הודעות ארגוניות ברמת קבוצה

נימריל

New member
../images/Emo41.gifהודעה אופטימית

שלום לכולכם תודה לכל השחקנים שהגיעו תודה לכל המותשים שנשארו עד הבוקר אחרי ליל הסערה ותודה מיוחדת לאמיצים שנתאחדו כדי ללחום, ולפתוח את שערי האופל ולבערו. במשחק הזה היו בעיות לוגיסטיות רבות אבטחה הובלה מים שילוט זמנים הרשמה מסודרת וכו´ וכו´ וכו´ הגורם העיקרי לנפילת המשחק הוא כמובן הגשם שאפילו אילובטר הטוב לא מנע אותו, והמים ניתכו על ארדה ללא רחם. תיזמון המשחק בפסח היה מצויין חול המועד, סופ"ש, אחרי הסדר, אין בחינות... ולהזכירכם בפסח, אף פעם אין גשם! מה קרה השנה? לא נלקח בחשבון כי אנו אחרי שנה מעוברת ופסח יחול בסוף מרץ ולא באפריל כמו כל שנה ולכן התחזית הגשומה ביטול המשחק היה גורם לבעיות לוגיסטיות רבות עוד יותר התפללנו לשמיים בהירים וקיבלנו תחזיות סותרות לגבי סוף השבוע (נחזתה התבהרות בשישי בצהריים) וגם ביום המשחק עצמו עיכבנו את ראשית המשחק בגלל חוסר ביטחון לגבי התחזית לבסוף הוחלט לנסות להריץ את המשחק הגשם היה כבד והמשחק בוצי אמנם נכנסנו לאדמות מורדור טבלנו בדם אורקים סמיך, ואף טיהרנו את האפלה אך הדרישה למשחק מחדש, מלא, עשיר (ויבש!!) עלתה שוב ושוב כולנו השקענו המון כסף, זמן, עצבים, נשמה ושעות שינה אנו רוצים תמורה נאותה יותר משחק מלא ומאורגן (ויבש יבש יבש!!!) ובכן נשקלת האפשרות הזאת כעת עולה הרצון לארגן מחדש את הארץ התיכונה הפעם עם לקחי העבר המרירים יש להתאזר בסבלנות! התשובות יגיעו בהמשך הדרך מקווה לראותכם באם תקום שוב ארדה, הארץ התיכונה בייחוד את אלה שזו חוויתם הראשונה ואולי קיבלו רשם מוטעה חווית משחקי התפקידים בארץ יום תקום שוב ומי יתן וישכון שיתוף פעולה בייננו ברכת אלברת´, גבירת הכוכבים על ראשיכם. נימריל RIVENDELL

Mongarele

New member
Thanks and till we meet again

To all involved in the Esgaroth Project Over the last four months we have all, to some level or another, been working together to make fantasy a reality and our imaginations come to life. No easy task and yet what we managed to do together was fantastic. We had in our hands, the will and the means to build a city to more than rival any in Middle Earth. We would have blown them away. I don’t think any of you know the true extent of our preparations, all of you helped in your own way. I however, saw it all coming together. We had an amazing city, with fantastic roleplay and amazing scenery. It is a pity that so much went wrong but there will be more games in our future and we will all have other opportunities. I must say that I am extremely proud of all of us. When things got tough the people of Esgaroth helped each other and helped others more than any other team. We worked together with finer teamwork than anyone else. I would like to thank you all. I would especially like to thank the following people: Ofer Sagi – Need I say more. Hiedi Cropp – My vice captain for the beginning and a great help through out. Rebbeca Cropp – Our guardian Angel. Roni Rivlin – Thank god you don’t carry a gun. Nadav Algazi – A captain’s best friend and owner of mans best friend. Naomi (Dahra) Harris – You are indeed an elf. Nir Adelstien – Without you I would be visiting Ofer in a mental health institution. Doron Tzur – Above and beyond. Gadi Guy – When you did help you were invaluable. Richard the Lion Heart – I mean it. Tomer Zolberg – Two swords up. Guy Hilton – Sorry but Noami has a boyfriend. Nur Harel – Yes, I think Resh Bogatung is single. Gali Rivlin – Never a dull moment. Oren Feldman – Sorry about your apartment man but Ofer and Becks laugh in your face. The Shiloah Brothers (Assaf and Daniel) – Yet another family worth its weight in gold. I would also like to thank the following people who were not officially on our team for helping to create Esgaroth: Osher - You are indeed joy incarnate. Amir – The living legend. Ayelet – For your support and advice. I hope to see you all in the future under more successful circumstances. Now one last time everybody repeat after me: ESGAROTH! Signing off, Yaron (that idiot screaming) Nahari, your sometimes-humble captain. N.B. A lot of people’s equipment has been left with me please contact me to claim it.

נימריל

New member
../images/Emo41.gifתודה תודה תודה

והנה הפורום לתודות לכל מי שעשה במלאכה ובלעדיו לא היתה נוצרת ריבנדל: לינור- 7 שושלות 6 פיצות 5 שעות שינה 400 טלפונים 3 ימי מחלה 2 מתחתנים 1 אוטו גלידה שבשמיים ובא-ארץ הדר/הגר/הדס/סמדר-פרפקטיוניסיות מביאה למצויינות! ואיזה שולי זהב!!! שליץ- טור-יסיל! טור-יסיל! טור-יסיל! אמיר- על כל שעות השינה, כל העזרה, כל ההכוונה מתן- ביחד-נרדם לבד-תופר פלאים...תודה. יובל- שמכיר עכשיו את הארץ על כבישיה מרייה- הפיה שהופיעה בסוף וסיימה ראשונה נורית- התחלנו נורא סיימנו נפלא לאה- על הכל (הקול) האחים גפן זיו- the vajayna תום- או´ גלורפינדל משפ´ רבינוביץ ארם- תפירה מקודשת ליטל- עדינות מופלאה שי-על עבודת השיריונות ומשחק הפועל שהוחמץ נמרוד- הקשת המהולל ים- 17 סוכות!! שמואל- אה אלברת´! תום גבעול-על סאגאת הסילמריליון יאיר-ידי זהב וכפתורים!!! פובונזק-קסם מוסקונה-מזל מאוחר מלעולם לא אסי-be afraid from ...THE COOK! תודה לעוזרים במלאכה: נדב,קוך,פיש,ליאור,יואב,גיל,עירא,אורי תודות מיוחדות: אושר!!!! הבאת איתך רק אושר! (ושני תוכים) מה היה קורה בלעדיך??? שמוליק- על עצות חכמות בכל עת וסארומן הלבנבן ירון-fucken/אתנחתה קומית/fucken דיקי-הכובען המטורף ולמארגנים: אלכסיי ומיכאל: sakrobis..s..se... רבי ואדווארד: תודה דימה: גבר גבר ברכת אלברת´ גבירת הכוכבים על ראשיכם! נימריל

motech

New member
לוריאן משמיעה קול../images/Emo39.gif

חבר´ה, שמתם לב שאין כמעת הודעות מהאלפים של לוריאן? כנראה מי שנהנה לא מוצא מקום להכנס לויכוחים כאן. אנו קבוצה די גדולה של ישראלים! היינו מוכנים כבר ביום הראשון ב-6 בערב ( והתאכזבנו כשהמשחק נדחה ביום), חלק גדול מאיתנו ישן בשטח וקם עייף ורטוב אמנם, אבל מלא מוטיבציה להמשיך לשחק ( והשאר שישנו בבית חזרו ברובם בזמן בבוקר ). נכון שהמשחק נמשך רק כמה שעות, אבל היה נהדר, בהתחשב בנסיבות. אני מאמין שלקפטיין שלנו (דיקי) ולאיה ( שלצערנו היתה חולה במשחק עצמו) היה חלק חשוב, ואפילו קריטי בשמירת המוראל וקיום המשחק- כל הכבוד!!! גם אני מחכה בקוצר רוח ל- war4ring2, אבל לא בגלל שהנוכחי היה כשלון- בגלל שאני, כמו עוד רבים שנהנו, פשוט רוצים עוד! יש לכולם הרבה מה ללמוד, גם לי באופן אישי, אבל יישר כוח למארגנים, תרדו להם מהגב, ותנו להם לארגן בשקט את המשחק הבא. ------------------------- שברכת היער תשרה על כולכם שאזניכם ימשיכו להיות מחודדות מהאלפים של לוריאן- עומרי(אריאל) וכל השאר.

khatul

New member
הנמלים האפורים: זמן אמירת תודה

ובכן, זה נגמר. היה משחק? לא. שיחקנו בו? בהחלט כן. :) המשחק היה מהנה? לא. נהנינו בו? בהחלט כן :) כך, לפחות, אני מרגיש. אני חושב שמגיעה תודה לכל מי שתרם לכך שהנמלים האפורים התקיימו, עלו והצליחו. לגאלדור (מיכאל "מבלונג" אטלס) - על האסטרטגיה, הטקטיקה, הארגון, השירה, בית-המלאכה ומילות-החכמה. לנסיכות אגלה (יוליה חפץ) וקלין (דינה "קלי" ברומברג) - על היופי הרוחני והחיצוני; על העמידות בפני מים; על הצדפות והבגדים והקישוטים והחומר והשירה ומצב-הרוח. לנסיכים אלדהירוך (אלכס "בהמות" פבזין) וברונווג (איליה אוליס) - על הלחימה והשירה והשליחויות והסידורים והידיים הנאמנות. ללוחמים הנועזים ארת´ורון (אורי בושריאן), רינגיל (אדם "אלכסנדר העכבר" כהן) ולימואגור (לאוניד פרוינצ´נקו) - על עבודת-הכפיים ושקשוק החרבות והמרץ הרב והקרב הסופי ובכלל. (ולאוניד, מחכים לצילומים!) לנימרונד (עמיחי צווייג) והעלמה גיל-אנון (נועה מורגנשטרן) - על ההתלהבות והחרבות והתעוזה והרצון הטוב - וחבל שהמכונית ההיא נתקעה... לת´אליון (מיכאל "טאלאש" פרלמוטר) - על הכוונות הטובות והאומץ האישי. וגם על הדיקלומים. לדואילגאלאד (רונן "פלאפי" אריאלי) - על כל עבודת ההכנה, על שרות הדואר הראשון בארץ התיכונה שזמנו עוד לא הגיע הפעם - אבל מי יודע? ללאמבלין (יולי ארד) וגונדלואין (ניר ארד) - על הבית החם, העידוד, רשימות הציוד ועל כל מה שרק רציתם לתת והייתם נותנים עוד... (בהצלחה). תודה גם לאורי פולגר ולאסף מוסקונה על העזרה הרבה בתחילת דרכו של הפרוייקט. תודה לכל מי ששכחתי לומר לו תודה; לקבוצות האחרות שהיינו מבקרים לו היינו יודעים היכן למצוא אותן (ולהיפך); למועצה הלבנה על כל חבריה; למי שהצטרף לבית החוזר כששרנו את ההמנון שלנו; לעלפי לוריין שבכל זאת מצאו אותנו (תודה, אבל עלפי לינדון נדרו לא לאכול לחם מאז נפילת בלריאנד... או לפחות בימי הפסח). אני מקווה שכולנו עוד נתראה. ("אולי עוד קיץ..."?) כמו שאמר הורין הגדול לאחר קרב הדמעות-לאין-קץ: AURE ENTULUVA!!! יום עוד יבוא! שלכם, אלי בר-יהלום ("חתול"), הוא קירדן בונה הספינות, קפטן הנמלים האפורים (לינדון).

semfur

New member
../images/Emo26.gif הודעה לחברי מירקווד!! ../images/Emo36.gif

לכל חברי מירקווד (אלו שהתייצבו למשחק, ואלו שלא) אנו רוצים לארגן מפגש קבוצתי לסיכום המשחק ולתכנון עתידי. היות ולכך נדרשת מוטיבציה בסיסית שלכם, אנא שילחו לכתובת האי מייל הבאה את הפרטים הבאים: שם ומקום מגורים, גיל, טלפון, כתובת דואר אלקטרוני. פרטים אפשר לשלוח לכתובות הבאות: [email protected] [email protected] בברכת חג שמח!!

elanor

New member
בני מירקווד והגר,

קצת לפני שעזבנו ביום שישי בבוקר (משפחת אות´ול) דיברנו על פגישה של מירקווד, או של האלפים. מה קורה עם זה? הוחלט לוותר??!.....!!

Hest

New member
הפגישה היום

ראשית, עליי לאמר שאריק (ורקונג) קפטין דונלנד עזב את תפקידו. לאחר דיונים עם בעלי הכוח הוחלט שאני אתפוס את מקומו. לכן, כל פנייה אל קפטין דונלנד תבוא אליי. ניתן להשיג אותי דרך הודעה אישית בפורום זה, או בכתובת: [email protected] . לאחר הפגישה ביום שיש נותרתי מבולבל וחסר מידע חיוני. סביר שזה בגלל שנאלצתי לעזוב מוקדם (אוטובוס אחרון). לכן, אשמח אם תעזרו לי (ולשאר באי הפורום) להבין: מי מארגן את הלארפ החוזר? אם המארגנים הקודמים, או חלק מהם, קשורים באופן ישיר לאירגון הלארפ הזה, כיצד תפתרו את בעיית החרם מצד אנשים מסויימים על האירגון? מתי יהיה הלארפ? בסוכות, בשבועות או בתאריך אחר? אושר אמר שהכיוון בלארפ הבא הוא ללא קטינים. מה הוחלט בנושא זה? השאלות שלי לא מביעות שום עמדה, אני פשוט מחפש מידע. אבקש מכל מי שלא היה בפגישה, ובטח ממי שלא יודע, שלא יענה לי. הניחו את העוקצנות והכעס בצד, הבה נביט הלאה, בתקווה ללארפ טוב יותר (ולחבק דולפינים, ושלום עולמי).

elanor

New member
../images/Emo124.gifמירקווד לשים ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

מחר (יום שבת) יש מפגש בפארק הירקון! נפגשים ליד הליצן של המקדונלדס (של קניון איילון) ב-11:00 בבוקר!! להגיע!!! נתראה שם!

יצירת קשר עם קפטן אייזנגרד../images/Emo150.gif

אני מבקש ליצור קשר עם האחראי על קבוצת אייזנגרד ושהוא ייצור איתי קשר בהקדם האפשרי דרך אי מייל או איי סי קיו. תודה. בארד מאסגרות´ האיי סי קיו 129243765 [email protected]

LittleGreenMan

New member
MIRKWOOD

מצטער שלא באתי לפגישה ליד קניון איילון היום אבל ראיתי את המודעה מאוחר מדי. תקבעו תאריך לפגישה הבאה נעביר גם קשר טלפוני ונתראה בפגישה הבאה.

Nyimirond

New member
איך נדע?../images/Emo91.gif

קודם כל אני רוצה לומר שלדעתי לא היינו צריכים לצפות מהמארגנים שידאגו שלא נרטב ושיהיה איך להעביר דברים ממקום למקום וכו.. זו אחריות שלנו בלבד, זה לא היה ארגון מסחרי ולא הבטיחו לנו תמורה כזו אלה אחרת לגמרי, אני חושב זה היה ברור מאליו שהיינו צריכים לדאוג לעצמנו. אבל זו דעתי בלבד.
בואו נקבע מראש ערוץ תקשורת לגבי ארוע חלופי (אם וכאשר) אם זה דרך הפורום הזה, טלפונים דרך הקפטנים או אולי קבוצת eMail אני חושב שאם אנחנו רוצים שעוד שחקנים ישתתפו (ואולי יקימו שוב את הוביטון) אז צריך לשמר את הפורום ולהקים קב´ eMail אליה יצטרפו כל אלו שנרשמו למשחק.

Mongarele

New member
correction

Sorry, Its Guy Kowsowsky not Hilton and of course, of course I can not forgewt Liri Or, thanks Bard

elanor

New member
רמז...

הכוונה (למי שלא הבין), הייתה להתחיל לשלוח את הפרטים לרועי או לענת. פשוט שכחתי לציין את מקודם. אתם יודעים מה - מי שמתעקש יכול שלוח גם לכתובת: [email protected] ונתראה בקרוב.

Gills

New member
אנחנו בערך היחידים שחושבים ככה...

כי לדעתי אנחנו היינו ניחידים שהיו IN PLAY באופן לפחות חלקי כבר מיום חמישי בערב. לא רציתי לזרות לאחרים מחל על הפצעים, אבל כן, כולנו נהננו נורא, וכמעט כולם רוצים עוד. פשוט לוקח זמן להתחבר לפורום הזה, אתה יודע? יושמע קולן של אומות האלפים! לוריין, השמיעי קול! גילי מלות´לוריין- השם האמיתי שווה את הטרחה של עוד שלוש אותיות.

כל הכבוד

מה שקרה בלוריין הוא תוצאה נפלאה של שילוב מיוחד של אנשים נפלאים. יש לציין שהנחישות של הקפטין ושל מקורביו הקרינה על כל שאר הקבוצה ויצרה מנטליות חסינה ונחושה לשחק, כך שגם אם היה בכיין בקבוצה, לא היה לו מקום לבכיינות, והוא נאלץ לשנס מותניים ולהכנס ל-Role-Play. נורא נהנתי לבקר בלוריין, ושמחתי לראות כל פרט ופרט. החל מפרטי לבוש בעיצוב אופנה טיפוסית ללוריין, וכלה בתוספות קטנות ליער שהפכו אותו כן ליער החלום. אנשים התהלכו רטובים עם ניצוץ בורק בעיניים, מגובשים סביב גרעינים של Role-Play שהיו להם כמו בועות חמצן בים של בוץ. כל הכבוד! . . . . . .
כזה - ראה ועשה

למעלה