הודעה תמוהה, הצהרה עוד יותר תמוהה

morning star

New member
הודעה תמוהה, הצהרה עוד יותר תמוהה

העולם קיים קצת פחות מ-23 שנה בלבד. שלכם חולם את העולם הנווד

morning star

New member
אם את מתכוונת

ל"גיל המדעי" של העולם, הוא מוערך בכ-5 מיליארד שנים...

pif

New member
הכוונה מן הסתם לגילו המנטלי.

או שלא. במקרה שלא, זה פחות או יותר מה שאני חושב.

itsikd

New member
בשבילך ידידי

העולם שלי קיים יותר מ 33 שנה והעולם של גברת סיידר החמודה קיים פחות מ 16 שנה כל אחד והיקום הפרטי שלו :)

Hell is beige

New member
בשבילך

בשבילי הוא קיים 15 שנה. בשביל אלברט אינשטיין הוא כבר לא קיים. אבל בשביל האנושות הוא קיים כבר מיליון שניה. ובשביל האבן הזאת - כן כן, זאת שבחצר - הוא קיים כבר לפחות חצי מיליארד שנה. ובשביל הענן בשמים - או המים באוקיינוס - ממש לא משנה. הוא קיים כבר כ5 מיליארד שנה.

דז

New member
באמת תמוהה

כי הוא לא קיים בשבילך 23 שנה , מה ההגדרה שלך לעצמך . יש לי המשך תתאים אותו להגדרה של עצמך ילד. -אם אתה אופי וישיות חושבת- אני מאד מקווה שאתה לא חושב כמו שחשבת שהיית תינוק לפני 23 שנה- כי אז אני ארגיש ממש טיפשה -אם אתה היסטוריה תרבות בלה בלה בלה מלא סמלים- זה היה עוד הרבה לפני שנולדת ברחם ,שההורים שלך בחרו לך שם , שהחליטו שרוצים תינוק , שהתחתנו . -ואם אתה השפע על אנשים אז שוב - שסבתא שמע שיהיה לה נכד .... שלאמא היו בחילות בוקר, שחשבו על לקנות בית עם מספיק חדרי ילדים. ואם אתה משהו אחר , בכול מצב בבקשה תגדיר את עצמך כי זה מאד מענין . נויה - חסרת הגדרה ,מלא סמלים ובלה בלה בלה

itsikd

New member
ביום שנולדתי נוצר העולם

לפני כן לא היה כלום כשאני אמות ימות גם העולם

itsikd

New member
אם לא הבנת

כל אחד מאיתנו הוא יקום בפני עצמו היקום שלי זה מה שעובר לי הראש ולכן הוא נוצר בום שנולדתי וימות יחד איתי אף אחד לא יכול להוכיח לי שהעולם היה קיים לפני שנולדתי תחשבו טוב טוב על זה לפני שמישהו עונה זוהי רק תיאוריה ששמעתי - ואשמח לשמוע מה אתם חושבים

Hell is beige

New member
את הציטוט ששמת

אפשר לפרש באלפי דרכים שונות. זאת לא חכמה לתת את ההכי הגיונית ולומר שזה ברור. ובוא לא נפתח על זה דיון פה הפורום מספיק מלא בטראש גם ככה אתה מוזמן להתווכח איתי באייסי 6167836 אם בא לך

itsikd

New member
זה לא טראש זה דיעה פילוסופית

ומה לעשות שאני עובד רק עם ההגיון שלי מבחינתי קיים רק היקום שאני רואה ומה שאני לא רואה/שומע/חש לא קיים

למעלה