==== הודעה....

tygger

New member
אנשים עוזבים?

לא יפה. ענתי מתגייסת, מזל טוב! רייסט עוזב, טלי טל גם. מה קרה? נו בסדר, אנחנו פה חיים עדיין ונושמים. אנשים באים. שיהיה לכם אחלה זמן ושתהנו. נתגעגע אליכם.

היי ילד....

אני לא מבינה מה פשר העזיבה ההמונית הזאת פה... אני עוזבת כי אין לי ברירה... אני מסיימת את עבודתי ומטעמי התמכרות אני לא מכניסה מחשב הביתה... אני לא אמרתי שהיה לי רע אבל... פתאום כולם החליטו ככה... לא יודעת למה... קשה לי להבין....

tygger

New member
עצוב לי!

לא רוצה! אני מסרב לקבל את העזיבה הפתאומית הזאת. מה זאת אומרת לא מכניסה מחשב הביתה? מחשב זה לא ממכר! יש לי ארבע כאלה ואני בסדר גמור. הממ, בעצם שכחי ממה שאמרתי. מחשבים זה דבר מסוכן. אבל גם אופנועים, כפי שגיליתי אתמול בעת שלפתע בסיום ההרצאה עם מר גידי פרדר לפתע האופנוע שלי סירב להניע. זהו, אני אמרתי נואש עליו. לא מוציא עליו יותר אגורה. אני מוכר אותו או לחלקים או ב3000 ש"ח למישהו. לא מעניין אותי יותר מה יעשו איתו. אני כבר לא יכול להיות בלי כלי רכב ואין לי זמן יותר לאופנוע.

וואו תירגעעעעעעעעעעע....

מה זה זה? אתה לא מוכר את אפי (אם זה האופנוע עליו אנחנו מדברים)... מה קרה לך? איפה כל האהבה שביניכם? מה זה צריך להיות? אתה בוגד!!! אותך ל.... ל..... למישו!!!! (אני כבר אמצא מי)

tygger

New member
מה לעשות.

אני חייב כבר. אין לי כוחות לזה יותר. האופנוע הזה מסמל עבורי תקופה נפלאה מצד אחד. מצד שני האופנוע הזה מסמל את אחת התקופות היותר מבולבלות בחיים שלי. לפי דעתי, סיומה של תקופה זו אינה יכולה להזיק לחיי.

אם ככה....

אז נסכם שאת הפרידה מהאופנוע אתה עושה במסע אופנוענים מצפון הארץ למרכזה וכולם מגיעים לאזור המרכז בשביל זה ועושים איחוד... טוב טוב לא נסחפתי בכלל.... כמו שאני אומרת: ALLWAYS LISTEN TO YOUR HEART והכי חשוב - שיהיה בהצלחה...

tygger

New member
אני אכן מקשיב לליבי.

לא רוצה לראות את האופנוע הזה כרגע. נסיעה מהצפון למרכז. לא יפה לצחוק עלי ככה. אני נסעתי אתמול ב 11 בלילה חזרה הביתה ללא פנס ראשי. רק איזה אור אחורי מסכן. עברתי ניידות על ימין ועל שמאל בטירוף. לא ממש כיף גדול לעשות את זה כשאתה לא בטוח שהאופנוע בסדר. כשהוא בסדר זה כבר סיפור אחר...

חחחחחחחח מה???????

מי אמר שאני מתגייסת????????? עוד לא קיבלתי צו גיוס אפילו........ יש זמן........רק היום סיימתי ללמוד!!!
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת עוד 3 ימים
).

ענתי...???????

מה עישנת כפרע? על איזה גיוס את מדברת? איך היתה הבחינה (זאת היתה בחינה נכון?) ו..... השלום לך?

ענתי? איפה? איפה היא?../images/Emo8.gif

טייגר אמר שאני מתגייסת אז מזל טוב. אז צחקתי ואמרתי שאין לי עדיין תאריך גיוס..
ומה היי לך? מה את מכריזה פה על נטישות לא רצויות אה???????? ועוד במומולדת שלי....זאת המתנה שאת מביאה לי? נטישה?????
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת עוד 3 ימים
).

למה צועקים עלי?....

ביומולדת שלך אני עוד אהיה פה!!!!!! ביום ראשון אני עדין פה..... אני אגיד לך מזל טוב והרבה אהבה... אני מבטיח....

איזה אתר דגולללללללללל.....

איזה בחירה עילאית.... אני נוצרת את כתובתו של האתר על לוח ליבי!!! האתר הזה א=ד=י=ר!!!!! ואת זה אני אומרת אחרי הצצה חטופה באתר... כל הכבוד גבר!!!

למעלה