הודעות ארגוניות ברמת קבוצה

khatul

New member
הספרייה שלנו ושאר ירקות

היות וכרגע יש סיכוי שהמשחק יתקיים בשנית, לא נפרסם לעת-עתה בפומבי את החומר הכתוב שהכינונו בספרייתנו, כולל "ספר התכלת" (זו, אגב, היתה המגילה הכחולה שרבים ראו במצעד, אך לא נפתחה במהלך המשחק... ...ושוב, תודה לכל מי שהיה ועזר.

Ranger One

New member
WOW!!!

*מחיאות כפיים חזקות מההוביט הקטן שעזר לסחוב ציוד ממורודור לברי ומשם לריוונדייל*

Panique

New member
כדי ששוב לשאר השחקנים לא יהיה מושג?

ולך, ורקונג, בכלל אין זכות לדבר בקטע הזה.

lightningbolt

New member
אני רק מקווה

שמכיוון שהאר הזה לא הצליח הם פשוט ינסו להקים משהו יותר קטן זה יהיה רק לרעה

סילבן

New member
לא הבנתי כלל וכלל

אתה מקווה שהנסיון הבא יהיה קטן יותר או גדול יותר?

הודעות ארגוניות ברמת קבוצה

הודעות על מפגשים קבוצתיים הודעות על סדנאות לידיעת הכלל והקבוצה בפרט פתיחת קבוצות חדשות משחקים אזוריים וכו´

vergan

New member
מירקווד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממממממ אנשים תגידו אני ראיתי כאן כמה דברים בקשר למפגשים של מירקווד ושאלה פרחה במוחי הקט ואחרי מספר נשימות עמוקות ומאחר שאני רגוע (חלקית) למה לעזאזל אף אחד לא התקשר אליי?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!

mariuma

New member
קבוצת מירקווד! שימו../images/Emo23.gif נא להיכנס!!

קבוצת מירקווד שלום! יש שינויים בהנהלה! החל מתאריך זה(ה-7/4/2002) אופיר אינו ראש הממשלה יותר אלא דניאל מריומה. נא להעביר אליו באי מייל את הפרטים הבאים: המייל הוא: [email protected] הערה! אני לא חוזה עתידות! נא לציין בנושא של המייל WAR4RING! (נא לשים לב! ככל שתתנו יותר פרטים ככה עבודתי תהיה קלה יותר! :)) נא לתת את הפרטים הבאים: שם פרטי+משפחה(שם אמיתי). התפקיד במשחק-סיירים וכ"ו הערות מיוחדות-הכוונה לגבלות למינייהם-אסמטיות וכ"ו. גיל. אי מייל. טלפון/פלאפון. שפת אם. מקום מגורים-עיר בבקשה בלי כתובת תודה!. האם יש לכם רישיון על רכב?(4 גלגלים לפחות! :))ואם כן כמה נוסעים אפשר להכיל? ציוד שיש ביכולתכם לתרום(מחבתים וכ"ו וכמובן כלי נשק-אם הדבר אפשרי). כישורים מיוחדים?(אתם יודעים לשיר? סבבה, אתם יודעים להריח עלים יותר טוב...אחרי הכל כמו שאמרו לנו-אנחנו חיים תיער :) האם יש באפשרותכם להביא נשק אמיתי(שמירה). האם יש לכם ניסיון קודם בארים קודמים? ונא להגיד בבקשה-הכבר שילמתם את האגרה?! :)) חחחחחחחחחחחחח!(לאלה שלא הבינו...האם כבר שילמתם למשחק?) עכשיו בכול מקרה אל תשכחו, אנחנו חיים את היער, אנחנו היער עצמו, אנחנו יותר אלפים מאלפים ואנחנו יותר נושמים אדמה ממתים! ההרשמה עדיין פתוחה!(כמו שנאמר בטלויזיה החינוכית הישראלית!) :) בחום ובאהבה ובבקשה של הסדר מהיר-דניאל מריומה

mariuma

New member
נ.ב. איך שחכתי את הדבר הכי חשוב?!

משחק נעים לכולנוווווווווו!!!!! :)))

vergan

New member
מריומה יא מנייאק!

ממתי אתה משחק משחקי-תפקידים שלא לדבר על ארים?!?!?!?!?!!?!?! ואתה גם ראש עיר עכשיו יפה יפה לא מספיק לך להיות גאון מחשבים עכשיו אתה צריך לדעת איך להריח עלים??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם אתה עדיין לא הבנת או לא זוכר מי אני: ACID103 bannanasmoker אחד מאלה =) ותודה עם הוירוס ד"א!

בארד

New member
מי מיתעסק עם מריומה ??

אני לא יודע אם קראת אבל הפורום הזה נועד כדי להעביר מידע בין השחקנים ולא כדי לתת הערות אישיות, אותן תעשה עם מקור קשר אחר ולא כאן אני מודה לך מאוד על ההבנה בארד

vergan

New member
אבל העברתי קשר

אני מכיר את הבן-אדם (מכיר טוב נו יודע עליו) וסתם אמרתי לו מי אני

vergan

New member
לא אני דיסךקט נא לפרט חחח בן-אדם

להירגע הבנתי

למעלה