time to fly
New member
הודעה שכתבתי כתגובה בפורום אחר
והחלטתי שחבריי פה צריכים לראותה קודם כל ========================================= יש לי בעיה אין לי מטרה או בשביל מה לחיות ממש לא חשבתי שמצאתי אבל נראה לי שאיבדתי אותה ונכון צריך ליצור מטרות כדי להמשיך לחיות צריך להביא אל תודעתך דברים ואני לא יודע מה אני רוצה בדיוק מעצמי פשוט לא יודע הדרך, אווווו הדרך היא כה יפה ואני לא רוצה לאבדה אבל אולי הדרך שלי כרגע זה לאבד אותה כי פה תבוא למידה
אוףףף פעולה, עשייה, מלאכה, אמונה ואהבה, שלמות עצמית, אמונה בעצמי, בניית ביטחון והקניית לקחים שלמדתי בדרך יותר מזה, לא יודע אם ביכולתי לעשות למעני ויש פה המון עבודה ורק עבודה אני יודע שהגעתי לפה, לעולם הזה בשביל ללמוד כי אין לי כלים כלשהם כרגע מקומי מאחור וכדי להגיע למקום בו אני רוצה להיות, אני חייו לחוות רבות אולי רבות מאחרים אבל להשוות, אין מקום כי כל אחד הוא הקובייה ההונגרית שלו המורכבת מכל הקוביות שמרכיבות את עברו ועתידו ולכל אחת סדר משלה אז לי יש את הקובייה שלי ואני צריך לסדר אותה לאט לאט אבל לסדר, לא לתת לה לשכב בצד ולהתערבב חזרה אחורה תוספת חדשה אבל הנה ההודעה הזאת נתנה לי מטרה לעבוד על עצמי מטרה חשובה לא? עכשיו רק צריך למצוא איך שלומי
והחלטתי שחבריי פה צריכים לראותה קודם כל ========================================= יש לי בעיה אין לי מטרה או בשביל מה לחיות ממש לא חשבתי שמצאתי אבל נראה לי שאיבדתי אותה ונכון צריך ליצור מטרות כדי להמשיך לחיות צריך להביא אל תודעתך דברים ואני לא יודע מה אני רוצה בדיוק מעצמי פשוט לא יודע הדרך, אווווו הדרך היא כה יפה ואני לא רוצה לאבדה אבל אולי הדרך שלי כרגע זה לאבד אותה כי פה תבוא למידה