../images/Emo24.gif הצאט ועונשו....מוזמנים לחטוא ../images/Emo24.gif
הצ'ט ועונשו "הצ'ט ועונשו" היא קומדיה סקסית ושופעת צחוקים אבל מאחורי הנועזות וההומור מתחבא סיפור על הקושי במערכות היחסים ארוכות, על בריחה משגרה, על מיניות כביטוי אישי ועל תקשורת וירטואלית ובין אישית. אסור להחמיץ. בהשתתפות: אוולין הגואל, לירון סלע, יגאל עדיקא, רותם סלע, בני גטהון יד לבנים רעננה מוצ"ש 05.01.08 בשעה 21:00 מחיר בהנחה 55 ₪ במקום 110 ₪ (עד גמר המלאי .כל הקודם זוכה) כרטיסים בטל' 09-7415566 רח' אחוזה 110 רעננה 43450 טלפון 09-7415566 פקס 09-7483632
[email protected] Email: מהבלוג של שלום אסייג: בבלוג הקודם שלי כאן, הבטחתי לכם כי ברגע שיהיו לי מילים לתאר את ההתרגשות שאני חש אני אעלה אותן כאן. אז כאחד שעומד בהבטחותיו על ארבע, אני חש חובה לספר לכם על ההצגה החדשה שעולה בקרוב - "הצ`ט ועונשו". "הצ`אט ועונשו" זו ההצגה הראשונה שאני מביים ... חוץ מזה שביימתי פריצה לעסק בשביל להוציא כמה לירות מהביטוח. ראשית כל אתם בטח שואלים את עצמכם איך חושבים על נושא להצגה? למרות שאתם שואלים את עצמכם אני אענה לכם. זה לא פשוט- היה חשוב לי שההצגה תהיה בנושא שכולם מכירים אבל אף אחד עדיין לא נגע בו ... ולכן הצגה בנושא אורלי ויינרמן ירדה מהפרק . פניתי לאופציה השנייה שבה החלטתי לעשות הצגה שמשלבת את חיי הזוגיות הנורמטיביים יחד עם התקדמות הטכנולוגיה האינטראקטיבית במדיה, כך שהמסר יהיה בתולי, אוונגרדי, אבסטרקטי, אוטונומי ולויאלי או במילים אחרות , רותם סלע כוסית עולמית הקהל ימות על זה. ברשותכם משפט אחד ברצינות- נושא "הצ`אטים" וההיכרויות בחדרי האינטרנט הולך ומתעצם, כמעט כולם נחשפו אליו בצורה זו או אחרת: רווקים לצד נשואים, סטרייטים לצד הומואים, ושעירים לצד שלומי סרנגה... ב"צ`אט ועונשו" ניסינו לבדוק את ההשפעה של עולם החדרים האינטראקטיבי על הזוג אריה ונעמה לאחר 25 שנות נישואין- התוצאה ?? בדיוק כמו העובדה שעמיר פרץ היה שר הביטחון שלנו: מפתיעה , מטורפת, הזויה, מרגשת, מצחיקה וזמנית... בזוגיות שנמשכת עשרות שנים, ותתקן אותי סוניה פרס אם אני טועה, הרוטינה כבר עושה את שלה, והזוג הנשוי מתחיל לטעום את טעם השגרה והשעמום ולחוש את מה שחשים הצופים בתכנית "בקריאה ראשונה עם אבירמה גולן"... בשלב הזה מתחילים גם החשדות. כל דבר מחשיד: מקלחות ,צורת לבוש , שעות נוספות, שמות לא מוכרים בזיכרון בנייד ועוד. החשדנות מגיעה לרמה כזו שנשים מוכות מתחילות לחשוד שהבעל שלהן מכה אחרות מהצד . במילים אחרות משהו ביחסים בין בני הזוג מתחיל להתרופף וזה כולל את האון של הבעל... בשלב הזה בני הזוג מתחילים לקבל לוק של ענת עצמון ולפזול לצדדים. האמצעי הכי יעיל היום בכדי לפזול לצדדים הוא לא אחר מאשר הצ`ט וכך אנו חוזרים אל ההצגה שלנו. כאמור אני הוא זה שביים את ההצגה הנ"ל שאותה כתבו דניאל רבנר יחד עם מני אחי. לידיעתכם, בימוי הצגה זה תפקיד שדורש בגרות ועמדתי בו לא רע למרות שאין לי בגרות. אחרי שבועיים של עבודת בימוי נמרצת חשדתי שמשהו לא כשורה עד ששמתי לב שאין לי בכלל שחקנים. לכן ישבתי על המדוכה והגעתי למסקנה שלהצגה שלי נדרשים חמישה שחקנים ואז פניתי למלאכת הליהוק. ראשית תרתי אחר שחקנית ראשית ובמשך ימים שברתי את הראש ולא ידעתי מאין יבוא הגואל, עד שנזכרתי באוולין הגואל. את אוולין המקסימה הכרתי על הסט של הסדרה "המשאית" שצולמה בירוחם. אוולין הסכימה להשתתף בהצגה לאחר שהבטחתי לה שהחזרות לא יערכו בירוחם אלא בישראל... לאחר מכן פניתי לדוגמנית שחקנית המדהימה רותם סלע שלעבוד איתה הוא חלום של כל גבר חרמן. נפגשתי איתה ואמרתי לה "רותם, בא לי לביים אותך..", רותם הביטה בפניי, הקיאה והסכימה ושוב הקיאה.. לירון סלע היא השחקנית השלישית שאליה פניתי. כשהכרתי אותה הבנתי שלא רק רותם סלע, גם לירון סלע (מעניין מה חושב עליהן בני סלע). מדובר בשחקנית מוכשרת, סקסית, מצחיקה, סקסית, שנונה וסקסית. נפגשתי איתה והצעתי לה את התפקיד, היא הסכימה מיד, וניגבה לי את הריר... לאחר שאוולין, רותם ולירון היפהפיות ניאותו להשתתף בהצגה רציתי לאזן את רמת היופי על הסט, ולכן פניתי לשחקן הענק יגאל עדיקא ששיחק לצידי בסרט "רחמים". בצילומים לסרט גיליתי שמדובר במטר וחצי של כשרון דחוס. הצעתי לעדיקא את התפקיד הראשי בהצגה לצד אוולין, הוא הסכים מיד ואז התיישבתי על הברכיים ונשקתי לו במצח... לתפקיד החמישי הייתי זקוק לשחקן אתיופי. למצוא שחקן תיאטרון אתיופי היה קצת יותר מסובך מלמצוא זמר אופרה מרוקאי אבל בכל זאת גיליתי את בני גטהון. בני הוא שחקן מבריק ומצחיק ולדעתי הוא הבטחה גדולה. בחזרות איתו הכל זרם פרט לעובדה שעידן רייכל ניסה לחטוף אותו משם מדי פעם.. אם כן אלה השחקנים שאיתם עבדתי בחודשים האחרונים. התקופה באולם החזרות הייתה לא פשוטה, היה קשה להתמודד עם השיגעונות של עדיקא ועם ההטרדות המיניות הבלתי פוסקות של רותם סלע כלפיי. אבל הצלחנו. בסופו של יום קיבלנו הצגה סקסית, קלילה, מצחיקה, סוחפת שברור לכל שהמבקרים יצאו מגדרם מהתלהבות. ויש לי מסר למבקר שיחשוב אחרת: אני יודע איפה אתה גר... שלכם , שלום אסייג