הודעה שנטע מבקשת להעביר לגולשים

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

ענבר.

New member
תשובות

אין לך שאלות קלות יותר? עם איזה דפדפן - נשמע קצת מאיים המילה הזו... עובדת כרגע עם ה-95 במשרד יש לי את ה-וין מי שציינת וגם שם קורה לי אותו דבר אקספלורר 5.5 ולמה יורק?

גל-עמית

New member
"דפדפן" - מאיים..??????

אז ככה... לא יורק....סתם נגד עינא בישא......כמנהג עדות המזרח.....מזרח אירופה.... הגיע הזמן לשדרג, לא? "מיקרוסופט" הודיעה שהחל מינואר ש"ז - לא נותנת תמיכה יותר ב-95........ אגב. "דפדפן" זו הגדרת האקדמיה.....כמו הרבה מצחיקים אחרים......

ענבר.

New member
וואלה? לא ידעתי

אני חושבת שהגיע הזמן להחליף ולא לשדרג. סתם היה לי נוח עם ה-95 מין נוסטלגיה כזו... הרגל כזה לנעל ישנה ולוחצת... ותפסיק לקחת אותי ברצינות, המאיים היה סתם להעלות איזה חיוך.

magy

New member
מוכנה למלא כל בקשה שלך

אבל גם למעלה בחלונות הגבוהים הם חסרי אונים..... אז אנא אנו באים......הקטנים פה למטה....... וכבר ביקשתי ממך לא לקרוא לי כך.....הוד רוממותה...........
)))))))))))))))))))))))))

magy

New member
בדיחה שראיתי במקום אחר...

כורדי הביא את החברה שלו הביתה והסיר בפניה את חולצתו. "איזה חזה נהדר יש לך", אמרה החברה. "זה 100 קילו דינמיט", הוא ענה לה והבליט את החזה בגאווה. אחר כך הוריד את מכנסיו. "איזה ירכיים גבריות יש לך", אמרה החברה. "זה 100 קילו דינמיט", אמר לה והבליט את שרירי הירכיים. אחר כך הוריד את התחתונים והחברה צרחה וברחה מהדלת החוצה. הכורדי לבש את בגדיו ורץ אחריה. "למה ברחת ככה?", שאל אותה כשהגיע אליה. היא ענתה לו: "חשבתי שכל הדינמיט הזה הולך להתפוצץ כל רגע כשראיתי כמה שהפתיל קצר".

למעלה