מבחינתי אין בעיה בכלל!! אבל-הורים זונות!!
D DrKasperrrr New member 19/8/03 #27 אני מרביץ לעצמי. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif (((((((((((( איזה חראאאאאאאא אני כבר הייתי בטוח שאני שםםם התלהבתי לכל העולם שאני הולךךךך ובסוף אני לא.
אני מרביץ לעצמי. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif (((((((((((( איזה חראאאאאאאא אני כבר הייתי בטוח שאני שםםם התלהבתי לכל העולם שאני הולךךךך ובסוף אני לא.
F fushi e New member 19/8/03 #35 מדוע?מדוע?מדוע?../images/Emo95.gif אתה לא מעדיף הופעה אחרונה על כינרת? כירנת יש כל הזמן
D DrKasperrrr New member 19/8/03 #37 אז זהו שאין כינרת כל הזמן..../images/Emo28.gif אצלי לפחות. זה מאורע נורא חשוב:]:[ זה כאילו אם זה בכלל יוצא ומזמינים אותנו פעם בכמה שנים ואנשים שאני לא רואה שנים והכל:\
אז זהו שאין כינרת כל הזמן..../images/Emo28.gif אצלי לפחות. זה מאורע נורא חשוב:]:[ זה כאילו אם זה בכלל יוצא ומזמינים אותנו פעם בכמה שנים ואנשים שאני לא רואה שנים והכל:\
ר רותמיקה New member 19/8/03 #38 ופה הטעות שלך!!../images/Emo29.gif הכינרת תיגמר בערך עוד שבוע אממ זיו!! אני גם יהיה בכנרת ימים רביעי חמישי- חוף לבנון... באיזה חוץ אתה תיהיה?
ופה הטעות שלך!!../images/Emo29.gif הכינרת תיגמר בערך עוד שבוע אממ זיו!! אני גם יהיה בכנרת ימים רביעי חמישי- חוף לבנון... באיזה חוץ אתה תיהיה?
ד דגה ענוגה New member 19/8/03 #40 יאאאא האאאאאאא ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif יכול להיות שאני באה בסוף אבל רק יכול להיות... תחזיקו לי אצבעות בנתיים ועד יום רביעי תהיה תשובה סופית
יאאאא האאאאאאא ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif יכול להיות שאני באה בסוף אבל רק יכול להיות... תחזיקו לי אצבעות בנתיים ועד יום רביעי תהיה תשובה סופית
ד דגה ענוגה New member 19/8/03 #46 חח אפרת יא מצ'וגעת ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif נראה לי שאני באה באה באה... זיו אתה לא בא בטוח? מעיין אנחנו נוסעות יחד!
חח אפרת יא מצ'וגעת ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif נראה לי שאני באה באה באה... זיו אתה לא בא בטוח? מעיין אנחנו נוסעות יחד!
L l i f a g i r l New member 19/8/03 #51 דנלהההה גם אני בסוף לא בטוח באה.... 50 אחוז שכן 50אחוז שלא... אם אני באה אז ברור שניסע ביחד
F fushi e New member 19/8/03 #52 מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif מה נסגר אתכם? כולם פתאום לא בטוח באים? איזה עצב
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif מה נסגר אתכם? כולם פתאום לא בטוח באים? איזה עצב
D DrKasperrrr New member 19/8/03 #53 אני בפאקינגגגג מתח ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif בשעה האחרונה הייתי אמור כל חמש דקות בחמש דקות הבאות לדעת אם אני בא או לא ותמיד משהו אחר נדפק והטלפון צריך לצלצל כל רגע ולהודיע לי אם אני בהופעה, או בכינרת.
אני בפאקינגגגג מתח ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif בשעה האחרונה הייתי אמור כל חמש דקות בחמש דקות הבאות לדעת אם אני בא או לא ותמיד משהו אחר נדפק והטלפון צריך לצלצל כל רגע ולהודיע לי אם אני בהופעה, או בכינרת.
B Bean1 New member 19/8/03 #55 זיו תגיד לי מה קורה בסוף ../images/Emo110.gif אם אתה בא או לא.. כי כנראה שאני באה ואם כן אז נסע ביחד או משהו. קיצר דבר איתי (זאת דנה, אני ממחשב של חברה...)
זיו תגיד לי מה קורה בסוף ../images/Emo110.gif אם אתה בא או לא.. כי כנראה שאני באה ואם כן אז נסע ביחד או משהו. קיצר דבר איתי (זאת דנה, אני ממחשב של חברה...)
M MiStEr G u I t A r New member 19/8/03 #54 כןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif
L l i f a g i r l New member 20/8/03 #58 אל תכעסו ../images/Emo7.gif../images/Emo18.gif זה לא תלוי בי....אני כועסת על עצמי ועצובה אבל פשוט....יש משו שמפריע שאני לא אוכל להגיע,ליתר דיוק כנראה לא יוכל להגיע זה עושד לא בטוח
אל תכעסו ../images/Emo7.gif../images/Emo18.gif זה לא תלוי בי....אני כועסת על עצמי ועצובה אבל פשוט....יש משו שמפריע שאני לא אוכל להגיע,ליתר דיוק כנראה לא יוכל להגיע זה עושד לא בטוח