==== הודעה....

==== הודעה....

שאולי תשמח אתכם ואולי תוריד לכם את החיוך מהפרצוף אבל... יום ראשון זה היום האחרון שלי פה... עוד תקופה בחיי מסתיימת... ביום שני מגיעה לעבודה הבחורה שאותה אני מחליפה ואני מסיימת את עבודתי וכמו שרובכם יודעים אני לא מכניסה מחשב הביתה (כדי לא למצוא את עצמי תוך חודש במצב אפור ומעושן)... חברים... אני רק רוצה לומר שבאמת היה לי כייף ואני אנסה לקפוץ לביקור מידי פעם כדי לומר שלום... אני בהחלט אתגעגע אליכם והכי חשוב... תשמרו על עצמכם ותעריכו את אלה שאוהבים אתכם באמת...

ללללללללללללאאאאאאא../images/Emo7.gif

באמת באמת באמת את עוזבת? למה? למה? למה? למה? ואם מי אני אדבר בבוקר בעבודה כשמשעמם לי? אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיני אם תלכי אור לא יכבה בחיי דמעות ירדו בעיני או משהו כזה אל תלכי!!! שמופי

אמממ.... אמ.....

אבל.. אבל.... אבל.... אני מחכה לזה כבר המוןןןןןןןןןן זמן.... ו.... אני עדיין אהיה פה ברוחי ובנפשי ו.... אני אתעדכן במה שמתרחש ו... אממממ... פאק... (רצה להביא לילדה טישו...) אני אשלח לך מיילים... (זה תופס?)

מבטיחה מבטיחה?

אם לא תשלחי לי מיילים אני באה בעקבותייך ברור???? ואני בוכה ועצובה מאוד מאוד!!!

בובע....

אולי אני אחטוף אותך... אשים אותך בתוך מזוודה ואברח יחד איתך? ואל תבכי..... גררררררררררר.... אני אשלח לך מיילים מבטיחה... (הולכת למשוך את המייל שלך מהכרטיס)

אמממ.... את נכנסת....

אני אדאג לזה!!!! את תיכנסי מבטיחה לך... (אני לא יודעת באיזה מצב תסיימי את הנסיעה אבל את תיכנסי)

tankgirl21

New member
אני לא צריכה.....

להגיד לך מה אני חושבת... ובנימה לא כל כך אופטימית זו כנראה שגם אני עוזבת או לפחות יהיה פה פחות.

מהההההההההההההה?????????????.

מה זה יום הנטישות הארצי? דדדדדדדדדייייייייייייייייייי TANK אל תעשי לי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

tankgirl21

New member
תשמעי....תראי..... תקשיבי....

כבר דיברתי על זה עם ענתי.... אני ימשוך את זה עד יום ראשון שבו גם טלי טל שלי עוזבת אז ביום ראשון המסיבת פרידה.

raistlin23

New member
וברוח הדברים....

גם אני עוזב - תהנו פה כולכם!!!! יאללה ביי ביי רייסטלין עזב את הבניין

סקיוז מי!!!!!!

אבל אף אחד פה לא נוטש!!!!! מה קורה לכם אנשים? אני נוטשת כי אני עוזבת את העבודה לא כי רע לי... מה לעשות חייבים להמשיך הלאה ואין לי מחשב בבית... חבר´ה... אל תשאירו את ענתי לבד פה!!! לא יפה.... אני אמשיך להיות בקשר פה עם כמה וכמה אנשים - מבטיחה!!!

יופי.... נו מה יהיה?

הפורום הזה יתרוקן ולא ישאר לטייגר על מי לצעוק?... מה קורה לכם אנשים?... תשאירו לו איזה טפח להכות בו... תהיו טובים...

sagi.exe

New member
את אף פעם לא לבד...

תמיד יש עיניים שצופות ברקע... הנה אני אתן לך תעסוקה... קחי רשימת אתרים שבניתי או שאני מעורב בבנייתם... www.bezeq.co.il www.startup.export.gov.il www.rambam.org.il www.atraf.co.il www.law-offices.co.il www.israweld.com www.isracat.org.il תרצי עוד...רק תבקשי...

למעלה