הודעה

Rotema3

New member
אתה שונא אותו בדם?

אתה שמכליל באופן כ"כ בוטה ומגעיל? בכל התקופה הזאת לא ראיתי כמעט אף אחד מהדברים שכתבת כאן, חוץ מאנשים שקראו למתנחלים מתחנבלים והודעותיהם כן נמחקו. הפלסטינים בני אדם, חתיכת גזען.

A L1

New member
חתיכת גזען?

אתה שמכליל באופן כ"כ בוטה ומגעיל.

A L1

New member
חג שמח!

זבל! סתםםם...

the mnm factor

New member
אתה משקר במצח נחושה

תראה לי שמאלן שאמר שהחמאס הם לוחמי נפש? או שארץ ישראל היא פלסטלינה? למושג "מחבלים" כבר נתתי הסבר קודם. ותאמין או לא... גם הפלשתינאים הם בני אדם.

יוֹאב

New member
תגובה

הפלסטינים הם בני אדם. החמאס רואים בעצמם לוחמי חופש, בדיוק כמו שלוחמי האצ"ל והלח"י ראו בעצמם כאלה, בעוד הבריטים ראו בהם טרוריסטים ותו לא. אף אחד לא יקביל את המתנחלים למחבלים, מבלי נימוק שיצדיק את טענתו, אחרת זוהי הכללה בוטה ולא ראויה. אם פספסתי הודעה כזאת, אני מתנצל. הפנו את תשומת לבי לכך. ארץ ישראל נקראת פלסטינה עוד מלפני שהוריך נולדו (וזה עוד מבלי לדעת בן כמה אתה). אתה שונא אותי בדם? שיבושם לך

One Echoe

New member
אני שמאלני,

בחיים לא אמרתי שהחאמס הם לוחמי חופש. בחיים לא קראתי למתנחלים מחבלים. בחיים לא קראתי לארץ ישראל פלסטינה. ופלסטינים הם בני אדם, בדיוק כמוך. את זה אתה רוצה שהוא ימחק? שהוא יהיה גזעני כמוך?

One Echoe

New member
העיקר שיש לב...

וכן, יש לי גם חיבה עצומה ללאום שלי וליהודים.

ואני ימנית,

ואף פעם לא אמרתי שצריך לרצוח את כל הערבים. לא מדברים על פרטים, מדברים על סגנון התבטאות.. שמגיע מכיוונים שונים...

One Echoe

New member
אף פעם לא אמרתי,

שהימנים אומרים שצריך לרצוח את כל הערבים. וזה לא סגנון ההתבטאות של השמאלנים, משום כיוון. רק של הקיצוניים, אבל מה פתאום שנדבר על קיצוניות? למה שניתן לה לגיטימציה?

למעלה