הודעה שנטע מבקשת להעביר לגולשים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
הודעה שנטע מבקשת להעביר לגולשים

בשבוע האחרון הוספנו פונקציה המאפשרת סימון קבוע להודעות שנקראו. הטכנולוגיה בה אנו משתמשים עוררה מספר תקלות בלתי צפויות אצל חלק מהגולשים. אנו פועלים לתיקון הבעיה, אך על מנת להקל על הגולשים באופן מיידי אנו מציעים פתרון זמני: בעמוד הפורום, בראש העמוד, הוספנו קישור המבטל את קיבוע סימון ההודעות שנצפו. אנו יודעים שמדובר בחלק אינטגרלי מהגלישה בפורום, ופועלים למציאת פתרון קבוע שיאפשר את קיבוע הסימון מבלי להביא לבעיות בגלישה. חשוב לציין שלא כל הגולשים נתקלו בבעיות. אנו מתנצלים על אי הנוחות. לנוחיותכם - מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה ואת הפתרון.

magy

New member
הודעה ממני לגולשים ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif

זוכרים את "גבירתי הנאוה" על הבמה? עם שייקה , בומבה, ורבקה רז? או אולי בנוסח השני, עם גדעון שמר? (תמר) "שלמה המלך ושלמי הסנדלר,? עם אילי גורליצקי, רחל אטאס ויונה עטרי? קולנוע שביט (שהיום קרס גגו). "קזבלן" עם יהורם גאון? באלהמברה בתל אביב....??? "מעגל הגיר הקווקזי" עם טופול האגדי כאצדק, זהרירה חריפאי ואריק לביא?? בתיאטרון חיפה. "כנר על הגג", שוב עם טופול, באותו מבנה של קולנוע תמר, עם הבריכה של מים מתוקים למטה... והרבה צל.... לא כמו בבת גלים, שהיו בה מים מלוחים והרבה שמש. תזכירו עוד מחזות....שזרחו מפירחוני..... סרטים, שירים, להקות, או סתם מה שעולה לכם בראש...... גם בדיחות מתקבלות...באהדה.... ואיזי, נא להזמין את ההורים דחוף, היעדרות של שבועיים מצריכה בירור מקיף או פתק מרופא.

זהבוש

New member
איי לייק מייק ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo42.gif

איזה סרט חמוד מאותה תקופה וכמובן להקת בצל ירוק וכל ספרי חסמבה וכמובן
ספרי וסרטי טרזן שפשוט שיגעו את כולנו ואני מכל הסרטים בתור ילדה מתתי על הסרט "סיסי " שראתי אותו בקולנוע נס-ציונה עם גג פתוח חגיגה נהדרת בין השאר את ההצגות שהזכרת שלמה המלך ושלמי הסנדלר, גברתי הנאוה וקזבלן חלף עם הרוח ואלביס כמובן שהיה אהבת חיי כמו טום גונס וקליף ריצרד נייל סדקה ועוד ועוד שודאי אזכר בהמשך.

הכלה וצייד הפרפרים ../images/Emo28.gif

יוסי בנאי וגילה אלמגור, שניהם היו נהדרים. זוכרים את סידרהת הרדיו "משפחת שמחון" ? פופולרית בהיסטריה. הסרט הכי הכי שאני זוכרת היה "סיסי" עם כל ההמשכים, אח"כ פינטזתי ימים על ימים על נסיכים בלונדינים וכחולי עיניים. מישהו זוכר זמר בשם ריקי נלסון? יפיוף אמיתי שנהרג אח"כ בתאונת מטוס. ומישהו זוכר את רדיו רמאללה? רק שם שמענו מוזיקה אמיתית.... אוחח היו ימים..

גל-עמית

New member
אוחחחח...אותם ימים........

"משפחת שמחון" - רודנסקי="יש אוכל?", "הגיע דואר?", "נאווה בבית?" - משהו שאח"כ מזכיר - ארצ´י בנקר....... בלונדים עם עיניים כחולות = זוכרות את טרוי זונהיו..???....."אהבת אפריל"...עם סוזן פלשט... ריקי נלסון = "ריו בראבו" עם ג´ון ווין ודין מרטין...אח"כ - "שבעת המופלאים"...... ההאזנה לרדיו רמאללה - מחזירה אותי לקיצים של שנות הששים....ל"טיילת" (החיפאית, בק.אליעזר....), לבת-גלים בלילה....צמודים לחומה של "חיל הים".........

זהבוש

New member
יפיופים ../images/Emo14.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo20.gif

את מדברת על סיסי ואני נמסה גם היום וכמובן ריקי נלסון היפיוף ואיך לא גימס דיין האגדתי שאני פשוט לא מפסיקה לחשבו עליו לא פעם גם היום, וכשאת כותבת על רדיו רמאללה שהינו מעבירים את התחנות כשההורים לא ידעו ששומעים מוסיקה במקום לעשות שיעורים. וכמובן אנחנו טובעים בנוסטלגיה מקסימה.

גל-עמית

New member
סיפור הפרברים....אלדורדו....

חור בלבנה....כל סרטי אלביס בקולנוע מאי-מאיון בחיפה.... מישהו זוכר את ה"מכלול" - ´אגד"ח´ ????? השאלה מופנית לכל עמיתי שברחו מביה"ס לישיבות המחוזי אבל לא היה מקום.... ´אגד"ח´ = אוריון, גל-אור, דומינו, חן................

ענבר.

New member
גל אור?

זה היה ברחוב הרצליה? משהו שהקרינו בו צבע כחול? או שאני חסרת תקנה וחסרת זיכרון וסתם מבלבלת?

גל-עמית

New member
רח´ הרצליה........

היי ענבר, בית הקולנוע ברח´ הרצליה נקרא: "אוריון". הבן האמצעי של הבעלים, למד איתי ביסודי..באותה כיתה.... "אוריון" בתקופת השפע - הקרין: טרזן, מערבונים וסרטי פעולה.... הוא היה גם בין הראשונים שהקרין "כחולים" ...בתחילה "רכים" ואח"כ גם מעבר לזה.... רק לשם הפיקנטריה - הבעלים - דתיים "מסורתיים" - חובשי כיפות...(היו....אז...)....

גל-עמית

New member
"גל-אור"........

קולנוע "גל-אור".....הכניסה מרח´ הנביאים.....במקביל ל"אוריון" הקרין כמוהו בתחילה - סרטי פעולה ומערבונים, אח"כ הצטרף ל"אוריון" ב"כחולים"...........

זהבוש

New member
בריחה מבית הספר ../images/Emo22.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

אני מוכרחה לספר לכם סיפור קטן על בריחה מבית הספר בתקופה מסוימת למדתי בתל-אביב והיו שני בתי קולנוע מרכז בתחנה המרכזית שבילדותי אימי לקחה אותי לראות את הסרט "חוזליטו" הזמר עם הקול המדהים וכמובן בבגרותי כשלמדתי בתל-אביב בשיעורי היסטוריה מקצוע שלא כל כך אהבתי, ברחנו לקולנוע תמר באלנבי לראות את סרטי אדי קונסטנטין מה אגיד לכם אולק פרק בהיסטוריה שהיום אני קצת יותר מתענינת מאז. קשה להאמין מה הבנאדם צובר במשך השנים

גל-עמית

New member
"יומיות"............. ../images/Emo9.gif .......

היי זהבוש... אז ככה....ראשית קולנוע "מרכז" - את בית הקולנוע הזה - אני זוכר משירותי הצבאי....תמיד לפני חזרה לבסיס.... בקשר לסרטי אדי קונסטנטין וכד´....סרטי הפשע הצרפתיים - היו קלאסיים.. אדי תמיד נתן וגם חטף מכות אבל ודאי שמת לב שהמגבעת שלו - מעולם לא נפלה מראשו... היו עוד כמה סטארים בז´רגון הזה...ז´אן גאבן, ז´.פ.בלמונדו,אלן דילון, לינו ונטורה ועוד....

זהבוש

New member
סרטים ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo20.gif

מה בקשר לחוזליטו האם אתה זוכר איזה קול מהמם היה לנער והסרט של ברגיט בורדו שכולם כל כך התלהבו "בבה יוצאת למלחמה" ורומי שניידר , ונטלי ווד שכל כך אהבתי אני לא זוכרת מי פה הזכיר את טרוי דונהו עם סוזן פלשט שהוא היה מרכז עולמי היו לי מחברות מלאות עם התמונות שלו, חוץ מהתמונות של אלביס כמובן. בקיצור איפה הימים של אז כמה היה כייף להיות צעיר ורענן לא שאני חושבת שאנחנו לא צעירים אבל כבר לא כל כך וזה חסר מאד.

גל-עמית

New member
חוזליטו......

ודאי שאני זוכר אותו......גם בביקורו בארץ..... ב.ב הייתה אחת מהחלומות הרטובים שלי....."אלהים ברא את האישה"... וסופיה לורן...ומרלין מונרו....ועוד.... אני הזכרתי את טרוי דונהיו.....
.....ה"כחול עם העיניים הבלונדיניות"........ג´ימס דין, מרלון ברנדו...והגבר לטעמי עד היום: פול ניומן...... אז הקולנוע היה לנו מה שהטלוויזיה לילדנו ונכדנו.....

magy

New member
אוי טרוי טרוי........

כשהוא בכה בסרט "פאריש" אני מילאתי אולם שלם בירושלים (בטיול השנתי בכתה ח´)........אולי אדיסון......מילאתי בדמעות.......בלי חשבון...... כשאני רואה גבר בוכה...........כל השסתומים הנסתרים משתחררים לי... מאז.....לא יצא לי הרבה לראות גברים בוכים....... חבל......אני זקוקה לאיזה בכי משחרר.........אחד או שניים.......

שקמי

New member
יש לי את שלמה המלך ושלמי הסנדלר

אם מישהו רוצה פיסת נוסטלגיה בגרסת אמפי3. וגם איש חסיד היה.

ענבר.

New member
למנהלת שלום רב

אני יש לי בקשה קטנה, שאם תמלאי אותה, תעשי לי שמחה גדולה בלב... תגידי בבקשה למנהלת הגדולה, נטע, שעשיתי כמו ילדה טובה את כל מה שהיא כתבה, וגם הבאתי ליתר ביטחון מישהו שקורא שוטף עברית, כי אני לא טובה בכתיבה וקריעה... עדיין תקוע לי... כל פעם שאני מרפרשת - נתקע לי העמוד. לחיי התקיעות שבדרך. בתודה מראש ענבר

גל-עמית

New member
ל"רפרש".............

היי ענבר, שאלות: 1. עם איזו מערכת הפעלה את עובדת? 2. עם איזה דפדפן? כי אני עובד עם WIN-ME ועם "אקספלורר" 5.5.....(מהבית..) וטפו...טפו.....

למעלה