקרוא את פרוטוקול ישיבת איגוד האופנים. הרגשתי שמזלזלים בי כרוכב אופנים שלא רוכב כביש. אני חושב שכדאי לכולם לקרוא את פרוטקול הישיבה ולהסיק לבד את המסקנות ללא הפניה לנקודות שלי מפריעות. וגם מצורף קישור לשאלה שנשאלה בפורום FR . ולהרשטיק מה התקציב שאתה מקבל לפעילות עממית ? והשאלה שנשאלת האם להרשם לאיגוד בפניתו אלינו להירשם (בפורום אופנים)? גלעד

shl17

New member
למה זה ככ חשוב

אני רוכב כ10 שנים ומעולם לא התעורר אצלי הצורך להתאגד(אותו כנל בשאר התחומים שאני עוסק בהם) בכל איגוד יהיו אלו המשפיעים לכיוון האינטרס שלהם וזה טבעי אבל לא חובה לכל אחד

timon1

New member
מסכים עם שלמה ב97%

ה3% הנותרים הם הפרש של 6 שנים בזמן האוכף לטובתו של שלמה

Eyal Hershtik

New member
תקציב האיגוד ....

הי גלעד , התקציב של האיגוד נוסח באופן פורמלי אופן בו הוא מחוייב על מנת להציגו למשרד רואי החשבון . העניין בתכל'ס הוא שונה מאד ואסביר לכם את מה שהוסבר לכל מי שנכח בישיבה : האיגוד מתחלק לשתי חטיבות עיקריות כביש והרים , ובשנה הקרובה הוא הולך להפיק 20 תחרויות בשטח , ולפחות 10 תחרויות בכביש. (שים לב למספר התחרויות בשטח לעומת הכביש ) . רוב תחרויות השטח ממומנות ע"י מועצות אזוריות וגופים אחרים ועל כן התקציב לתחרויות אלו אינו מופיע בתקציב האיגוד . לעומת זאת - השנה הולך להצטרף ספונסר גדול ששם את כספו אך ורק על תחרויות כביש והוא בשונה מהמועצות והגופים האחרים נותן את כספו לאיגוד על מנת שהאיגוד יפיק את הכל מ-א' ועד ת' ולכן הפער כביכול שנראה לעין בתקציב. אם נמדוד את הפעילות לפי מספר האירועים אזי ענף השטח מוביל וזאת מכיוון שענף תחרויות הכביש עדיין בחיתוליו והאיגוד מושך אותו למעלה . מה התקציב לפעילות עממית
אז כפי שיכולת לראות התקציב הרשום הוא 30000 וגם במקרה הזה זה לא הכל מכיוון שרוב הפעילות שלי נעשית בעזרת גופים גדולים (קק"ל , רשות הטבע והגנים ,עיריות ומועצות ועוד....) וזה שוב כסף שלא מגיע אלינו ישירות אלא אנחנו יוזמים , אנחנו עושים וחברי האיגוד מקבלים הטבה משמעותית . בקשר לענף הפרי-רייד : אם תסתכל בסעיפים למטה למטה צויין כי על האיגוד לתת מענה לצרכים חדשים ובהם פרי-רייד . כרגע אין אף חבר בהנהלה אשר רוכב פרי-רייד ואני כאן מפנה את הפנייה דווקא אליך ולחבריך - בואו הצטרפו לעשייה ואני בטוח כי המשאבים ימצאו, אם יהיה מישהו שיקח על עצמו את הנושא ענף הפרי-רייד יקפוץ קדימה בכמה דרגות ! קח אותי כדוגמא : אחרי הרבה הרבה זמן בו חשבתי על כך שאין מענה באיגוד לפעילות עממית הצטרפתי לאיגוד על מנת לשנות דברים ולהזיז . אם בשנה שעברה תקציב הפעילות העממית היה 0 ש"ח והיום לאחר כמה פעולות תקציבו קפץ ל-30000 אז אנחנו בכוון הנכון ובקרוב אני מתכוון לעשות קצת דברים חדשים , קצת דברים שיתנו תמורה לכל חבר ... האם כדאי להצטרף לאיגוד
כיום האיגוד מונה 700 חברים שרובם תחרותיים ושים לב כמה דברים הוא מפיק ועושה (קרוב ל-35 תחרויות בשנה ) והכל לטובתם ולי באופן אישי נראה שהם מאד מרוצים מתיפקודו של האיגוד . אם מחר נקום ליום בו יהיו 4000 רוכבים עממיים ויותר באיגוד אז אנחנו נקום ליום חדש בו יהיה צורך לתת מענה לכל אותם רוכבים ויהיו פעילויות חדשות שעוד לא נראו במחוזותינו . תחשוב על פארק לאופניים , תחשוב על סדנאות מיוחדות , תחשוב על טיול חוצה ישראל בשטח , תחשוב על הדרכות טכניות מהטובים ברוכבים במסלולי התחרויות מיד לאחר תחרות כלשהי , תחשוב על סופי שבוע עמוסים באופניים במצפה רמון אן בכל אזור אחר ויש עוד המון ..... המחיר כיום להצטרפות לאיגוד במסלול העממי הוא סמלי ביותר (50 ש"ח) וכל מי שיצטרף לאיגוד בשנה הקרובה יוכיח (והמספרים יגידו) שאנחנו כאן , שאנחנו רוצים להזיז ענינים ואנחנו רוצים שאכן הם יתחילו לזוז . ותאמין לי הרבה יותר קל לפנות לכל גוף גדול בזה שיש לך 4000 רוכבים ולא 1000 ותאר לך שגוף גדול יתחיל לאמץ גם את ענף השטח . מקווה שהבנתם אותי .... אייל הרשטיק

giladz

New member
שלום איל

לסקרנות אישית מי הספונסר הגדול ? מישהו שמשקיע כך מכספו באופנים ראוי שהוא יקבל חשיפה ופרסום. ואני שמח שאתה משפיע מבפנים.וזה ללא ספק הכיוון הנכון. אני חושב שרצוי שכל אחד יקרא את הפרוטוקול ויחליט לבד מה דעתו. לפחות אלה שחושבים להיות חברי איגוד (כמוני). גלעד

Eyal Hershtik

New member
אל דאגה גלעד ....

הספונסר הגדול יפורסם בר"ש גלי (ככה כותבים? ) בקרוב לאחר שהפרטים האחרונים יסוכמו .... אייל

50 ש"ח זה ../images/Emo26.gif../images/Emo21.gif

2 מנות שוורמה בלאפה עם בקבוק שתיה אחד - היום קניתי וגם קיבלתי 4 ש"ח עודף. אז נגיד שלא בא לכם להיות מאוגדים ונגיד שאתם חושבים שבאיגוד יושבים אנשים שמבזבזים את הכסף למטרות שלא תמיד נראות לכם. אבל באיזהו מקום (קטן קטן כזה) יש לאיגוד יד בקידום ספורט הרכיבה בארץ את זה לא תוכלו להכחיש. אז בשביל לתת צ'אנס לאנשים הטובים שמנסים לקדם פה משהו ותורמים לכלל על חשבון זמנם החופשי אתם לא תוותרו במשך שנה תמימה על 2 שווארמה בלאפה עם שתיה אחת ? ולא תקבלו עודף....

timon1

New member
לא מוותר אפילו על שווארמה אחת!!!

מה קרה מה, יומיים בשנה אני צריך ללכת לישון רעב [וביום אחד גם צמא]??? תן סיבה, למה אתה לא נותן סיבה?!?

Ronen B

New member
זה שאתה ער בשעות כאלה...

זה בגלל שאתה עדיין מתאמן לתחרות המתכונים מחר בבוקר?

timon1

New member
למעשה אני אפילו לא מגיע

אבל הייתי לוקח אותה בהליכה...

ido mazor

New member
טימון הדוגמא עם השווארמה לא בשבילך

יודעים, יודעים שקשה לך בלי בשר. מבינים, קיבוצניק ארגנטינאי, אין מה לעשות. חוץ מזה שחשבתי ששתי שווארמות זה בקושי ארוחת בקר אחת בשבילך.

timon1

New member
מה סגרנו כבר על חשיבה יזומה מצדך???

אני פשוט לא מצליח להבין איך חיי ישתנו בכל הנוגע לרכיבה אם אתן 50 ש"ח לאיגוד, אני הרי לא מתחרה רק מטייל, בקושי הולך לרכיבות שאני מוזמן אליהן מפאת בעיות תקציב ולאלה שאני כן מגיע אני נהנה בדיוק מהחברה אותה הייתי מצפה למצוא ברכיבה. מאידך גיסא, אם היה איגוד עממי לחוד שאותו מנהל בנאדם שאני מכיר וסומך עליו ויודע שהוא יפעל רק למעני ולמען שכמותי, [הנה עידו, הרמתי לך להנחתה ואני גם אעלה לחסימה...] כלומר חפצי הטיולים שביננו, או אז הייתי שוקל בחיוב להצטרף לאיגוד עממי שכזה. אתה יודע מה, יש לי את ההרגשה משום מה שאיגוד כזה, אם יוקם, יהיה לו לובי פי כמה יותר גדול מלאיגוד הנוכחי וכולם יהיו שמחים עד עצם היום ההוא...

Eyal Hershtik

New member
מחשבה יפה טימון , אבל בוא ....

נפתח את זה : מה אתה היית רוצה שה "איגוד העממי" שיקום יעשה למענך? (ואני לא ציני התשובה באמת חשובה לי) . בכדי שתשקיע לשנה סכום השווה לספל קפה ועוגה .... אייל

timon1

New member
אם אתה כבר שואל אז:

1. טיולים וכל פעילות אופניים לא תחרותית. 2. לא יודע אם עברה בראשך המחשבה אבל לדעתי צריכות להיות הסעות לטיולים, כאלו מדויקות שיאספו אנשים מהבית ויחזירו אותם, זה אולי ייקר את עלות הטיול עצמו אבל יצמצם בהרבה את העלות הכוללת של היום [אני למשל שילמתי לכל אירוע שהגעתי אליו עוד איזה 100 ש"ח לדלק וזה לפני קבועות יחסי]. 3. סיום רכיבה בדרך הכי עממית שאפשר=מנגל [או ברביקיו ל"צפונים"
]. 4. טיולים רב יומיים עם לינה בשטח. 5. אם לא היה ברור מסעיף 1, כוונתי להתארגנות נפרדת לחלוטין מהאיגוד שלא יהיה ביניהם אף קשר באופן מוחלט כי אם אדע שיש קשר בין השניים אבטל מיידית את דמי החבר שלי. זהו, זה פחות או יותר מבחינתי, אם אי פעם יהיו לך שאלות תרגיש חופשי להתקשר, ביי.

natyh

New member
גדי תזמין אותי למנה שווארמה

ואח"כ אוסיף 20 ש"ח ואזכה לממש את חלומי , ולהיות חבר איגוד . האם באמת בעבור מנה שווארמה תמנע ממני את התענוג ... ואני בטוח שיהיו רבים שיחשבו כמוני . השתיה עלי נתי

בכתה ה למדתי הבנת הנקרא ../images/Emo26.gif

ומאז אני משתדל להבין מה שאני קורא - אבל מצטער מאד - אני לא יורד לסוף דעתך ..... אתה רעב לשווארמה ואין עליך 20 ש"ח ? אתה צימחוני ? אתה מתנגד לאיגוד האופניים וחושב שזה איגוד מיותר ? ???????????????????????????????????????????????????????

natyh

New member
הבנת הנקרא

לעניין עצמו בלי קשר לצמחונות או לבשר : יש לאיגוד מספר בעיות , שלא כאן המקום והזמן לפרטם . ומאחר והסכום באמת לא משמעותי מסתבר שרב הרוכבים ואני ביניהם אינם נותנים אימון באיגוד ובמטרותיו, ולכן הם מצביעים ברגליים. ולדעתי מצוין להתאגד , בתנאי שאתה מאמין בהנהלה , ובמטרות . וכאן לא זה המצב . כך שאפילו והחבירות באיגוד תהיה עשרה שקלים או חינם , במצב הנוכחי אעדיף שלא להיות חבר באיגוד. עם כל הכבוד . נתי

למעלה