הודעות ומודעות

• פותח הנושא jdc
  • פורסם בתאריך

HayaBee

New member
העובדות אצל בעלי כולן כאלו, מבין באיכות ../images/Emo13.gif

אמא מחליפה

התכנית אמא מחליפה מחפשת אמא בעלת תודעה שוויונית שרואה את מקומה של האשה והאם הן בבית והן בקריירה. אם יש מעוניינות, שלחו נא לי מסר או תתקשרו ליואב - 054-9770462. בנימה אישית: בעונה הקודמת היו מס' תכניות שהדיאלוג הזה היה סוד איכותן.

הם מחפשים בית שיש בו אבא

חוץ מזה, כדאי שיותר נשים תתפוסנה יותר במות. לי ישכבר מספיק. יש לך המלצות על אמהות?

ATAF151

New member
לא ידעתי שבביתך אין אבא

מתכתובות קודמות הבנתי שאת לא נשואה פורמלית אבל כן גרה עם בן זוג שהוא גם האבא. אבל בכל מקרה, יהיה מעניין לעשות תוכנית גם עם החלפת אמהות חד הוריות. ובכל מקרה אין לי המלצה על אמא שמוכנה להשתתף בתוכנית טלוויזיה, פרט אליך.

Liat R

New member
האומן

עברנו אתם כבר כמה וכמה פעמים ותמיד שירות מעולה.

shian

New member
אנחנו דווקא נפלנו איתם

נכון שזה היה בשיא העומס אבל זה לא מצדיק את הבלגאן שלהם.

m a l i b i

New member
ליאת, אפשר מסר אישי עם מספר הטלפון שלהם?

האם עברתם מזמן או בעת האחרונה???

העברת דירה

שלום מלי, מה שלומך, מקווה שהכל עובר ויעבור בשלום. שמעתי מלקוחות שחברת בוסקילה נחשבת כמובילה טובה. בהצלחה!!! נ"ב זוכרת שרצית למכור פריטים מיותרים, האם להפנות אלייך מישהו שזקוק ורוצה לרכוש? עליזה

שיעורים פרטיים ברעננה

סטודנטית מצטיינת מרעננה תסייע לילדיכם בשיעורי הבית ובהכנה למבחנים (כולל בגרויות). הכל עם סבלנות רבה, יחס חם וכמובן חיוך!
לפרטים: ליאת, 052-3409311

HayaBee

New member
הצגות בית לסין בהוזלה

"החולה ההודי" הצגות ה- 350 זוכת פרס התיאטרון לשנת 2005 רשף לוי-מחזאי השנה אושרי כהן- השחקן המבטיח של השנה בימוי ועריכה מוסיקלית: אלון אופיר משתתפים: אושרי כהן,גילת אנקורי,שלמה וישינסקי,יורם טולדנו/ליאור אשכנזי/נבו קמחי יום ג' 8.1.08 בשעה 20:30 יום ד' 9.1.08 בשעה 17:00 ובשעה 20:30 באולם דיזנגוף מחיר כרטיס 55 ₪ במקום 180 ש"ח "אהבת חיי" קומדיה ברזילאית מאת ז'ואו פאלקאו תרגום: מרים טבעון בימוי: רוני פינקוביץ' משתתפות: יונה אליאן-קשת,מיה דגן באולם בית ציוני אמריקה מחיר כרטיס 65 ש"ח במקום 170 ש"ח כרטיסים ניתן להשיג בטלפון 03-7255333 ולציין קוד מבצע 5352 ניתן להיכנס לאתר הבית שלנו ולצפות בקטעים מההצגות http://www.lessin.co.il/

Highlander532

New member
שיעורים פרטיים../images/Emo63.gif../images/Emo22.gif

כימיה
פיזיקה
מתמטיקה
שיעורי בית, הכנה למבחן או כל סיוע אחר עם החומר הנלמד... לתלמידי יסודי, חטיבה ותיכון ברעננה והסביבה. מסטודנט לכימיה
(כולל סופי שבוע) 054-5823-007

למעלה