הודעה מרכזית ויחידה על המשחק:

N י ל ק י

New member
הודעה ../images/Emo27.gif

על ההערות, השאלות והסצנות אחראית liaush על השחקנים דמויות והשתתפות אחראי N י ל ק י

lol280791

New member
מה אתם משתלטים לה על המשחק?../images/Emo176.gif../images/Emo35.gif

קודם הבטון הזה ועכשיו מילקי ליוש מה קורה פה למה הם משתלטים על המשחק שלך?. בואנה אנשים לא יפה יש עוד משחקים! ליוש תדרשי לשמור זכויות!

N י ל ק י

New member
תשובה:

היא החליטה לבטל את המשחק כי אין לה כוח לדאוג לדמויות כי לא כולם אחראים אז הצעתי לה וסיכמנו כדי שהמשחק לא יתבטל שאני יהיה אחראי לדמויות והיא לשאר וb o t o n זה אני שיניתי כינוי

liaush

New member
חח העיקר שלא ישתלטו לי על הדמויות נכון מילקי?

ובקשר למשחק אני זו שהחלטתי לעזוב.. היה לי נורא קשה לנהל כשסביבי היו אנשים לא רציניים אז פשוט וויתרתי הניהול עבר למילקי אבל אני כמובן נשארת בתמונה
. מישהו הרי צריך להדריך אותו חח

lol280791

New member
הסצנה שלי

אני אקח את הסצנה שקוברים את משה ג'יפה סצנה יפה רק שצריך מישהו שישחק את פבל ואת משה ג'יפה

זה ממש לא בסדר, אני הייתי אמורה להיות אורנה,

פשוט הגיע לי החדר החדש שלי והייתי בלי מחשב כמה ימים ולא יכולתי להודיע, ככה לוקחים תפקיד? בלי לשלוח מסר או משהו שיש הרשמה חוזרת? עזבו, הלכתי.

liaush

New member
מבינה אותך ../images/Emo45.gif

אבל מבינה גם אותו.. מאיפה הוא אמור לדעת שפרשת? מהרגע שנרשמת למשחק פחות או יותר נעלמת מהפורום מאיפה יכולנו לדעת שהלא היה לך מחשב. פעם רדפנו אחרי אנשים שישתתפו במשחק.. פעם הייתי שולחת מסרים בכמויות רק בשביל שלא יבריזו מהסצנות שלהם ולמרות זאת היו מבריזים ובמשחק החדש אין רדיפה!. אין הזכרות! אתה מספיק אחראי בשביל להירשם? תהיה מספיק אחראי גם להתעדכן לבד וכמובן להגיע למשחק. וחוץ מזה איך הוא יכול היה לשלוח הודעה במסר אם לא היה לך מחשב?. אז לא היית עונה וזה גם היה נחשב לפרישה אבל במקרה והייתה לך גישה למחשב אחר של חבר או חברה וזה היה מספיק חשוב לך היית שולחת מסר בעצמך. אבל יש מספיק דמויות שוות שפנויות תמיד תוכלי לקחת דמות אחרת.

כמו שכתבתי כבר, למרות שלא היה לי מחשב נכנסתי

מדי פעם לפורום יהודה לוי כי אדומה שם וחשוב לי להיות פעילה, אבל לא היה לי את כל הרשימה של המועדפים שלי כדי שאני אזכור את כל הפורומים שאני כותבת בהם.. אם הייתם שולחים מסר הייתי רואה אותו ונכנסת להרשם מחדש לדמות.. לא משנה- הלכתי מכאן =]

אושRתי

New member
תתחדשי על החדר.

כמו שליה אמרה,אנחנו לא אמורים לדעת. מקווה שN י ל ק י יהיה נחמד ויחזיר לך את הדמות :)

N י ל ק י

New member
אני עכשיו מתמיד לא אפנה לך את הדמות...

דיפדפתי בפורומים ונכנסתי לפורום יהודה לוי ולהפתעתי גיליתי שבשבוע האחרון הניק שלך היה פעיל שם בכל ימות השבוע

N י ל ק י

New member
ובכלל כל מי ששיחק בהרשמה הקודמת...

תחשבו שמשחק הקודם נסגר ופתחתי משחק חדש בלי קשר וזה לא משנה איזה דמות הייתם יש הרשמה חדשה ואם מוזמנים להיות דמות אחרת

בפורום יהודה לוי אני אדומה, אז אני צריכה

להיכנס כמעט כל יום כדי להגיב, אז גם כשלא היה לי מחשב, הלכתי לחברה וביקשתי ממנה את המחשב שלה לכמה דקות.. אין לי שם את המועדפים שאלי שאני יכולה לזכור להיכנס לכל הפורומים שאני כותבת בהם, אבל עזבו, לא משנה. תשכחו שהייתי פה.

N י ל ק י

New member
אם זה היה חשוב לך היית נותנת

לחברה שלך לחכות עוד 2 דקות ולראות מה קורה עם המשחק אז אני לא יכול לקחת ברצינות מה שאת אומרת אם את לא לקחת את המשחק ברצינות וחוץ מזה התחלנו הרשמה חדשה!!!

liaush

New member
../images/Emo140.gifבחירת הזמנים של הסצנות../images/Emo140.gif

אז ככה. פעם שעברה כתבתי סצנות וזמנים מסויימים שלא התאימו למשתתפים ועכשיו בשביל לעשות סדר בזמנים של הסצנות כל אחד יבחר בערך 3-4 ימים שבהם הוא יכול ורצוי לציין בוקר, ערב, או צהוריים. אם תבחרו נגיד 3 ימים שאתם פנויים לפחות לחצי יום. מתוך 3 הימים האלה אני אבחר יום 1 מתוך השלושה שבחרתם וכך יהיה אפשר לקבוע יום מסויים שבו נבצע את הסצנות. רצוי לבחור את היום שאתם הכי בטוחים שתהיו על המחשב לפחות לרבע יום. וכמובן חייב לציין אם זה בבוקר, בצהוריים או בערב. להתחיל לשרשר ימים =]!

liaush

New member
../images/Emo82.gifוהזדמנים שלי

יום שבת. בכל השעות בוקר, צהריים, ערב. שבת מאוד מאוד מתאים לי
יום שני, חמישי, צהוריים בלבד!. ויום שישי משעה 4 בערך ועד סוף היום.

N י ל ק י

New member
שלישי צהריים וערב או שני

צהריים וערב או שישי צהריים וערב או כל שבת

linooy

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo82.gifהזמנים שלי

יום ראשון שני שלישי וחמישי אין לי בעיה בצהריים... יום שלישי זה היום הכי טוב אממ... משעה 12:00.. ולא יום שישי ולא שבת..

למעלה