הודעה

יוֹאב

New member
הודעה

נמחקו פה הרגע שרשורים שלמים בשל התבטאויות חמורות של חלק מהגולשים. אולי אתם לא מבינים. אני אולי שמאלני, אולי ימני - אבל בכל מקרה, התבטאויות שכאלה מנוגדות לחוק בישראל, ולכללים של אתר תפוז. לכנות את הפלסטינאים כנאצים, כמוהו כזילות שואה, והאשמת חיילי צה"ל בכך שדמם של הנרצחים בפיגועים על ידיהם, זוהי תת תרבות, שלא תתקבל כאן בפורום. עוד לא חסמתי אף אחד מהגולשים, ואני מאוד לא מעוניין לעשות זאת, אך מעתה ואילך, לא תתגלה מצידי סובלנות לדעות אלימות ובוטות כגון אלה. באם מישהו מכם לא סבור כי אני עושה את עבודתי כמנהל הפורום כראוי, הוא מוזמן להעיר לי על כך במסר פרטי, או לחילופין לשלוח אימייל להנהלת הפורומים ([email protected]) ולהתלונן על התפקוד שלי. שיהיה חג סוכות שמח לכולכם. יואב

יוטו

New member
אני חותם לכול הפורום - הראשון

(והיחידי ) שהוא יחסום יהיה ימני . למה אתלונן ? לשמאלני(ם) שהביא(ו) אותך לניהול הפורום ? למה שזה יעניין אותו שיש ל2 הפורומי פוליטיקה בתפוז מנהלים שמאלנים ? ברור , ולקרוא למתיישבים מחבלים זה מותר אה ?

the mnm factor

New member
ברור שמי שיחסם יהיה ימני

בדרך כלל (דגש על זה) הימנים הם אלה חסרי התרבות ותרבות הדיון... אתה דוגמה נפלאה לכך. אבל תאמין לי שאם אני אראה התבטאות של שמאלן שמתבטא כמו פרחח אני אדאג להתלונן אם הוא לא יחסם או ינזף- כי לי לא חשוב מי מתבטא ככה... חשוב לי שאף אחד לא יתבטא ככה. למילה "מחבלים" יש המון פרשנויות (בניגוד לנאצים)... אפשר לחבל באנשים (כמו החמאס) ואפשר לחבל בתרבות דיון (כמוך) ואפשר לחבל בשירותים של בית הספר שלך... ואפשר גם לחבל בתהליך המדיני (כמו הרבה מהמתנחלים).

One Echoe

New member
אין לו שום דיעה קדומה בהודעה!

את סתם חיפשת את זה. קראתי, והוא הדגיש על בדר"כ, והוא הדגיש שכל מי שידבר ככה צריך להחסם. פשוט מהניסיון שלו בדר"כ זה ימניים, וגם משלי, האמת. אין קשר לדיעות קדומות.

זאת החלטה נכונה חוקית, אבל

ברמה האישית זה לא פתר כלום, האנשים הללו עדיין מלאי כעס ושנאה.

Rotema3

New member
הרבה אנשים מלאים בהרבה דברים,

לא בכל מקום אפשר להוציא את זה.

Rotema3

New member
איך תפתור?

הרי שרשורים כאלו הופכים די מהר לשרשורי נאצה וקללות. והשנאה רק מתעצמת. זה עושה את ההפך מלפתור.

the mnm factor

New member
בפורום WWE?

שמעתי שג'ון סינה באמת מוציא ממך עצבים

One Echoe

New member
אני חושב,

שזה פורום עם רגישות די גבוהה, ואין למחוק על כל מילה שנאמרת(למשל כמו שאדריכל רצה להתלונן על אבנר), אבל דברים כמו שמגורשת אמרה, בלי ספק צריכים להמחק. כי זו הסתה.

למעלה