הודעה מפורום FR שקשורה גם לכם

bazzik

New member
יפה הרשטיק

יפה דיברת והסברת גם אני נכחתי שם. ןהעיקר לעשות , לא חשוב מה . עממי , תחרותי , הרים או כביש. סך הכל כולנו באותו עניין . צריך להצטרף לאגוד בלי חשבונות קטנים של מי קבל יותר וממי. לא מצא חן בעיני ההתחשבנות הקטנה של כמה מרוכבי ההרים לגבי כמה מקבלים הכבישאים. ממש לא לעניין. הרבה רוכבי הרים שולחים רגלם בפלטות הגדולות . אין מה לעשות - כשר גופני ורכיבה מסודרת זה רק על כביש. יישר כוחך

yasigal

New member
הרשטיק-כל הכבוד על המוטיבציה ועל כך

שהאיגוד מצא איש כמוך שמגיע מהשטח ומהעם..כדי לארגן את הפעילויות האלה.. ההישג יפה מאוד והאופטימיות שלך ממש מקסימה.. במקום לראות את החצי כוס הריקה..רק 30000 אתה רואה את החצי המלאה -היה 0 ועכשיו קפצנו מדרגה..זו הדרך. אנשים הרואים תמיד את החצי הריקה לא יצליחו לעשות דברים, כיוון שהם תקועים במה שאין להם.. וזו גישה כבר נהדרת. אני בטוחה שהאיגוד יעשה קפיצה אחת קדימה בתחום הפעילות העממית ולפי התכנונים עליהם שמעתי ועוד יבואו לביטוי אני בטוחה שנראה בעתיד איגוד שמקורב לרוכבים העממיים.. מה שנותר לך זה למצוא איזה ספונסר, כמו זה של הכביש לנושא הפעילות העממית..אה? אולי תחפש אי שם איזה דוד עשיר..כמו במונופול - בכרטיסיות הפרס - דוד עשיר מאמריקה תרם לך ... ש"ח וכמובן שתתרום את זה לפעילות העממית באיגוד נכון? יישר כוח ו..תשמור על הניצוץ בעינייים! ואתה גלעד, זה רעיון טוב אולי באמת תוכל לתת מענה באיגוד לנושא הפרירייד? הרי אתה מארגן תחרויות בתחום המוטור-קרוס ובעל נסיון רב בתחום אז למה לא בעצם.. סיגל

giladz

New member
סיגל רוכבים שני בבוקר ?

ובקשר לפעילות אופנים - התשובה היא לא. כרגע 2 סופי שבוע בחודש תפוסים לי בארגון מרוצי אופנועים. אם אני יעסוק במשהו נוסף אני רק יארגן ולא ארכב. גלעד

למעלה