הודעה ר-ק לבנות

אצלי זה באמת היה מוצא אחרון

אחרי שלקחתי כל תרופה אפשרית כמעט לאקנה וכלום לא עזר, ורק נוצרו נזקים. בדיעבד התברר שהרופא לא טרח לבדוק כלום - כי אם היה בודק כמו שבדקו שני הרופאים שהלכתי אליהם אחריו, הוא היה מבין שאין שום סיבה להרעיל אותי עם טיפולים שלא קשורים לבעיה שלי.

כאמור, מי שהחצ'קונים אצלה נובעים מבעיה הורמונלית, הטיפול המתאים הוא גלולות, אבל מי שהחצ'קונים אצלו מגיעים מסיבה אחרת, כמו במקרה שלי שהוא מהסוג הנפוץ - עור פנים בעייתי, ראוקוטן זה הפתרון, ולי חבל מאוד שלא רשמו לי אותה מייד.

בכל מקרה - תרופה נוראית היא לא, היא מעניקה פיתרון לבעיה שהיא נוראית בפני עצמה. כן, במהלך הנטילה יש יובש וצריך לבצע מעקב של בדיקות דם, אבל זה באמת כלום, ואחרי שמסיימים את הטיפול מגלים חיים חדשים.

L i n t u

New member

BillieH

New member
היי

רופאי נשים הרבה פעם נוראיים! אחרי שנה של התחמקות מהנושא, התחלתי ללכת לרופאה פרטית, ד"ר רות גייסט, אומנם עולה כסף (תלוי בקופ"ח, אצלי בכללית מושלם עלה 100) היא מקסימה, מסבירה לך הכל ובסבלנות אין קץ! וידועה כאחת הרופאות נשים הטובות שיש...
אפילו לדעתי כדי ללכת פעם אחת, שתיתן את דעתה ומרשם ואז תוכלי לחדש אצל רופא נשים של הקופה...

spaysi8

New member
אני לוקחת אסטל

וזה מנקה את הפנים לגמרי..
אבל בשבוע הפסקה יש לי מלא כאבי ראש בגלל שזה הגלולות עם הכי הרבה הורמונים בערך :'(

למעלה