הודעה ראשונה שלי! סרינה בחוץ!!

אין כזה דבר שביזות יום א!

זו המצאה של כמה חימושניקים מגעילים. אין אחד ששמח לקום בבוקר יום א. אל תתיחסי לעובדה שאת חוזרת לצבא. תחשבי שאת מתחילה עוד יום חדש בדרך הארוכה לשחרור.
לחשוב אופטימי! אדר מורג

hillly377

New member
אבל אני בביאוס...

אני לא יודעת אם יש או אין אבל רק המחשבה שפעם הבאה שאני אהיה בבית תהיה עוד שבועיים או במקרה הטוב שבוע יכולה לגרום לי לבכות...

אלון222

New member
הילי.התגעגעתי.אומרים מאיולי,אורן.

הי הילי.קודם כל סליחה על חוסר המעורבות שלי בנושאי טירונות כי להזכירכם עשיתי את זה לפני 20 שנה (כמו בלגעת באושר...). דבר שני חברה תתחילו ללמוד את יסודות הטניס הישראלי.ציפי אובזילר היא אחת מהן.היא הגיעה ל-140 בעולם לפני שנתיים הרבה לפני הראל לוי.אבל היא בת 28 וכבר בעצם פרשה אך הפטריוטיות שלה מביאה אותה לחזור לכושר כל שנה לפני הפדרציה. התלבטתי את מי לאהוד מאיולי או טסטוד.אני אוהב את שתיהן.אבל רציתי יתר את טסטוד גם כי איווה ניצחה את אנה וגם כי טסטוד בת ה-29 קרובה לטופ 10. ואני מת שתעיף משם את מאורסמו. אגב שדרן היורוספורט ששידר את המשחק ציין את ניצחונה הקשה של מאיולי על הכוכבת העולה סמשנובה מישראל. פטי שניידר היא שחקנית שהיתה 9 בעולם כשכולכם הייתם ביסודי.היא עשתה את זה בגיל 19.גם מאיולי היתה 4 בעולם ב-1997. יהיה משחק מאוד מעניין ופתוח.לשניידר מגיע בגלל כל הדרך. אני שמח שסרינה וקפריאטי עפו כי צריך ענין!

למעלה