הודעה מרכזית ויחידה על המשחק:

N י ל ק י

New member
הודעה מרכזית ויחידה על המשחק:

זה פורום הבורר לא פורום משחק הדמויות
זה אני בוטון (b o t o n) שיניתי את הניק
____________________________________ אני מזכיר יש לצרף סצנות או לכתוב מי שנרשם בלי לכתוב
:
- פנוי: דמויות אורחות לפרק הראשון: - שימי אנג'ל - b o t o n - משה ג'יפה - אבא של עידן (הלל) - עידן - liaush - המורה של נדב - אמיר פלדמן הדמויות
- פירושו פנוי: נדב פלדמן - תפוס ע"י mai angel המקורית אבי אסולין (הטחול)
גילה אסולין - linooy אורנה - תפוסה ע"י b o t o n אירנה קובלובה - תפוסה ע"י liaush ניקולה קובלובה - lol280791 פבל קובלובה
לימור גולדמן (קוקי) - תפוסה ע"י linooy מאיה פלדמן - תפוסה ע"י אושRתי נעמי אסולין
רון (הפרסי) חשביאן
עמרם (בולדוג)
עוז אסולין - תפוס ע"י כוסית עם סטייל ענבל אסולין
ברוך אסולין - תפוס ע"י liaush עדנה פלדמן
נירה - תפוסה ע"י אושRתי ________________________________ הודעות *התחילה הרשמה חדשה ואין כזה דבר אבל זאת הייתה הדמות שלי או משהו כזה *יש לחור עד 3 דמויות *יהיה פרק כל יום שלישי (מחר לא יהיה) *לכל דמות יהיה 2 סצנות בכל פרק שרשרו לכאן עכשיו סצנות של הדמות שלכם (עד 2 סצנות) מפרק 1

N י ל ק י

New member
שלי (אני אורנה)

סצנות: 1. השיחה של אורנה ונדב לאחר השיעור נדב פלדמן -mai angel המקורית \ אורנה - b o t o n 2. אורנה כועסת על נדב על מה שעשה לאביו נדב - mai angel המקורית \ אורנה - b o t o n

אושRתי

New member
שלי.

בת הדודה של נדב- מי לא נמשך לבת הדודה הכוסית? קישור לצטנה - http://www.flix.co.il/tapuz/haborer/showVideo.asp?m=1580962 משתתפת איתי - mai angel המקורית. לגבי מאיה- אני זוכרת קצת מהפרק שבו נדב ומאיה מדברים על האימוץ - תזכירו לי במסרים את ההמשך :) וגם כאן mai angel המקורית משתתפת איתי

liaush

New member
../images/Emo42.gifכמה סצנות לבחור?../images/Emo42.gif ההסבר המלא

כמובן שזה תלוי המספר הדמויות שלכן. של שחקן יכול לבחור עד 3 דמויות. אם יש לכם 3 דמויות רצוי לבחור לכל דמות סצנה 1 בשביל לא להעמיס על עצמכם כי ככל שאתם בוחרים יותר סצנות ככה העומס עליכם גובר . אני ממליצה
: לבחור 2 סצנות לכל דמות. כמעט לכל אחד כאן יש 2 דמויות אז תבחרו 2 סצנות לכל דמות. במקרה ואתם עמוסים ולא תוכלו לבצע יותר מ2 סצנות ביום אז תברו סצנה 1 לכל דמות. כמות הסצנות צריכה להיות בין 5/6 סצנות ליום! ובסדר ההתרחשויות לפי הבורר! מאוד חשוב להקפיד על סדר במקרה אם לא מספיקים לבצע את הסצנות ביום אחד אז דוחים את מה שנשאר ליום למחורת. אני לא אתחיל להזכיר שהנוכחית היא חובה כי יש כאן צוות מנצח!
וכל אחד פה יותר אחראי מהשני חח אז אני רק יכולה לאחל לנו בהצלחה!

liaush

New member
הסצנות שלי

סצנה אחד של ברוך הבורר. סצנת הבוררות של ברוך בנושא הסכסוך של האחים קובלובה ושימי אנג'ל ברוך: liaush ניקולה: lol280791 שימי אנג'ל: מילקי פבל?.. דרוש פבל! בקבורה הצ'יצ'נית דרושים: אבי אסולין משה ג'יפה פבל קובלובה קיבולה קובלובה: lol280791 אם לא ימצאו שחקנים לתפקידים האלה אז הסצנה הזו לא תבוצע. והסצנה של אירנה שורפים את בית קובלובה אירנה: liaush עמרם?.. דרוש עמרם!

linooy

New member
../images/Emo105.gifהסצנות שלי גילה+קוקי

1. הסילוק של קוקי מבית הכנסת. 2. הסצנה שגילה מזכירה לבורר שהיה לו רומן לפני 25 שנה ושלא ימעיט בערכו של אבי. ושאלה לN י ל ק י אני משחקת את מיכל בסוף?

N י ל ק י

New member
רוצים להשתתף? כנסו:

דמויות אורחות לפרק הראשון פנויות (כל שבוע יתעדכן לפי הפרק שנעשה): - משה ג'יפה - אבא של עידן (הלל) - המורה של נדב - אמיר פלדמן דמויות אורחות לפרק הראשון תפוסות (כל שבוע יעדכן לפי הפרק שנעשה): N י ל ק י - שימי אנג'ל liaush - המטופל עידן הדמויות הפנויות: אבי אסולין (הטחול) פבל קובלובה נעמי אסולין רון (הפרסי) חשביאן עמרם (בולדוג) ענבל אסולין עדנה פלדמן הדמויות הקבועות התפוסות: נירה - תפוסה ע"י אושRתי נדב פלדמן - תפוס ע"י mai angel המקורית גילה אסולין - linooy אורנה - תפוסה ע"י N י ל ק י אירנה קובלובה - תפוסה ע"י liaush ניקולה קובלובה - lol280791 לימור גולדמן (קוקי) - תפוסה ע"י linooy מאיה פלדמן - תפוסה ע"י אושRתי ברוך אסולין - תפוס ע"י liaush עוז אסולין - תפוס ע"י כוסית עם סטייל רוצים להיות דמות? סתכלו מתחת לאיפה כתוב דמויות פנויות ובחרו לכם דמות וכתבו כאן בהודעה משורשרת את הדמות שתרצו

liaush

New member
חח הבנים בוחרים תפקידים של בנות..

הבנות בוחרות תפקידים של בנים.. תגידו אתם בטוחים בנטיות שלכם ? XDD.. סתם סתם אני צוחקת.. האמת שזה נורא כיף לשחק תפקידים גבריים (מתחברת לצד הגברי שבי)

טוב אני לוקחת דמות אורחת

אבא של עידן סצנות- עידן משתין על הספות החדשות המשתתפים: עידן- liaush אבל של עידן (הלל) אני "כוסית עם סטייל" קישור לסצנה: http://www.flix.co.il/tapuz/haborer/showVideo.asp?m=1566837

liaush

New member
מעולה =] יש לנו כבר סצנה מוכנה

רק שחכת לציין שאת נדב מגלמת -מאי אנג'ל המקורית :)

N י ל ק י

New member
דמויות מעודכן:

דמויות אורחות לפרק הראשון פנויות (כל שבוע יתעדכן לפי הפרק שנעשה): - משה ג'יפה - המורה של נדב - אמיר פלדמן דמויות אורחות לפרק הראשון תפוסות (כל שבוע יעדכן לפי הפרק שנעשה): N י ל ק י - שימי אנג'ל liaush - המטופל עידן כוסית עם סטייל - הלל אבא של נדב הדמויות הפנויות: אבי אסולין (הטחול) פבל קובלובה נעמי אסולין רון (הפרסי) חשביאן עמרם (בולדוג) ענבל אסולין עדנה פלדמן הדמויות הקבועות התפוסות: נירה - תפוסה ע"י אושRתי נדב פלדמן - תפוס ע"י mai angel המקורית גילה אסולין - linooy אורנה - תפוסה ע"י N י ל ק י אירנה קובלובה - תפוסה ע"י liaush ניקולה קובלובה - lol280791 לימור גולדמן (קוקי) - תפוסה ע"י linooy מאיה פלדמן - תפוסה ע"י אושRתי ברוך אסולין - תפוס ע"י liaush עוז אסולין - תפוס ע"י כוסית עם סטייל

N י ל ק י

New member
דמויות ותמונה מעודכן

דמויות אורחות לפרק הראשון פנויות (כל שבוע יתעדכן לפי הפרק שנעשה): - משה ג'יפה - המורה של נדב - אמיר פלדמן דמויות אורחות לפרק הראשון תפוסות (כל שבוע יעדכן לפי הפרק שנעשה): N י ל ק י - שימי אנג'ל liaush - המטופל עידן כוסית עם סטייל - הלל אבא של נדב הדמויות הפנויות: פבל קובלובה נעמי אסולין רון (הפרסי) חשביאן עמרם (בולדוג) ענבל אסולין עדנה פלדמן הדמויות הקבועות התפוסות: נירה - תפוסה ע"י אושRתי נדב פלדמן - תפוס ע"י mai angel המקורית גילה אסולין - linooy אורנה - תפוסה ע"י N י ל ק י אירנה קובלובה - תפוסה ע"י liaush ניקולה קובלובה - lol280791 לימור גולדמן (קוקי) - תפוסה ע"י linooy מאיה פלדמן - תפוסה ע"י אושRתי ברוך אסולין - תפוס ע"י liaush עוז אסולין - תפוס ע"י כוסית עם סטייל אבי אסולין - תפוס ע"י כוסית עם סטייל

אושRתי

New member
*הערה קטנה

מי שנרשם- מומלץ שתציינו אם אתם שומרי שבת ע"מ שהתור שלכם לא יפול על שישבת..

למעלה