הודעה רשמית על מה שכבר כולם

הודעה רשמית על מה שכבר כולם../images/Emo66.gif

יודעים: מוניקה סקס במופע אחרון... בינתיים ביום שישי הקרוב תערוך להקת מוניקה סקס הופעה רשמית אחרונה לסיבוב ההופעות "חיות מחמד". הלהקה החליטה לקחת פסק זמן מהופעות, עד להודעה חדשה. יהלי סובול מבהיר שלא מדובר, חלילה, בפירוק, אלא בהפסקה לצורך צבירת אנרגיות מחודשות. כרגע, כל אחד מהחברים עסוק בפרויקטים מחוץ ללהקה: סובול עצמו מנגן עם אביב מארק (לשעבר איש סאבווי סאקרס), ועסק בתרגום שני ספרים; פיטר רוט עובד על אלבום סולו, ולוקח חלק בפרוייקט החדש של אריק אינשטיין הקורם עכשיו עור וצלילים באולפן של יזהר אשדות; שחר אבן צור יוציא בשישי הקרוב, יום ההופעה, את אלבום הסולו שלו; אלדד גואטה מנגן עם ג’נגו ועבד על אלבום הבכורה של בני בשן. בהופעה ביום שישי, שתהיה ארוכה מתמיד, מובטח חומר רב שלא יצא באלבומים, חידושים לשירים ידועים וייתכן שגם חומר מהתקופה שחברי הלהקה שהו בניו יורק, אותו טרם ניגנו בישראל. כיאה להופעה חגיגית, יארח כל חבר אמן שהוא בחר: סובול מביא את מארק, רוט מביא את חברו לזבובים מאור כהן, אבן צור מביא את שלומי ברכה, שעבד איתו על האלבום החדש, וגואטה מביא אמן נוסף, שזהותו נשמרת כרגע בסוד. המופע יועבר בשידור ישיר ברדיו תל אביב. מומה

שנישחם

New member
אני הולכת...

זה כמעט בטוח... אבל אין לי כ"כ איך להגיע... טוב, נסתדר כבר... בכל מקרה, אני מקווה שהפעם אני יבוא להגיד שלום:) (אם אני יזהה מישהו..)

bubaale

New member
:/../images/Emo80.gif

אני פשוט חייבת להגיע לשם איכשהו. אבל אין לי עם מי...
בעע. אני רציני בדיכאון בגלל זה.

bubaale

New member
כן, אבל...../images/Emo19.gif

אף פעם לא פגשתי אתכם, ואני בטח ארגיש מוזר... אוחח, אם אני לא אצליח לסנג'ר איזו חברה שאוהבת אותם (אבל מי, לעזאזל?? אני פשוט לא בוחרת חברים כמו שצריך...
), אני פשוט אצטרך לא ללכת. וזה יהיה חתיכת פספוס רציני בשבילי...

fushi e

New member
תראי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

עוד לא פגשת אותנו והכל אבל לא עדיף לך ללכת וליהיות איתנו ולהכיר אותנו מאשר לפספס את ההופעה?
בכל זאת.. הופעה אחרונה

bubaale

New member
בלע ../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

יאפ, אבל אם אני לא אסתדר אתכם (לא שאני רואה למה שזה יקרה, אבל הכל אפשרי...), זה הולך להרוס לי את כל ההופעה. ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה...
ממידע שהגיע אליי זה עתה, יש מצב שאני אצליח לסנג'ר מישהו... מקווה לטוב. אבל עדיין- בלע...

fushi e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

נו באמתת אנחנו לא נאכל אותך!!

ששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אפרת../images/Emo168.gif

שלא תעזי אפילו לרמוז על החבר לשעבר ש... אהמ...

fushi e

New member
ה-שלום זה יעני פאנקייק?../images/Emo95.gif

בחתימה שלך הכוונה:)

fushi e

New member
חחח../images/Emo24.gif

כזה אתה בטח אומר יש!!!!סוף סוף מישהו בא!!!
שמייחהההה שאתה בא נשמההההה (די אני לא פריחה
)

חחחח יופי יופי../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

בלעעע אין לי עם מי להיות, אז אני שמח

למעלה